Burtici de prunci pretiosi Mar-Apr 2010 (5)
Raspunsuri - Pagina 13
Rebiana27 spune:
'Neata!! Semnez si eu condica.. tot cu greturile mele, parca mai potolite ca ieri!
Pupacesc!! 
I can't fake with dignity so i'll not try!!
neliaCris spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aleesicoo Neata , Rebiana ma mai tineti si pe mine pe aici cu voi? In asteptarea unui ![]() |
Te tinem Alesicooo cum sa nu

de
Christian Ionut
aleesicoo spune:
Nelia, nu imi spune ca si tu tot 22 de ani ai ?... multumesc de sustinere
In asteptarea unui

2anke spune:
Buna dimineata gravidute si aspirante
Am fost si eu la control ieri. BB e bine, inca nu se vede inimioara ca prea micut. Dr zicea ca daca veneam o zi sau doua mai tarziu vedeam inimioara. Eu sunt bine fara nici o stare de greata
, probabil peste vreo saptamana o sa inceapa, numai sanii ma dor de zici ca explodeaza.
Deocamdata inca nu stiu unde o sa nasc, depinde de bb: daca e bine sanatos la spitalul din cartier, daca e ceva cu ? bb atunci la unu cu terapie intesniva de noi nascuti care tot nu-i departe cca 20 min.
Anca
4+
child spune:
Servus fetele! mai intru sa va scriu cateva cuvinte, cu toate ca nu am noutati.
Umatoarea programare la medic o am in 11 august, adica bebeul va avea 9 saptamani (11 de sarcina). Din pacate doctorita mea e in postnatal si ii tine locul un medic super-ocupat. Cand am fost la primul control (bebeul avea 3-4 saptamani) mi-a facut o ecografie rapida, a vazut ca bebeul e la locul lui si atat. Nu mai am rabdare pana peste 2 saptamani, cred ca o sa caut un medic care sa fie mai liber si sa-mi vad si eu puiutul, sa ma linistesc. In fiecare dimineata imi verific sanii, cateodata mi se para ca nu ma dor ca inainte, chestii de astea, inchipuiri de-ale mele!
Cu cine o sa nasc si unde inca nu pot sa va spun, astept sa se intoarca doctorita mea din postnatal si sa vorbesc cu ea.
Discordia imi pare rau
Celorlate burtici si viitoare burtici 

8+
neliaCris spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui aleesicoo Nelia, nu imi spune ca si tu tot 22 de ani ai ?... multumesc de sustinereIn asteptarea unui ![]() |
Alesicooo,da am 22 de anisori,acum pe 11 august fac 23

Fete am ceva pt voi facut in aceasta dimineatza:
http://entertainment.webshots.com/photo/2807452670105170903FzZuuf
de
Christian Ionut
aleesicoo spune:
si eu pe 30 aug fac 23. ce bine imi pare ca nu sunt cea mai mica de aici...

In asteptarea unui

tanamera spune:
Fetelor voi ati vazut ca Nelia are un test POZITIV?
http://lt1f.lilypie.com/MOgup3.png
arinaa spune:
raportez si eu scurgere bejulie in continuare ,fara dureri de burtica ...stare de rau general(azi e mai bine)poate si din cauza tensiunii mici pe care o am.Maine am programare la analize sper sa iasa ok.
raportez si eu Spitalul Cuza Voda Iasi -dr.Dumitrascu Irina
7+