Burtici de prunci pretiosi Mar-Apr 2010 (5)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Am ajuns si eu acasa de la munca. Nu am mai reusit sa tin pasul cu voi ca am avut mult de lucru.
Ramonella, te asteptam cu vesti bune.
Rebiana sigur bebe creste iar noi trebuie sa fim tari pe pozitii ca vor trece ele toate problemutele.
Ralu ce faci? Nu mai apuc sa te prind pe mess.
Mami25 vei avea zile si zile, unele mai bune, altele mai putin bune. Bebe sigur se face mare.
Ella wow, deja s-au vazut manutele si capul. Vreau si eu Poate pana vineri cand am si eu eco sa se formeze si la bebicul meu. Eu una nu prea mai am greturi, doar nodul din gat, dar pot manca mai binisor. Sanii ma dor, burtica parca prinde forma, iar seara se vede chiar bine.
Fredelia,Stefimicaveti grija de voi!
Ate ma bucur ca vestile sunt bune.

Mie nu mi-a zis nimic de morfofetala, daor de TT.

Pupici la fete si cat mai putine greturi!

Oana 9+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CoriMami spune:

Buna fetelor,
tocmai m-au sunat de la Romar unde eram programata pt transvaginala sa ma anunte ca se anuleaza. :(( M-am suparat asa de tare, fiindca ma astepta doctora cu ecografia, si oricum eram hiper -curioasa, sa nu mai zic de sotul, care saracul arde de nerabdare sa-si anunte rubedeniile si eu nu-i dau voie pana la prima echo.
Deci...nu am gasit liber decat pe 5 Aug, data pana la care mi se vor lungi toate urechile.
Ma rog sa fie embrionul plantat unde trebuie si sa se dezvolte frumos.
5 august, as avea 7 saptamani + de sarcina, UM fiind 12 iunie. Vi se pare prea tarziu pt eco?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

ciao fetelor! da' ce spor mai aveti la scris!!! mai, mai, mai niste harnicute. eu numai pot de rau ... si ma laudam ca am o sarcina usoara, fara greturi ... acum si de la apa mi se face greata, credeti-ma. mi-am facut niste ceai de busuioc cu cimbru - mama zice ca e bun - sper sa mai imi treaca, offf.
discordia, fii tare, capul sus, sper sa iti revii, caci moralul te va ajuta pentru urmatorul bb, pana atunci ai grija de tine si de fetita ta.
oana, chiar ma oftici, vreau si eu burtica ... la mine nu se vede, decat colacelul meu de dinainte de sarcina, dar parca si ala a disparut, ca dimineata cand ma scol sunt aproape plata.
pe 4 august ma duc la a doua eco, mor de nerabdare sa aud si eu o inimioara, mi se pare o vesnicie pana atunci. va las ca mor de somn, ca de obicei, am un somn cat casa

va poop pe burtici pe toate!

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_ spune:

discordia, nu am cuvinte ce pierdere! Numai ganduri bune!

oanka80 ti-au trecut greturile?? in sapt 8+ ?? si eu sper sa-mi treaca cat mai repede, ca nu pot exista. Nu pot sta la pat pur si simplu, eu fiind tot timpul activa.
Am inceput sa fac exercitii la inceput de sarcina, iar acum daca reusesc sa spal vasele ma bucur, ca in rest tre' sa zac Astept momentul in care voi putea sa continui miscarea, sau cel putin sa am zilele cu activitate normala, acum nici nu dorm bine din cauza ca muschii nu sunt lucrati defel.

oanaiacovita nu-ti fa griji ca mai scad kilogramele, bebe isi ia portia fii sigura. Daca nu scazi cu mult sub pragul normal, nu te preocupa de asta. Hormonii rezolva totul.

atb poate faci exercitii sau macar plimbari lungi regulate, ajuta sa previi depunerea kilogramelor.
A nu se confunda activitatea casnica cu miscarea activa.

stefimic ideea e buna cu doctorul si spitalul unde nastem. Eu sunt la dr.Samuel Geza, Maternitatea Oradea.

---------------------------------------------
vine bebe2 6+
si mamica de Sasha Gabriel 14.09.2007
poze

www.sevenalice.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Pai Oana, sigur vei vedea manutele.Sotul meu mai nou s-a apucat de "citit" in poza de la eco precum in zatul de cafea.Acum i se pare ca bebe sta picior peste picior ca ma-sa.De parca are picioruse atat de lungi incat le poate pune unul peste altul

8+
Eu si bebe il iubim pe tati !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

Seara buna fetelor! Sper ca nu va suparati ca : stau " cu voio pe aici fara sa stiu inca daca am bebe

In asteptarea unui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_micu83 spune:

Hai Nelia, Hai Happymum....

Ana-Maria si Valentin, fericiti parinti de Andrei-Razvan !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atb spune:

Ramonella, ce surpriza si de la tine!!! Si eu merg maine la Antonia Neamtu, am programare la 15:45, poate ne intalnim.
happymum, multumesc ca m-ai trecut in listuta.
Alice, miscare fac zilnic, plimbari lungi cu caruciorul, azi am iesit din casa la 4 si am ajuns inapoi la 10 seara, timp in care nu am stat jos mai mult de vreo 30 de min adunate.
discordia, imi pare sincer rau, iti doresc din toata inima sa treci cat mai repede peste durere si sa o iei din nou de la capat, sunt sigura ca va veni cat de curand si momentul in care vei avea un samburel bine implantat acolo in burtica.
CoriMami, nu cred sa fie prea tarziu, din ce stiu eu pana la 8 saptamani ar trebui facuta prima ecografie pentru a se despista unele anomalii, deci tu te incadrezi.
Ate, felicitari pentru vestile bune! Bine ca te-ai mai linistit si tu.

Adriana mamy de Nicholas Cristian 19.07.2008

povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

Neata burticute mici Va invit la o cu lapte, sau doare lapte simplu daca nu ii place la bebe cafeluta

In asteptarea unui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefimic spune:

buna dimineata fetelor, sper ca sunteti toate bine, ca de la noi slabe sperante pana nu miscam.
abia astept sa se intoarca dr din concediu, luni ma duc la ea sa vedem ce mai zice si poate are ea o licoare magica si i-mi trece raul si voi putea manca ca daca nu o sa ajung sa cad pe strada.

apropo de dr eu sunt la PETCU GLORIA la SPITALUL DE URGENTA CRAIOVA.

am vazut ca sunteti nerabdatoare sa va auziti, vedeti bebelusii, sa aduceti numai vesti bune.

va pup si sa aveti o zi linistita.

cata mami de STEFAN(9.03.2007) si 10+

Mergi la inceput