Burtici de prunci pretiosi Mar-Apr 2010 (5)
Raspunsuri - Pagina 14
neliaCris spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui tanamera Fetelor voi ati vazut ca Nelia are un test POZITIV? http://lt1f.lilypie.com/MOgup3.png |

de
Christian Ionut
ate_09 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui neliaCris Alesicooo,da am 22 de anisori,acum pe 11 august fac 23 ![]() Fete am ceva pt voi facut in aceasta dimineatza: http://entertainment.webshots.com/photo/2807452670105170903FzZuuf de Christian Ionut |
FELICITARI!!!!!!

7+
happymum spune:

neliaaaaaaa

F E L I C I T A R I !!!
_
www.feminitate.org/" target="_blank">De doula: A fi femeie
Ingerasul meu a zburat pe alt cer la 16/17 saptamani
Poze noi cu maruta mea
blog 1------blog 2
kitzy spune:
Nelia felicitari!!!!!!!!!!!!
Ce veste buna! 
Oana bine fac, ieri am fost cu Diana sa-i ia secretie oculara ca ne tot luptam cu okii rosii, sa vedem daca e conjunctivita sau ceva alergie. A trebuit sa ma duc pana la spitalul oncologic la laborator, Doamne ce deprimata am iesit de acolo, am vazut copii fara par, tinere femei slabe si palide...Doamne, nici nu vreau sa ma gandesc 
Poze Diana
Povestea nasterii
Raluca, mami de
Diana (24.04.2008)
aleesicoo spune:
FELICITARII!!!!! 

SI SA STEA BEBE LA MAMI IN BURTICA PANA LA 40 SAPT FIX.
NEILA
In asteptarea unui

aleesicoo spune:
kITZY ai o minune de fetita, este pur si simplu superbaaaa, m-au fascinat pozele ei , extraordinar de fotogenica zici ca e dupa o coperta de revista. FELICITARI
In asteptarea unui

RAMONELLA spune:
Nelia felicitari!!!Sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos!Ce interesant e testul acela.N-am ami vazut asa ceva aici.
Alesico eu zic sa faci un test de sange,asa scapi de orice indoiala.Ai in aceeasi zi rezultatul si macar stii o treaba.
Adriana eu ma duc la 18,nu cred ca ne intalnim...
Oare se vede ceva la 5 saptamani???Adica inimioara....
Ce emotii am...
neliaCris spune:
Multumesc fete pentru felicitari!!!
Testul este CLEAR BLUE,si este digital,acolo jos se vede 1-2 adica 1 sapt spre doua de la gestatie..adica 3 sper 4 sapt de sarcina,cred ca se gaseste si in ro,eu am dat 15 euro pe el..Azi mi-am facut si prenotare la gine,pe 12 aug,si mi-am luat si acidul folic de 400.
de
Christian Ionut
kitzy spune:
Alessico multumesc mult de complimente
Iti dai seama ca m-am umflat in pene ![]()
Poze Diana
Povestea nasterii
Raluca, mami de
Diana (24.04.2008)