Burtici fericite de septembrie-octombrie (110)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lullaby_2009

Lutoniana acum ma uit la pozele tale. Am vazut burtica frumoasa si pozele facute in parcare despre care citisem capitolul trecut. Se pricepe nenea la poze, o fi zis el rugaminte stranie, dar eu cred ca nu e prima data, nu a vrut sa recunoasca. A ales bine unghiul, tot, deci are experienta.

..vai daca ai sti ce constipat era ...dar eu am zis mercic ca am poze si mi-am vazut de drum

Cea mai fericita 32 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana2007 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Citat:
citat din mesajul lui Diana2007

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Diana 2007 eu nu am cum sa te ajut ca sunt in UK si aici se uita moasa la pisu sa nu aiba proteine ....masoara burtica si ma intreaba daca ma simt bine
Dar ma gandesc ca poti merge sa faci o eco daca esti in Ro sa afli cum e bebelusul.
Bafta multa si poti sa mai vii la noi....ca scriem mult si prost.... dar ne distram foarte bine

Cea mai fericita 32 + cu

Si la noi in Ca, tot asa, dar credeam ca se uita in pipi dupa zahar, eu asa am inteles. A si imi mai masoara si burtica cu centimetrul de croitorie si ii asculta inima lui bebe cu un fel de radio micut. Totul dureaza maxim 15 minute.
Vad ca nu sunt singura cu surpriza la purtator

Diana mama lui Victor Christian, 24 Iulie 2007 si +32s cu

"Life's a journey, not a destination"

O da, ii asculta si inimioara cu Doppler-ul....am uitat ceva asa de important
Si da, vom avea parte de o surpriza ....probabil, cea mai frumoasa din viata noastra.
Am facut 2 eco, una la inceputul sarcinii si una la 30 de sapt pt anomalii. Asta e tot.

Cea mai fericita 32 + cu

Sa fii sigura ca va fi cea mai frumoasa surpriza ! Bine, asta daca nu va urma o a doua (poate chiar si a treia) surpriza in viata voastra, asa ca la noi, si atunci nu vei mai putea spune care a fost "cea mai ...".
Si eu am facut la V doar doua ecografii toata sarcina, acum am schimbat medicul si am avut mai multe (doctorita e romanca), dar tot n-am vrut sa stim sexul inainte sa vedem copilul la fata.
Viata ne rezerva multe surprize placute sau neplacute, dar tu insuti ai foarte rar ocazia sa-ti faci una si sa te bucuri din tot sufletul de ea !

Diana mama lui Victor Christian, 24 Iulie 2007 si +32s cu

"Life's a journey, not a destination"

Mergi la inceput

Diana2007 eu nu am ales sa ne facem o surpriza ci au ales altii pentru noi dar acum e tardiv sa ma mai agit ca m-am obisnuit perfect cu gandul. E politica spitalului la care voi naste

Cea mai fericita 32 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Lucia, am vazut si burtica ta, e suuuper!!!!! Asa de bine conturata!!!
Eu ma gandeam azi ca daca as naste pana duminica (cand face Andrei 2 ani si mi se termina CIC 1) sunt foarte avantajata la bani, ca raman in continuare cu ce iau iau acum (destul de mult), pe cand daca nasc la termen o sa iau mult mai putin! Oare ce sa fac, sa nasc sau nu?

Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 32+ cu ( Emma Ioana )
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anco spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristina_ana

Eu ma gandeam azi ca daca as naste pana duminica (cand face Andrei 2 ani si mi se termina CIC 1) sunt foarte avantajata la bani, ca raman in continuare cu ce iau iau acum (destul de mult), pe cand daca nasc la termen o sa iau mult mai putin! Oare ce sa fac, sa nasc sau nu?

Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 32+ cu ( Emma Ioana )
POZE

, nu cristina. mai stai putin, chiar daca pierzi bani, merita sa mai stai pentru puiut.

anco 32+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cristina_ana

Mai bine mai stai cuminte pe fundul tau....o vreme

Cea mai fericita 32 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

tzaca , ne iei la misto

Aida ... 32+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Credeam ca am ramas singura pe aici ..dar se pare ca Aida nu scapa de arsuri ...din pacate.
Ai baut si tu un pahar de lapte ?

Cea mai fericita 32 + cu

Mergi la inceput

daca beau lapte clar dau foc la casa si cred ca o incasez tocmai din cauza ca beau si mananc lactate , dar maine nu mai mananc sa vad daca mai am arsuri , dar mi-am luat un iaurt care imi place mie si maine si mor daca nu il halesc

ce o fi cu monica , manga nu a trecut pe aici , hm

Aida ... 32+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

merg la dragelor , ne vedem dimineata la
si vise placute

Aida ... 32+ ... cica
Poze cu noi

Mergi la inceput