Burtici de prunci pretiosi Mar-Apr 2010 (5)
Raspunsuri - Pagina 11
aleesicoo spune:
Rebiana ms pt sfat
dar m-am hotarat ca sapt asta sa nu mai fac nimic si sa ast sa vad ce se intampla si abia vineri mai incerc
In asteptarea unui

mami25_7 spune:
Buna!Am revenit si noi dintr-n we la tara unde ne-am simtit ok,David a fost f cuminte,a mancat bine si s-a balacit toata ziua in apa calda.Eu am o mica problema,de vreo 2 zile nu mai simt durere la sani,desi par unflati si tensionati,in schimb am greturi prezente non stop.Sa fie oare de la faptul ca o data ce avansezi in sarcina sa nu mai ai dureri??? Eu am intrat in 9s.Pe voi va mai dor sanii???
mami de David Andrei 02.10.07 si
8 sapt
mami25_7 spune:
Discordia,imi pare nespus de rau pentru ce ti s-a intamplat.
fii tare pt tine si pt fetita ta.
mami de David Andrei 02.10.07 si
9 sapt
ellanik spune:
Mami25 hai sa iti zic cum a fost la mine.Fetele stiu(cred ca au si ras de mine).Weekendul trecut nu am mai avut nici greata parca si sanii nu ma mai dureau si evident ca am innebunit.Am rascolit netul si am gasit numai grozavii.Duminica devreme scularea si la eco.Dumnealui ( a se citi bebe) statea bine mersi la mami in burtica si croseta lichid amniotic .Unu pe fata unu' pe dos.Eu zic sa nu iti faci griji mai ales daca greturile sunt la locul lor.Si la mine au revenit in forta.Au scos parleala -asa zice sotul.Azi am fost la eco si bebe a fost tare dragalas si ne-a facut cu manuta si capul.Dragul de el ce simpatic e.Mare bucurie!
Eu nu am mai avut scurgeri maronii si dna dr mi-a zis ca din sapt 14 incepem sa reducem Utrogestanul.Mai avem!
Deci eu zic sa stai cumintica sa nu faci ca mine si sa stresezi bebelul.Numai bine!
Oana ce faci?Cum te mai simti?

Aleesicoo eu am facut SureCheck si eram la 11 zile dupa embriotransfer si a doua liniuta a iesit pal.A doua zi am repetat si a iesit clar a doua liniuta.Evident ca am facut si BHCG.Nu dispera.Sigur va fi bine!Daca nu luna asta luna viitoare!
Pe tine Discordia te-am lasat ultima dar esti prima in gandul meu
.Trebuie sa te intaresti si sa iti revii desi sunt constienta ca este extrem de greu.Uite de-aia vreau eu baietel sa nu sufere atatea ca fetele.Doamne ajuta sa iti revii repede fizic si moral!Multe

!
8+
Eu si bebe il iubim pe tati !
aleesicoo spune:
Ellanik astept pana vineri totusi ma gandesc ca nu sunt decat 15 zile de la data "conceperii "lui adica 10.07.respectiv 11.07. si nu cred ca iese atat de repede la un test iar la ecografia abdominala pelvina mi s-a zis ca este marit endometrul si uterul, ceea ce ma duce cu gandul ca asta si cauza faptului ca urinez dess
. Vineri am sa merg sa fac si testul beta HCG. Multumesc pt sprijin si sa dea dzeu sa fiu si eu cu voi la aceasta odisee sa ne impartasim trairiile

In asteptarea unui

freedelia spune:
Discordia, imi pare rau pentru vestile tale, sa iti dea Dumnezeu putere sa treci peste aceasta durere. Si sa te refaci repede pentru un nou bebe.
Pupici celorlalte burtici si o imbratisare fetelor "gretoase" ca mine care numara zilele pana la sfarsitul primului trimestru.
ate_09 spune:
am fost la medic. Totul e ok cu bebe...slava domnului!!!!!! I-am vazut inimioara batand....pfuuuu ce emotii.
Mi-a dat sa iau duphaston o luna de zile...pana la urmatorul control programat.
Bebe are 1.3 cm
si este in evolutie.
Acum mi-a venit inima la loc!!!
7+
stefimic spune:
buna fetelor, incerc sa tin si eu pasul cu voi dar vad ca nu pot, poate mai tarziu cand nu o sa mai i-mi fie asa de rau.
am vazut ca ne imnultim pe zi ce trece, am vazut ca avem si gemenuti, abia astept sa ajungem la final si sa vedem mocutele mici.
eu sper sa nu mai aud de probleme si sa ramanem asa pana la final, DISCORDIA i-mi pare nespus de rau pentru tine si sper sa fie cu noroc data viitoare.
in rest vad ca unele dintre voi mergeti la serviciu, altele pe acasa si vad ca stati binisor cu greturile, a ajuns cineva la perfuzii sau la deshidratare?
am si eu o propunere, daca va convine, sa afisam la fiecare si medicul si spitalul unde va naste.
voi la cate saptamani mergeti la morfologia fetala de inceput ca mie mi-a zis la 13-14 saptamani.
va pup si sa aveti o seara linistita.
cata mami de STEFAN(9.03.2007) si
10+
ellanik spune:
Eu sunt programata la morfofetala de trim I pe 22 august asta insemnand la 12 sapt si 6 zile .
Dr mea se numeste Lutescu Ioana -Constanta si de nascut vreau sa nasc la Euromaterna-Constanta.
Ate bine ca e bebe bine.Te-ai mai linistit!
Stefimic
lasa ca vor trece si greturile.Mai avem putintel!
8+
Eu si bebe il iubim pe tati !