Burtici de prunci pretiosi Mar-Apr 2010 (5)
Raspunsuri - Pagina 9
discordia spune:
buna dimineata, fetelor!
Am intarziat cu raspunsurile pt ca am trecut prin momente groaznice si nu doresc sa treaca nimanui prin asa ceva. In cele din urma eu nu am avut o sarcina normala, ci una extrauterina, m-au operat saptamana trecuta marti, mi-au scos trompa pe care era sarcina instalata si acum sunt fizic bine,dar sufleteste sunt terminata. Nu va spun mai multe caci nu vreau sa va intristez, acesta este un topic de gravidute.
Va urez sarcini usoare tuturor, sa aveti grija de bebeii vostrii si sa ne auzim cu bine.
Va pup
mamica de fetita
aleesicoo spune:
fetelorrr eu inebunescccc
mi-am luat test clearblue, a iesit decat o linie dar nici aia albastra albastra cum ar fi trebuit, menstruatia trebuia sa-mi vina pe 21 .... balonata sunt.. eu parca vad pe test si o a doua linieee stearsa asa... ce sa mai fac?

ate_09 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aleesicoo fetelorrr eu inebunescccc mi-am luat test clearblue, a iesit decat o linie dar nici aia albastra albastra cum ar fi trebuit, menstruatia trebuia sa-mi vina pe 21 .... balonata sunt.. eu parca vad pe test si o a doua linieee stearsa asa... ce sa mai fac?![]() ![]() |
nu stiu ce sa zic, dar cred ca daca era sarcina ar fi trebuit sa fie testul pozitiv pana acum. Dar cine stie....mai asteapta o zi doua,
poate se lasa asteptata liniuta aia...dar nu dispera....o sa vina si bebe ai sa vezi.
Eu am facut primul test dupa 4 zile de intarziere iar liniutele au fost foarte clare..dar acum poate difera de la persoana la persoana.
7+
aleesicoo spune:
la sarcina trecut tot la fel am patit ... 3 teste negative... si cu chiu cu vai a iesit ultimul test pozitiv...asta e astept
oanaiacovita spune:
Neata burtici!
Discordia imi pare sincer sincer rau.
suntem alaturi de tine si ne rugam la DD
sa vina un bebe iarasi la mama lui in burtica, de data asta unde trebuie. Ai grija de tine si de fetita ta si te mai asteptam la noi.

Alessico Clear Blue este cel mai putin sensibil test din cate exista. Nici la 7 zile de intarziere nu iese pozitiv. In cearca un surecheck, sau de ce nu unul ieftin gen Minut, dar nu Barza.
Ate e bine ca mergi la dr. Asa te linistesti.
Cori multa bafta maine la dr. Incearca pentru greturi limonada rece. La mine a mers.
Ramonella, Kitzy noi va asteptam aici.
Oana
9+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
aleesicoo spune:
Oana stii ce se intampla?... ca nici aceea liniuta care a iesit nu este albastra de tot e si aia stearsa asa decolorata... am mai dat si o gramada de bani pe el 
,( 25 lei) nu asta conteaza ca as fi dat oricat sa stiu daca e bebe sau nu .
RAMONELLA spune:
Discordia imi pare tare rau pentru ce ti s-a intamplat...foarte trist...sa iti dea Dumnezeu putere sa mergeti mai departe!
Alesico daca zici ca si la cealalta sarcina ai patit asa,inseamna ca poate la tine ti se pozitiveaza mai greu.Mai inceraca peste 2 zile.Tin pumnii,sper sa fie POZITIV!
Fetelor care aveti scurgeri maronii,eu zic sa luati Utrogestan,2 inainte de culcare,vaginal.Fixeaza sarcina.Rau nu face,dar mai bine sa luati toate masurile din timp.
Adriana maine ma duc si eu la Neamtu Antonia,ca doctorita mea e in concediu si trebuie sa ma vada cineva urgent,ca nu mai am rabdare.
Inca nu zic mai multe...![]()
Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007)
ate_09 spune:
am sunat medicul si i-am explicat care-i treaba cu scurgerile mele. M-a chemat azi la o ecografie ca sa se asigure ca e totul bine. Ma duc sa ma pregatesc.
Am ceva emotii...sa-mi tineti pumnii.
doamne sper sa fie totul bine cu bebe!!!
Revin pe seara cu detalii.
pe toate fetele!
7+
aleesicoo spune:
fetelor am mai facut inca un test
si tot negativ. am fc si o eco abd si mi s-a zis ca endometrul e marit uterul la fel si daca e preamic bebe nu se vede. asta e astept.

Diana (24.04.2008)