Burtici fericite de septembrie-octombrie (110)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Noapte buna fetelor si ne auzim la cafea

Cea mai fericita 32 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

M-am uitat si eu la pozele Andrei si am vazut botoseii imblaniti senzationali.....cu siguranta nu ii vor ingheta piciorusele de printesa cand iese la ghetus

Cea mai fericita 32 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andraiulia spune:

Doamne, am intrat si eu ca de obicei pe la ore tarzii...si vad mesajul cu rosu mare ca s-a nascut Lisa Maria. Ce emotionant!! M-au trecut toti fiorii... Sa creasca mare si sanatoasa si frumoasa! Excelent!
, Sabina!!!

Andrutza 32 + Sophie,bebelusa mea iubita

gogosica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Citat:
citat din mesajul lui kawaichan

Buna fetelor,

Intru si eu sa va anunt ca Sabina Y.,mami de Erika a nascut acum o ora. Atat mami cat si bebe Lisa Maria(2070g) sunt bine sanatoase
Sabina a avut contractii la 5 min incepand de ieri noapte si cu toate perfuziile acestea nu s-au oprit...in seara aceasta la ora 23 i le-au scos pt ca ii dadeau palpitatii mari,iar la ora 1.30am bebe a venit pe lume.
Revin daca mai aflu amanunte.

Kawaichan, multumim de anunt!!!

Devylla, bun venit pe lume celei de-a doua "mogalnete"!!! Iti doresc refacere rapida, sa cresteti frumos, sa va bucurati de cele 2 nazdravane si sa va umple viata de fericire, zambet si implinire!!!

P.S. Intre noi fie vorba, numele de Lisa Maria e norocos si vine cu "built-in energy"

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Povestea obtinerii primei sarcini

Lisa 01.10.2007

Samburel' 17.10.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kawaichan spune:

Da Adi,si mie imi place la nebunie numele asta,sa fie cu noroc !!

Mihaela 33+ cu baby Joshua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimika spune:

Luati repede o cafeluta de la mine, ca cine stie cand mai aveti ocazia!

Eu sunt matinala rau din cauza de frate care s-a intors din vacanta si a venit sa ii dau masina sa plece la mama. Si n-am mai putut sa adorm.

raluca, stiu de Moniland de la "gemenuti". Le urmaresc cam de cand am aflat ca am gemeni, si pe Elenada. Si petrean (Bogdana) a nascut la 40 - 1 zi. Si mai este o fata Clara, tot asa...Cum o vrea DD si bebicii. Elenadei i s-a spus de la 32 de saptamani ca are colul sters si tot astepta sa nasca. Si a ajuns la termenul cezarienei programate.

lutoniana, sotul se distreaza si el, ma intreaba mereu daca am mai parat ceva. Cum zice vreo perla ma intreaba: "gata, ma faci de cacao la fete?"

33+ Matei Aram si Luca Ezram
Grasii mei iubiti
hi5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns septoct2009 spune:

Poftiti la capitolul 111

Kawaichan

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mimika

Aloooooo!

ramanem la "dovlecei"?

32+ Matei Aram si Luca Ezram
Grasii mei iubiti
hi5

Mimika, da' unde arde, mami? Ca oricum nu ne mutam la scutece pana nu naste si ultima de pe lista! Deci, e vreme berechet sa propunem nume, sa votam, sa alegem etc.

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Lisa Maria 01.10.2007

Samburel' 17.10.2009

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui kawaichan

Am pus 2 poze cu bebe Lisa in albumul Sabinei,pe webshots

Am vbit adineauri cu Sabina si era foarte in forma...dupa 24h cu contractii si perfuzii e fericita ca si ea si bebe au trecut cu bine peste tot.Bebitza e la sectia de prematuri pana ajunge la 2500g,deocamdata e hranita printr-un furtunas dar mami e incurajata sa o puna la san si in curand o sa inceapa trainingul legat de asta

Fetele stati linistite cu eclipsa ca nu cred ca de la asta se trage...dovada sunt io,care n-am nascut Stiti ca daca vrea bebe sa vina intr-un moment anume nimic nu-l poate opri...Sabina avea contractii mari si dilatatie 4 cu toate perfuziile puse,asa ca...asa a vrut bebe,zic eu

Mihaela 33+ cu baby Joshua

Kawaichan, am uitat sa zic ca pozele mogalnetei sunt superbe!!!

Lisa Maria 01.10.2007

Samburel' 17.10.2009

Mergi la inceput