Burtici de prunci pretiosi Mar-Apr 2010 (5)
Raspunsuri - Pagina 8
honeybaby spune:
Hello!
Azi noapte a plouat si in Bucuresti, asa ca azi a fost mai racoare. Am fost la o plimbare cu catelul si sotul. Acum asteptam niste prieteni sa facem un gratar.
Oana- 6 kg . wow . Sunt bune de ceva si greturile astea! Eu as manca tot frigiderul... drept urmare am pus un kg deja
. Inainte mancam prima masa la 12 -13 , acum cum ma trezesc mananc si peste o ora imi este iar foame. O tin asa pana pe la 13 -14 dupa care nu-mi mai este foame pana la 22 -23.
Denisa,
4 +
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
mihaelagrosan spune:
Buna mamicute!
Noi am fost plecati la tara la bunicii mei. Ne-am distrat pe acolo. Am recuperat-o pe Elena care a fost plecata o saptamana in vacanta.
Eu sunt bine, ma dor sanii destul de tare si se tot maresc. Am avut insa 2-3 pete foarte mici cu un mucus bej oarecum. Voi ati avut asa ceva? Ma gandesc ca de la implantare, mai ales ca mie joi-vineri ar fii trebuit sa-mi vina ciclul.
atb eu voi merge din nou la conf. Mihu la stanca. Tot la el am fost si sarcina trecuta si mi-a placut. Am avut si o iminenta de nastere prematura la 30 sapt. si s-a purtat foarte profesionist. La nastere a venit desi era ultima lui zi de concediu. Abia aterizase , venea din Spania. El are cabinet la radusan pe str. Constantei.
Mihaela
4+ si
Elena Maria (9 aug 2006)
RAMONELLA spune:
Uauuu,cate clujence la acest subiect!
Mai lipseste Kitzy!
Si eu.![]()
Despre doctori buni,am auzit ca Neamtu Antonia e o doctorita ff buna si devotata.Cunosc cateva persoane care au fost la ea si au fost fff multumite de ea.E destul de tanara si inca nu are aerele pe care le au altii mai in varsta.Are cabinet la Medstar,si lucreaza la Gine 1.
Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007)
happymum spune:
oricat as vrea si eu, slabe sperante... as spune chiar 99,99% nu,
dar nu disper... acum... ca zilele trecute eram la pamant... ![]()
bun venit noilor gravidute.
maine promit sa va trec pe listuta... acum sunt tare obosita din motiv de luat din mot ieri... dar undeva la tara... si ne-am intors acasa in aceasta seara si suntem obositi rau. sotul deja doarme...
va pup pe burtici... sa se ia si la mine...
_
www.feminitate.org/" target="_blank">De doula: A fi femeie
Ingerasul meu a zburat pe alt cer la 16/17 saptamani
Poze noi cu maruta mea
blog 1------blog 2
atb spune:
Fetele, multumesc de informatiile legate de doctori.
Ramona sa stii ca m-am gandit si eu la Antonia Neamtu, azi discutand cu o asistenta de la Gine1 care o cunoaste bine si care mi-a recomandat-o cu caldura. Si de Ildiko Bartok a spus numai lucruri de bine, e buna in meseria ei. Maine merg la Medstar sa-mi fac programare si sa vad care e mai libera.
Deja ma intreaba lumea daca eu chiar nu am de gand sa merg odata la doctor? Testul l-am facut sambata trecuta dar asa cum spuneam...sunt f relaxata...![]()
Scuze ca n-am retinut bine cine se plangea de pe aici de constipatie, recomand cu mare caldura siropul Duphalac, face minuni si e recomandat gravidelor, doar ca se gaseste foarte greu de cand cu criza si se importa mai putin. Si va sfatuiesc din proprie experienta sa incercati toate metodele stiute pentru a inlatura si combate constipatia fiindca de cele mai multe ori la femeile gravide (si nu numai), duce la hemoroizi, ceea ce este destul de neplacut. Ajung celelelate mici neplaceri ale sarcinii, asa ca... mancati cat mai multe mere, mai ales seara inainte de culcare. Si prunele functioneaza dar nu la toata lumea. Pupici pe burtici si o saptamana fara greturi va doresc!
Adriana mamy de
Nicholas Cristian 19.07.2008
povestea nasterii
CoriMami spune:
Buna dimi,
Ce de mamici vrednice aici.
Eu in we acesta, am suferit groaznic de greturi. Probabil si de la caldura, nu am putut sa stau nici in sezut. Numai intinsa in pat. Si culmea, m-am ingrasat 1.5 kg! :(, pt ca desi imi era greata singurul lucru care ma calma era mancarea. Si m-a durut si capul...oh.
In rest, am rezistat bine drumului bucuresti-galati si invers, fara rau de masina.
Sanii ma dor in continuare, asta e a 3a saptamana. Si ma doare si burtica, ca la mentruatie.
Maine e ziua cea mare, ma duc la doctor prima data. Doamne ajuta!
Sa auzim vesti bune de la toata lumea!
Pup
aleesicoo spune:
Buna dimineata fetelor! S-ar putea sa ma alatur si eu azi printre voi, am facut deja pana acum 4 teste si toate au iesit negative nu mai stiu ce sa mai cred 
, menstruatia trebuia sa imi vina pe 21 si nu mi-a venit. Tin sa precizez ca niciodata nu mi-a intarziat atatea zile maxim 1 2. Azi o sa repet inca un test si sper sa fie pozitiv
. Daca este pozitiv ma primiti si pe mine?.. Numele meu este Alexandra si am 23 de ani
aleesicoo spune:
Honey daca imi aduc aminte bine ai fost prin luna ianuarie februarie si la odesea burtici fericite sept oct nu ?.... ca stiu ca amandoua am patit-o cu bebeii
. te
si sa dea dzeu sa fie bine de data asta
ate_09 spune:
alexandra te asteptam cu drag!!! sa vii cat mai repede cu 2 liniute!!!!!!
M-am mai linistit dupa ce am citit ce ati scris voi referitor la scurgerile astea maronii care nu-mi dau pace.
A mai curs si ieri dar numai o picatura si parca mai mult bejuliu asa....oricum dupa amiaza sun totusi medicul sa fiu linistita, ca apoi dansul pleaca in concediu o saptamana si vreau sa stau fara grija. Burta nu ma doare deloc...doar uneori simt mici intepaturi.
7+
aleesicoo spune:
are cineva idee ce eficacitate are testul de sarcina Clearblue? in 10 min ma duc sa-l fac ca trebuie sa mai "adun" urina ![]()