Burtici fericite de septembrie-octombrie (110)
Raspunsuri - Pagina 19
lutoniana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Lullaby_2009 Lutoniana acum ma uit la pozele tale. ![]() |
..vai daca ai sti ce constipat era ...dar eu am zis mercic ca am poze

si mi-am vazut de drum Cea mai fericita
32 + cu
Diana2007 spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui lutoniana
O da, ii asculta si inimioara cu Doppler-ul....am uitat ceva asa de important Si da, vom avea parte de o surpriza ....probabil, cea mai frumoasa din viata noastra. Am facut 2 eco, una la inceputul sarcinii si una la 30 de sapt pt anomalii. Asta e tot. ![]() Cea mai fericita 32 + cu ![]() |
Sa fii sigura ca va fi cea mai frumoasa surpriza ! Bine, asta daca nu va urma o a doua (poate chiar si a treia) surpriza in viata voastra, asa ca la noi, si atunci nu vei mai putea spune care a fost "cea mai ...".
Si eu am facut la V doar doua ecografii toata sarcina, acum am schimbat medicul si am avut mai multe (doctorita e romanca), dar tot n-am vrut sa stim sexul inainte sa vedem copilul la fata.
Viata ne rezerva multe surprize placute sau neplacute, dar tu insuti ai foarte rar ocazia sa-ti faci una si sa te bucuri din tot sufletul de ea !
Diana mama lui Victor Christian, 24 Iulie 2007 si
+32s cu
"Life's a journey, not a destination"
lutoniana spune:
Diana2007 eu nu am ales sa ne facem o surpriza ci au ales altii pentru noi dar acum e tardiv sa ma mai agit ca m-am obisnuit perfect cu gandul. E politica spitalului la care voi naste 

Cea mai fericita
32 + cu 
cristina_ana spune:
Lucia, am vazut si burtica ta, e suuuper!!!!! Asa de bine conturata!!!
Eu ma gandeam azi ca daca as naste pana duminica (cand face Andrei 2 ani si mi se termina CIC 1) sunt foarte avantajata la bani, ca raman in continuare cu ce iau iau acum (destul de mult), pe cand daca nasc la termen o sa iau mult mai putin! Oare ce sa fac, sa nasc sau nu?
Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si
32+ cu
( Emma Ioana
)
POZE
anco spune:
| citat din mesajul lui cristina_ana Lucia, am vazut si burtica ta, e suuuper!!!!! Asa de bine conturata!!! Eu ma gandeam azi ca daca as naste pana duminica (cand face Andrei 2 ani si mi se termina CIC 1) sunt foarte avantajata la bani, ca raman in continuare cu ce iau iau acum (destul de mult), pe cand daca nasc la termen o sa iau mult mai putin! Oare ce sa fac, sa nasc sau nu? Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 32+ cu ( Emma Ioana )POZE |

anco 32+
lutoniana spune:
| citat din mesajul lui cristina_ana Lucia, am vazut si burtica ta, e suuuper!!!!! Asa de bine conturata!!! Eu ma gandeam azi ca daca as naste pana duminica (cand face Andrei 2 ani si mi se termina CIC 1) sunt foarte avantajata la bani, ca raman in continuare cu ce iau iau acum (destul de mult), pe cand daca nasc la termen o sa iau mult mai putin! Oare ce sa fac, sa nasc sau nu? |
Mai bine mai stai cuminte pe fundul tau....o vreme

Cea mai fericita
32 + cu
aidaciolac spune:
tzaca , ne iei la misto 
Aida ... 32+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine ![]()
lutoniana spune:
Credeam ca am ramas singura pe aici ..dar se pare ca Aida nu scapa de arsuri ...din pacate.
Ai baut si tu un pahar de lapte ?
Cea mai fericita
32 + cu 
aidaciolac spune:
daca beau lapte clar dau foc la casa 
si cred ca o incasez tocmai din cauza ca beau si mananc lactate
, dar maine nu mai mananc sa vad daca mai am arsuri , dar mi-am luat un iaurt care imi place mie si maine si mor daca nu il halesc 
ce o fi cu monica , manga nu a trecut pe aici
, hm
Aida ... 32+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine ![]()
aidaciolac spune:
merg la
dragelor , ne vedem dimineata la
si vise placute
Aida ... 32+ ... cica
Poze cu noi