Burtici fericite de septembrie-octombrie (110)
Raspunsuri - Pagina 5
diana_n spune:
USA : prezent! ![]()
a ramas sa mai intre si Adriana, ca doar 2 mamici suntem aici.
Si mie imi place internationalismul (?!) acesta.
Diana
33 saptamani si Peter (3 oct 2005)
lutoniana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui raluk16 O, Doamneeeeee.... eu tot scriam pe aici si acum am dat de mesajul Mihaelei Doamne, ce emotionata sunt!!! Deja plang de numa... |

Cea mai fericita
32 + cu
tulibu spune:

in traducere libera sa curga sampania virtuala(ca numa d-asta putem servi) pana in zori.

Ioana
26+ 

bebe
delia79 spune:
| citat din mesajul lui mimika Fetelor, voi vedeti, cum s-a transmis emotia la distante asa mari? O veste din Japonia a facut sa lacrimeze si Romania si UK si Suedia si stai sa intre si Australia si Canada si Statele si poate am mai uitat. Doar asa ne dam seama ce legatura s-a format aici... 32+ Matei Aram si Luca EzramGrasii mei iubiti hi5 |
Canada si SUA sunt prezente
Cand ajung eu acasa la voi e trecut de miezul noptii, deci probabil voi petrece singura
30+ 
in curand mamy de Sofia scumpa
mariaanna spune:
Fetelor, am revenit dupa o lunga lupta cu Pc-ul si o plimbare pana la casa.
Ma bucur ca au inceput deja sa apara bebelusii,chiar si daca au venit prea devreme.
Felicitari Sabina, sa fiti sanatoase amandoua!
Eu n-am apucat sa citesc mult din urma, ca am o problema: de aseara am inceput sa am scurgeri dese si abundente, apoase.Daca se usuca devin galbui.Nu au miros , nici mancarimi sau alte simptome.Voi ce ziceti ca este???
Ma gadeam sa nu pierd lichid amniotic, dar daca se ingalbeneste la uscare, nu cred ca e decat o scurgere vaginala.dar de ce asa abundenta?
Voi va confruntati cu asa ceva?
Please, dati-va cu parerea, ca eu sunt disperata!
Mariaanna
29+
Mamica de
si
in asteptarea unui 
cāteva poze
Povestea nasterii lui Alex,povestea noastra
tulibu spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui delia79
Canada si SUA sunt prezente Cand ajung eu acasa la voi e trecut de miezul noptii, deci probabil voi petrece singura 30+ ![]() in curand mamy de Sofia scumpa |
Sigur nu vei fi singura, nu de alta dar soatza e la mare in delegatie asa ca imi fac de cap si stau si eu pana tarziuuuu

Ioana
26+ 

bebe
lutoniana spune:
Mariana eu habar nu am dar nu ai pe cine sa suni sa intrebi ? ma refer la un dr ![]()
Incearca sa nu fii disperata si sa vezi ce afli de la fete.
Multa sanatate 
Cea mai fericita
32 + cu 
tulibu spune:
| citat din mesajul lui mariaanna Fetelor, am revenit dupa o lunga lupta cu Pc-ul si o plimbare pana la casa. Ma bucur ca au inceput deja sa apara bebelusii,chiar si daca au venit prea devreme. Felicitari Sabina, sa fiti sanatoase amandoua! Eu n-am apucat sa citesc mult din urma, ca am o problema: de aseara am inceput sa am scurgeri dese si abundente, apoase.Daca se usuca devin galbui.Nu au miros , nici mancarimi sau alte simptome.Voi ce ziceti ca este??? Ma gadeam sa nu pierd lichid amniotic, dar daca se ingalbeneste la uscare, nu cred ca e decat o scurgere vaginala.dar de ce asa abundenta? Voi va confruntati cu asa ceva? Please, dati-va cu parerea, ca eu sunt disperata! Mariaanna 29+ Mamica de si in asteptarea unui ![]() cāteva poze Povestea nasterii lui Alex,povestea noastra |
eu am avut o asemenea problema, si s-a dovedit a fi un microb cevas de genul gardenela, nu stiu daca asta e numele corect, dar am facut tratament 10 zile cu un antibiotic, sfatul meu e sa te duci la doctor. E cel mai bine, suna maine si du-te. Nu risca nimic, nu merita.

Ioana
26+ 

bebe
madalina84 spune:

SABINA multa sanatate fetitei si sa va aduca toata viata numai fericire si impliniri

Fetelor cred ca a fost imposibil vreuneia sa nu-i scape o lacrima sau mai multe la aflarea vestii.
Astazi stateam la banca afara cu vecinele mele si le povesteam ca curand curand or sa inceapa fetele mele dupa forum sa nasca si uite ca la doar catea ore s-a intamplat prima minune

Sunt atat de emotionata,de parca as fi nascut eu![]()
Kawaichan multumim de veste
pentru toate burticutele
30+
IRINEL ANDREI
BEBELICA MADALINA
lutoniana spune:
Lasand absolut toate glumele si poantele la o parte, eu maine la prima ora cand deschid magazinele merg sa-mi iau camasa de noapte si tampoane. ![]()
Cea mai fericita
32 + cu