Burtici de prunci pretiosi Mar-Apr 2010 (5)
Raspunsuri - Pagina 10
GabyHila spune:
Alesicoo o varianta ar fi sa te duci sa iti faci analize la hormonul sarcinii denumit si gonadotropina corionica umana. Se intalneste numai in sarcina si daca este prezent esti graviduta:) nici la mine nu s-a vazut sacul si embrionul decat in 6 saptamani.
Nu te duce la somn nervoasa! Stai treaza si cearta-te!
aleesicoo spune:
Gaby nu mai fac nimic astept sa vad ce se intampla. Eu am tot fost si la strand zilele astea si ma gandesc ca poate de la apa rece so fi dereglat
honeybaby spune:
discordia- imi pare sau pt ce s-a intamplat
. Iti doresc putere sa treci peste si cand tesinti iar pregatita s-o iei de la capat la o noua odisee
Alexandra
, da am fost colege la sept -oct. Te asteptam cu un test pozitiv. Fi relaxata, nu te stresa prea tare cu testul. Eu cred ca un psihic relaxat ajuta mult.
Denisa,
4 +
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
aleesicoo spune:
sarumana Honey sa dea dzeu sa fie bebe
imi spuneti si mie cum fac sa mi apara sa semnatura urmatoarea fraza? " Doamne ajuta sa fie 

arinaa spune:
DISCORDIAsunetm alaturi de tine sufleteste,imi pare nespus de rau ca bebele tau nu a vrut sa se fixeze unde trebuie
.
7+
RAMONELLA spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kitzy Ramo ii ce cred eu...? Poze Diana Povestea nasterii Raluca, mami de Diana (24.04.2008) |
Ahaaaa...
Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007)
Rebiana27 spune:
Aleesicoo incearca si cu un alt test de sarcina. La sarcina cu Luca (acum 3 ani) am folosit Dr Sigur insa acum am folosit Barza si a fost eficient chiar si cu doua zile inainte sa vina CM. Sper sa se pozitiveze si la tine! 
Oana
exact asa mancam si eu inainte: si mult si nesanatos... noroc ca arderile rapide nu lasau sa se asimileze tot ca altfel era de rau
Astazi mi-a fost asa de rau incat am reusit sa mananc acum cateva minute doua masline, o piersica si o inghetata sandwich (mi s-a facut pofta). Dar, avand in vedere ca in sarcina pe care am pierdut-o nu aveam nicio greata, sincera sa fiu pe o parte ma bucur ca mi-e rau; poate pare de rasu'- plansu' dar asa mi-e mie clar ca sarcina se fixeaza 
Pupici pe burtici! 
I can't fake with dignity so i'll not try!!
kitzy spune:
Discordia imi pare tare rau pt pierdere, uite un
mare de la mine sa te faci bine sufleteste 
Ramo ![]()
Poze Diana
Povestea nasterii
Raluca, mami de
Diana (24.04.2008)
Rebiana27 spune:
discordia 
multe imbratisari!! Sa te intareasca Dumnezeu! 
I can't fake with dignity so i'll not try!!