Burtici de prunci pretiosi Mar-Apr 2010 (5)
Raspunsuri - Pagina 16
neliaCris spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alinam81 Buna, Mie ultima data mi-a venit menstruatia pe 20 iunie. Vineri seara mi-am facut un test de sarcina Sure Check si a iesit pozitiv. Sambata dimineata, la prima urina, mi-am facut alt test Sure Check si a iesit tot pozitiv. Duminica dimineata mi-am facut si un Clear Blue si tot pozitiv a iesit! Luni, adica ieri, am fost la ginecolog si mi-a facut o eco intravaginala si nu a vazut nimic. M-a chemat peste o saptamana. Mi-a zis ca sarcina ori e prea mica, ori nu e deloc! E oare posibil sa-mi iasa 3 teste de sarcina pozitive si sa nu fiu totusi insarcinata? Am vazut ca unele dintre voi aveti UM chiar mai tarziu de 20 iunie si deja stiti cu certitudine ca sunteti insarcinate. |
eu cred ca e prea mic bebe,sau nu au eco profesionist...mai asteapta 1 saptamana si fa alt eco,sau mai sigur fa un test de sange...
si nu in ultimul rand..felicitari pt sarcina
de
Christian Ionut
3+
neliaCris spune:
| citat din mesajul lui aleesicoo uofff fetelor tare mult mi-as fi dorit sa stau aici cu voi insa bebe al meu nu a vrut sa vina la mine luna aceasta......cand am ajuns acasa de la serviciu am vazut cu stupoare ca mi-a venit ![]() si probabil acele simptome de oboseala erau decat in capul meu . in fine nu am chef de nimic si parca tot nu imi vine sa cred![]() ![]() In asteptarea unui ![]() |
Esti tinerica fata mea
,data viitoare o sa fie cu doua liniute ai sa vezi,nu fii trista,daca esti sanatoasa,nu are cum sa nu vina bebe si la tine...si sa te bucure ....sa te pupe,sa te miorlaie
de
Christian Ionut
3+
kossir spune:
Buna burticilor,
Noi ne-am intors ieri din weekendul prelungit si pot sa va spun ca ma simt extraordinar. a fost superb, am ajuns aproape de Manastirea Lainici, intr-o zona linistita, in munti, unde am stat doua zile superbe. Am fost asa de linsitita si multumita sufleteste, ca ma simt acum reincarcata si parca si scurgerile nu mai sunt asa intense si nici asa maro inchis
.
Continua greturile, desi mai uit de ele, doar de mancat nu uit
.
Discordia, imi pare tare rau pentru ce ti s-a intamplat, din pacate stiu prin ce treci
. Pot doar sa-ti spun ca suntem alaturi de tine
si ne rugam
sa ai puterea sa treci mai departe si sa o iei de la capat. 

NeliaCris felicitari 
, sa fie o sarcina usoara si la termen.
La fel tuturor celor care au devenit intre timp `viitoare mamici`, de cand n-am mai intrat, pentru ca vad ca ati avurt un spor fantastic la scris.
Alessia imi pare rau ca esti dezamagita de data asta, dar mai e si luna viitoare, fii tare
.
Am scris o scrisoare cat un pomelinc si tot as mai avea de zis, dar ma opresc si ne mai auzim, mai citesc din urma acum.
Pupici tuturor si o seara placuta 

Carmen mami de Mihai 24.8.99 si
9+ sapt
kossir spune:
| citat din mesajul lui ate_09 am fost la medic. Totul e ok cu bebe...slava domnului!!!!!! I-am vazut inimioara batand....pfuuuu ce emotii. Mi-a dat sa iau duphaston o luna de zile...pana la urmatorul control programat. Bebe are 1.3 cm si este in evolutie. Acum mi-a venit inima la loc!!! ![]() 7+ |
ATE, felicitari

, sa creasca si sa fie la fel de voinic pana la capat si s-o bucure pe mama lui la fel de mult

Carmen mami de Mihai 24.8.99 si
9+ sapt
kossir spune:
| citat din mesajul lui stefimic buna fetelor, incerc sa tin si eu pasul cu voi dar vad ca nu pot, poate mai tarziu cand nu o sa mai i-mi fie asa de rau. am vazut ca ne imnultim pe zi ce trece, am vazut ca avem si gemenuti, abia astept sa ajungem la final si sa vedem mocutele mici. eu sper sa nu mai aud de probleme si sa ramanem asa pana la final, DISCORDIA i-mi pare nespus de rau pentru tine si sper sa fie cu noroc data viitoare. in rest vad ca unele dintre voi mergeti la serviciu, altele pe acasa si vad ca stati binisor cu greturile, a ajuns cineva la perfuzii sau la deshidratare? am si eu o propunere, daca va convine, sa afisam la fiecare si medicul si spitalul unde va naste. voi la cate saptamani mergeti la morfologia fetala de inceput ca mie mi-a zis la 13-14 saptamani. va pup si sa aveti o seara linistita. cata mami de STEFAN(9.03.2007) si 10+ |
Stefimic, spune-mi si mie, te rog, un doctor in Craiova unde as putea merge pentru o ecografie. La un cabinet particular.
Eu sunt aici doar pentru concediu, dar aveam sacul desprins, si as vrea sa vad cum evolueaza avand in vedere faptul ca nu se opresc scurgerile acelea maronii.
Desi doctorul meu mi-a zis ca nu e nevoie pana ma intorc, cand voi face testul de claritate nucala
, asa se zice?Carmen mami de Mihai 24.8.99 si
9+ sapt
ellanik spune:
Alinam Sure Check nu se face niciodata pozitiv daca nu e sarcina.Deci...felicitari! Incearca alt medic si alt ecograf.Si mai stai cateva zile sa se vada.
Eu am o intrebare: care test e mai elocvent:DT sau TT? Sunt in ceata la acest capitol.
Va pup pe toate 

8+
Eu si bebe il iubim pe tati !
RAMONELLA spune:
La mine e nasol
...un sac in care nu se vede embrionul...plus nu stiu ce lichid pe langa ovar...si ma suspecteaza si de o extrauterina...
m-a trimis maine si vineri sa faca beta HCG sa vedem...sunt tare suparata...
Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007)
aleesicoo spune:
Nelia sunt un pic suparata dar imi va trece oricum nu ma asteptam 100% sa fie bebe ca nu eram in perioada fertila cand ne-am
, asa ca "tinem aproape" si va urmaresc din umbra bebelucii pana cand vin eu cu baiatul meu ![]()
Ramonella stai linistita si nu te increde in ceea ce ti-a zis la primul control, dupa parerea mea daca sacul este nu cred ca e posibil ca sarcina sa se dezvolte in trompa si sacul in uter, nu stiu zic si eu , incearca si la alt medic
In asteptarea unui

oanaiacovita spune:
Pupici la burtici!
Harnicute sunteti la scris. Eu am zile tare aglomerate la munca si nu pot intra. Va mai citesc doar cand prind un moment liber.
Ella abia astept sa ajung si eu vineri la eco sa vad asa minunatii,
Nelia te felicit si aici.
Sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos.
Arinaa bafta la dr.
Ralu imi pare rau pentru ca Dienuca tot are probleme la ochisori. Pup sa treaca.
Aleesico imi pare rau ca au venit rusii!Luna viitoare te asteptam cu vesti bune.
Alinam sigur esti graviduta. Nu iti fa griji.
Kossir ma bucur ca te-ai intors cu forte proaspete. Te asteptam cu vesti de la dr.
Ella eu merg la 2 doctorite si una mi-a recomandat DT si una TT. Nici eu nu stiu care e diferenta intre ele. Oricum TT o sa fac, ca asa a zis dra mea. Tu cum mai esti?
Ramonella eu zic sa nu te sperii asa tare. Nu poate fi extruterina daca sacul este in uter. Eu zic sa mai mergi la un medic si pentru alta parere. Noi iti tinem pumnii sa fie bine.
Oana
9+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!