Burtici fericite de septembrie-octombrie (110)
Raspunsuri - Pagina 18
lutoniana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui techila of, am pierdut toata distractia, toata peterecerea , nu am fost pe faza cand s-a deschis sezonul , asa rau imi pare. felicitam si noi proaspetii mamica si tatic si proaspatul om mic, sa le mearga bine si sa fie sanatosi.scuza mea: au venit baietii cu aer conditionat si puteam sa il montam intr-o singura camera, nu in cea in care stateam noi, drept urmare a trebuit sa ne carabanim cu patul si toate cele si camera cu aer...am spalat la geamuri de mi s-a scarbit...uite, in timp ce eu spalam geamuri, devylla nastea.....ciudata viata... maine mergem si noi la doctor si s-ar putea sa facem si cateva poze proaspete, daca nu uitam, inclusiv cu Camilla (numele Sarpele nu i se potriveste pernei mele, am reconfigurat) Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (32+) de 2 putze si ![]() |
lasa, nu te necaji...am plans ca niste curci de emotie ..apoi ne-am revenit si am inceput cu mistocarela ....
Bafta multa maine si asteptam poze calde

Cea mai fericita
32 + cu
Diana2007 spune:
Sorry, a aparut mesajul de doua ori, de-aia am editat.
Mai trimisesem unul inainte dar nu apare. Merge mai greu de la Targoviste decat din Cacanada.
Va multumesc pentru raspunsuri, m-am mai linistit. Cred ca ecografia va fi de ajuns saptamana asta si am sa intreb medicul daca ar mai trebui sa ma vada si inainte sa plec.
Oricum important e ca ma simt bine, sunt in vacanta, rasfatata, bebe isi face simtita prezenta atat cat sa nu deranjeze, probleme in sarcina nu am avut,asa ca merg inainte cu optimism. Singura chestie care imi da fiori este ca Victor a venit la 37 de saptamani si 5 zile si se zice ca si al doilea va veni mai devreme, sper nu inainte de 07 august, data intoarcerii la vatra.
aidaciolac spune:
Diana 2007 ca o completare la ce au zis fetele , se mai masoara tensiunea , iar in saptamana 36 se ia o proba din col pt analiza. Eu la fiecare consultatie dr ne intoarce pe toate partile si masoara bebe la eco ....
Mai fetelor , eu cu Biogenis-ul asta nu imi place deloc si abia am descjis contractul. Prima impresie conteaza , iar site-ul lor e facut cu
si plin de greseli si nu inteleg nimic din modu de tarifare (e explicat cu alt
) , cred ca ma bag la
si maine dimineata pe racoare si fara arsuri iau contractul la citit ![]()
Aida ... 32+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine ![]()
Lullaby_2009 spune:
Lutoniana acum ma uit la pozele tale.
Am vazut burtica frumoasa si pozele facute in parcare despre care citisem capitolul trecut.
Se pricepe nenea la poze,
o fi zis el rugaminte stranie, dar eu cred ca nu e prima data, nu a vrut sa recunoasca.
A ales bine unghiul, tot, deci are experienta. 
27+ cu 
techila spune:
diana, la mine e in felul urmator: vede ce a iesit la ultima eco, dupa aia ne controleaza digital (asta acum, mai recent), asculta inimioarele omuletlor (tot asa, cu radioul mic), in tot acest timp ma intreaba cum ma simt, ce pastilute luam, daca suntem ok....o mai intreb eu ceva, daca ma intereseaza in mod deosebit si stabilim urmatoare eco si urmatoarea intalnire. si gata...mie mi se pare suficient
Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (32+) de 2 putze
si 
lutoniana spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Diana2007
Si la noi in Ca, tot asa, dar credeam ca se uita in pipi dupa zahar, eu asa am inteles. A si imi mai masoara si burtica cu centimetrul de croitorie si ii asculta inima lui bebe cu un fel de radio micut. Totul dureaza maxim 15 minute. Vad ca nu sunt singura cu surpriza la purtator Diana mama lui Victor Christian, 24 Iulie 2007 si +32s cu "Life's a journey, not a destination" |
O da, ii asculta si inimioara cu Doppler-ul....am uitat ceva asa de important
Si da, vom avea parte de o surpriza ....probabil, cea mai frumoasa din viata noastra.
Am facut 2 eco, una la inceputul sarcinii si una la 30 de sapt pt anomalii. Asta e tot.

Cea mai fericita
32 + cu
tulibu spune:
fetili, ma bag la somn, desi sunt sola, se pare ca bebe mi-a dat stingerea, asa ca nu mai stau, dar vorbim dimineata.
Techila chiar m aintrebam ce ai facut de nu mai apari, felicitari pt aere, la noapte o sa dormi bine,
Somn usor si vise palcute
Ioana
26+ 

bebe
cristina_ana spune:
Hello!
Am avut cateva zile mai aglomerate, si pana sa citesc eu seara ce ati scris in timpul zilei, adormeam in fata laptop-ului!
Dar la asa veste nu pot sa nu fac
!!!!
Sabina, felicitari pentru micuta Lisa, sa fie sanatoasa si norocoasa si tu sa te refaci cat mai rapid!!!
Pe mine ma ingrijoreaza Monica, vad ca nu a mai intrat in seara asta, oare e a doua pe lista?![]()
Am vazut ca au mai fost copilasi bolnaviori, Adi si Claucia pupam printesele!!!
Andrei al meu e bine, am trecut si de hopul asta, e vesel iar si merge la cresa!
(Ramsan, merci ca te-ai oferit sa-mi dai sfaturi pe PM, dar acum suntem bine
)
Danangie si Gegea, imi pare rau ca treceti prin momente mai dificile, dar eu sunt sigura ca o sa fie bine!!! Stiu, e tare greu cu un copilas mic, sper sa reusiti sa va descurcati cumva 
Fetelor, eu aveam muuulte sa va spun, dar la ora asta nu mai sunt in stare sa scriu nimic! (mai ales ca am mai scris un mesaj mai inainte si l-am pierdut ca proasta
)
Eu am fost ieri la eco, bebelusa mea avea 2000 gr si era bine mersi! Dar eu am cam intrat in panica de nascare, nu am absolut nimic pregatit, insa am gasit celebrele camasi de noapte pe care le-am folosit la cele doua nasteri anterioare! Credeam ca le-am aruncat, dar uite ca am avut eu un feeling ca o sa le mai folosesc!
Cred ca dupa nasterea asta le arunc cu siguranta, ca vad ca trag la bebei, si la al treilea eu nu ma mai bag (asa curand)!!!![]()
Sper sa am maine mai mult timp de povestit cu voi!
Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si
32+ cu
( Emma Ioana
)
POZE
Lullaby_2009 spune:
Aida descarc si eu acum contractul sa il citesc maine. Nu stiu de ce, dar nu prea imi inspira incredere nici unii, ma mai documentez, desi stiu ca e tarziu si trebuie sa ma hotarasc odata. Dar e o decizie importanta si nici nu vreau sa ma grabesc. Ufff.
27+ cu 
lutoniana spune:
Monica mergea la doctor si o asteptam cu vesti dar mergea si ca naste cumnata ei..sau a nascut ca nu mai stiu 

s vroia sa vada bebelusul 

Sper ca e totul bine.
Cristina te asteptam cu drag la povesti 

Cea mai fericita
32 + cu