Burtici fericite de septembrie-octombrie (110)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

USA : prezent!
a ramas sa mai intre si Adriana, ca doar 2 mamici suntem aici.
Si mie imi place internationalismul (?!) acesta.

Diana 33 saptamani si Peter (3 oct 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

O, Doamneeeeee.... eu tot scriam pe aici si acum am dat de mesajul Mihaelei Doamne, ce emotionata sunt!!! Deja plang de numa...

Cea mai fericita 32 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tulibu spune:

in traducere libera sa curga sampania virtuala(ca numa d-asta putem servi) pana in zori.

Ioana 26+
bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mimika

Fetelor, voi vedeti, cum s-a transmis emotia la distante asa mari? O veste din Japonia a facut sa lacrimeze si Romania si UK si Suedia si stai sa intre si Australia si Canada si Statele si poate am mai uitat. Doar asa ne dam seama ce legatura s-a format aici...

32+ Matei Aram si Luca Ezram
Grasii mei iubiti
hi5

Canada si SUA sunt prezente . Eu va scriu de la munca, nu pot intra asa cum as vrea, dar mai arunc cate o privire cand pot.
Cand ajung eu acasa la voi e trecut de miezul noptii, deci probabil voi petrece singura

30+
in curand mamy de Sofia scumpa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaanna spune:

Fetelor, am revenit dupa o lunga lupta cu Pc-ul si o plimbare pana la casa.

Ma bucur ca au inceput deja sa apara bebelusii,chiar si daca au venit prea devreme.
Felicitari Sabina, sa fiti sanatoase amandoua!

Eu n-am apucat sa citesc mult din urma, ca am o problema: de aseara am inceput sa am scurgeri dese si abundente, apoase.Daca se usuca devin galbui.Nu au miros , nici mancarimi sau alte simptome.Voi ce ziceti ca este???

Ma gadeam sa nu pierd lichid amniotic, dar daca se ingalbeneste la uscare, nu cred ca e decat o scurgere vaginala.dar de ce asa abundenta?

Voi va confruntati cu asa ceva?
Please, dati-va cu parerea, ca eu sunt disperata!

Mariaanna
29+

Mamica de si in asteptarea unui

cāteva poze

Povestea nasterii lui Alex,povestea noastra

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui delia79

Citat:
citat din mesajul lui mimika

Fetelor, voi vedeti, cum s-a transmis emotia la distante asa mari? O veste din Japonia a facut sa lacrimeze si Romania si UK si Suedia si stai sa intre si Australia si Canada si Statele si poate am mai uitat. Doar asa ne dam seama ce legatura s-a format aici...

32+ Matei Aram si Luca Ezram
Grasii mei iubiti
hi5

Canada si SUA sunt prezente . Eu va scriu de la munca, nu pot intra asa cum as vrea, dar mai arunc cate o privire cand pot.
Cand ajung eu acasa la voi e trecut de miezul noptii, deci probabil voi petrece singura

30+
in curand mamy de Sofia scumpa

Sigur nu vei fi singura, nu de alta dar soatza e la mare in delegatie asa ca imi fac de cap si stau si eu pana tarziuuuu

Ioana 26+
bebe

Mergi la inceput

Mariana eu habar nu am dar nu ai pe cine sa suni sa intrebi ? ma refer la un dr
Incearca sa nu fii disperata si sa vezi ce afli de la fete.
Multa sanatate

Cea mai fericita 32 + cu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mariaanna

Fetelor, am revenit dupa o lunga lupta cu Pc-ul si o plimbare pana la casa.

Ma bucur ca au inceput deja sa apara bebelusii,chiar si daca au venit prea devreme.
Felicitari Sabina, sa fiti sanatoase amandoua!

Eu n-am apucat sa citesc mult din urma, ca am o problema: de aseara am inceput sa am scurgeri dese si abundente, apoase.Daca se usuca devin galbui.Nu au miros , nici mancarimi sau alte simptome.Voi ce ziceti ca este???

Ma gadeam sa nu pierd lichid amniotic, dar daca se ingalbeneste la uscare, nu cred ca e decat o scurgere vaginala.dar de ce asa abundenta?

Voi va confruntati cu asa ceva?
Please, dati-va cu parerea, ca eu sunt disperata!

Mariaanna
29+

Mamica de si in asteptarea unui

cāteva poze

Povestea nasterii lui Alex,povestea noastra

eu am avut o asemenea problema, si s-a dovedit a fi un microb cevas de genul gardenela, nu stiu daca asta e numele corect, dar am facut tratament 10 zile cu un antibiotic, sfatul meu e sa te duci la doctor. E cel mai bine, suna maine si du-te. Nu risca nimic, nu merita.

Ioana 26+
bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina84 spune:

SABINA multa sanatate fetitei si sa va aduca toata viata numai fericire si impliniri
Fetelor cred ca a fost imposibil vreuneia sa nu-i scape o lacrima sau mai multe la aflarea vestii.
Astazi stateam la banca afara cu vecinele mele si le povesteam ca curand curand or sa inceapa fetele mele dupa forum sa nasca si uite ca la doar catea ore s-a intamplat prima minune
Sunt atat de emotionata,de parca as fi nascut eu
Kawaichan multumim de veste
pentru toate burticutele

30+ IRINEL ANDREI

BEBELICA MADALINA

Mergi la inceput

Lasand absolut toate glumele si poantele la o parte, eu maine la prima ora cand deschid magazinele merg sa-mi iau camasa de noapte si tampoane.

Cea mai fericita 32 + cu

Mergi la inceput