Burtici de prunci pretiosi Mar-Apr 2010 (5)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

Mutumesc ca m-ati trecut pe listuta happymum
Si data ultimului ciclu a fost 28 iunie
Data probabila a nasterii acum o calculez

deChristian Ionut
3+

Mergi la inceput

DPN: 8 aprilie

deChristian Ionut
3+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

nelia FELICITARI!!!!! Sa-ti dea DD o sarcina usoara si cat mai lunga!
Am eu impresia sau baietelul tau e nascut pe 14 martie? Parca asa am citit intr-o postare.... ca de-i asa inseamna ca e nascut in aceeasi zi cu baietelul meu
alesico cum sa nu stai pe-aici?? Pai vei fii mamica de martie-aprilie, evident ca aici ti-e locul!

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelagrosan spune:

NELIA Felicitariiii! Sa dea Domnul sa stea in burtica pana la termen! Ma bucur mult pentru tine.

Eu azi ma simt mai bine, eu nu am greturi inca, doar oboseala, iar ieri am fost foarte somnoroasa si putin deprimata din cauza acelei pete bejulii. Azi nu am mai avut deloc si sper sa nu mai apara. Sanii sunt in continuare durerosi si parca se tot maresc. Am aceeasi presiune in burtica , dar nu ma doare si mi-e foame mereu.
Raportez si eu --doctorul meu e Mihu Dan , spitalul Stanca Cluj-Napoca.
Inca nu am fost la control, doar pe 12 aug mi-am facut programarea, as avea atunci 6+ si ar trebui sa se vada bine bebelusul. Mai repede nu am putut pt. ca medicul meu e in concediu. Oricum se vede ca sunt mai relaxata decat la prima sarcina cand la 4+ am mers deja la doctor, dar am vazut doar un punct mic.

Mihaela4+ si Elena Maria (9 aug 2006)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Rebiana27

nelia FELICITARI!!!!! Sa-ti dea DD o sarcina usoara si cat mai lunga!
Am eu impresia sau baietelul tau e nascut pe 14 martie? Parca asa am citit intr-o postare.... ca de-i asa inseamna ca e nascut in aceeasi zi cu baietelul meu
alesico cum sa nu stai pe-aici?? Pai vei fii mamica de martie-aprilie, evident ca aici ti-e locul!

I can't fake with dignity so i'll not try!!

da,e nascut pe 14 marite 2008,anul trecut
Al tau e tot pe 2008?
Sa iti traiasca si sa vina ziua in care baietieii nostrii sa isi vada surorilesau fratiorii

deChristian Ionut
3+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

uofff fetelor tare mult mi-as fi dorit sa stau aici cu voi insa bebe al meu nu a vrut sa vina la mine luna aceasta......cand am ajuns acasa de la serviciu am vazut cu stupoare ca mi-a venit si probabil acele simptome de oboseala erau decat in capul meu . in fine nu am chef de nimic si parca tot nu imi vine sa cred

In asteptarea unui

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mihaelagrosan

NELIA Felicitariiii! Sa dea Domnul sa stea in burtica pana la termen! Ma bucur mult pentru tine.

Eu azi ma simt mai bine, eu nu am greturi inca, doar oboseala, iar ieri am fost foarte somnoroasa si putin deprimata din cauza acelei pete bejulii. Azi nu am mai avut deloc si sper sa nu mai apara. Sanii sunt in continuare durerosi si parca se tot maresc. Am aceeasi presiune in burtica , dar nu ma doare si mi-e foame mereu.
Raportez si eu --doctorul meu e Mihu Dan , spitalul Stanca Cluj-Napoca.
Inca nu am fost la control, doar pe 12 aug mi-am facut programarea, as avea atunci 6+ si ar trebui sa se vada bine bebelusul. Mai repede nu am putut pt. ca medicul meu e in concediu. Oricum se vede ca sunt mai relaxata decat la prima sarcina cand la 4+ am mers deja la doctor, dar am vazut doar un punct mic.

Multumesc....
Si eu am programare tot pe 12 augusttu cand ai avut Um?

deChristian Ionut
3+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam81 spune:

Buna,

Mie ultima data mi-a venit menstruatia pe 20 iunie. Vineri seara mi-am facut un test de sarcina Sure Check si a iesit pozitiv. Sambata dimineata, la prima urina, mi-am facut alt test Sure Check si a iesit tot pozitiv. Duminica dimineata mi-am facut si un Clear Blue si tot pozitiv a iesit!
Luni, adica ieri, am fost la ginecolog si mi-a facut o eco intravaginala si nu a vazut nimic. M-a chemat peste o saptamana. Mi-a zis ca sarcina ori e prea mica, ori nu e deloc!

E oare posibil sa-mi iasa 3 teste de sarcina pozitive si sa nu fiu totusi insarcinata?

Am vazut ca unele dintre voi aveti UM chiar mai tarziu de 20 iunie si deja stiti cu certitudine ca sunteti insarcinate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelagrosan spune:

Eu pe 26.06.2009 am avut UM.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mihaelagrosan

Eu pe 26.06.2009 am avut UM.

Deci suntem de--o varsta

deChristian Ionut