Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (189)
Raspunsuri - Pagina 6
abramburika spune:
anca - eu ma refeream strict la emoticoanele folosite de tine in mesaje cand am zis ca te dai cu capul de pereti, adica asta
. Am incheiat discutia in ceea ce ma priveste despre concurs ...
adra - bafta la ratuste!!!
ancadragoman spune:
si eu am incheiat orice dicutie
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=2" target="_blank">an1 si an2
ellis spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ancadragoman asta cu ceapa este singura poza pe care o am in concurs si aranjamente sa vreau sa fac si nu am cu cine ca nu au postata decat adresa fara numar de telefon ...si crede-ma ca ieri nu m-am dus acolo sa mituiesc pentru un mobil ![]() anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!! Are mama o ratusca... www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=2" target="_blank">an1 si an2 |
merita o deplasare, da' de la 15-20 de telefoane in sus

Ellis,mami de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca din viata mea&page=6" target="_blank">RATUSCA MEA -el1
ALESSIA IN TARA MINUNILOR
MAMI IN BUCATARIE
ellis spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui adra_bell
Da' e al doilea aspirator busit:(( Unde gasesc eu concurs cu aspiratoare? adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)aventurile unei printese adevarate www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=8&folder=Ratusca din viata mea" target="_blank">Eva e ratusca adr Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce |
daca tu te inscrii la unul cu aspiratoare, eu ma inscriu la ala cu restaurantul...ca mi-e foame!!!!!!!!
Ellis,mami de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca din viata mea&page=6" target="_blank">RATUSCA MEA -el1
MAMI IN BUCATARIE
ellis spune:
ADINA - sa aveti petrecere frumoasa si sa fie sanatoasa Jasminica ta!
Ellis,mami de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca din viata mea&page=6" target="_blank">RATUSCA MEA -el1
MAMI IN BUCATARIE
Vasari spune:
Buna!
Nu sunt asa in tema, dar as vrea sa comentez si eu putin.
La toate concursurile de pana acum ati participat multe, in special la cele de pe DespreCopii (cum vad ca e si asta - partener e DC), la fel si la cele din blogosfera, plus altele. La inceput se inscria o fata si apoi apareau mai multe in concurs, mereu le-am votat pe toate (nu stiu cum e cu ip-ul unic la concursul asta, dar nu cred ca asta e important, doar vorbim de principii). Petro, si noi am fost de 2 ori colege in competitie (de 2 ori pt ca mai des nu am participat eu :) ).
Trebuie sa inchid rpd monitorul, se aud un fel de scantei in spatele lui:((, dar cam asta voiam sa zic. S-a stabilit ad-hoc o anumita conduita, ar trebui discutat dinainte daca vrem sa o schimbam, sa nu se supere cineva. Cam asa vad eu lucrurile.
Petro, voi cand plecati spre RO?
Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice
bb_yasmi spune:
doamne ce discutii a mai generat amaratul asta de concurs!!!
din partea mea stati linistite ca eu nu mai am de gand saparticip la nici un concurs!!! m-am potolit!
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi &
ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007 
adra_bell spune:
| citat din mesajul lui Vasari Buna! Nu sunt asa in tema, dar as vrea sa comentez si eu putin. La toate concursurile de pana acum ati participat multe, in special la cele de pe DespreCopii (cum vad ca e si asta - partener e DC), la fel si la cele din blogosfera, plus altele. La inceput se inscria o fata si apoi apareau mai multe in concurs, mereu le-am votat pe toate (nu stiu cum e cu ip-ul unic la concursul asta, dar nu cred ca asta e important, doar vorbim de principii). Petro, si noi am fost de 2 ori colege in competitie (de 2 ori pt ca mai des nu am participat eu :) ). Trebuie sa inchid rpd monitorul, se aud un fel de scantei in spatele lui:((, dar cam asta voiam sa zic. S-a stabilit ad-hoc o anumita conduita, ar trebui discutat dinainte daca vrem sa o schimbam, sa nu se supere cineva. Cam asa vad eu lucrurile. Petro, voi cand plecati spre RO? Alina si Maria - 3 nov 2007 Primul orice |
Pai la alea din blogosfera nu se voteaza, nu-i acelasi lucru, scrii ce-ti da prin cap si decide juriul daca iti da sau nu premiu, iar organizatorii daca ti-l si trimit sau nu acasa:D
Mai merge monitorul?
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)aventurile unei printese adevarate
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=8&folder=Ratusca din viata mea" target="_blank">Eva e ratusca adr
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce
dany26 spune:
| citat din mesajul lui Vasari Buna! Nu sunt asa in tema, dar as vrea sa comentez si eu putin. La toate concursurile de pana acum ati participat multe, in special la cele de pe DespreCopii (cum vad ca e si asta - partener e DC), la fel si la cele din blogosfera, plus altele. La inceput se inscria o fata si apoi apareau mai multe in concurs, mereu le-am votat pe toate (nu stiu cum e cu ip-ul unic la concursul asta, dar nu cred ca asta e important, doar vorbim de principii). Petro, si noi am fost de 2 ori colege in competitie (de 2 ori pt ca mai des nu am participat eu :) ). Alina si Maria - 3 nov 2007 Primul orice |
mda chiar ai dreptate...
of si eu tocmai am bagat o poza inainte de a citi "discutia" care s-a iscat...,desi nu am asa multi prieteni deci don't worry
acum vad ca trebuia sa trimit sapt viitoare...ca asta deja s-a cam sfarsit...
Ank83 spune:
Heloouuu .Am citit si eu asa printre randuri de concursul fantoma...
Eu zic ca fiind un concurs are oricine voie sa participe...Chiar credeti ca Anca s-a inscris neaparat sa ii sufle mobilul de sub nas lui BB. Eu chiar nu am vorbit cu ea pe tema asta...dar mie chiar nu mi-ar fi picat bine comentariile care i s-au adus.Daca e un concurs ...atunci prin definitie se concureaza... iar greseala ca ea a castigat si nu trebuia, cred ca e din alta parte si nu e a ei. Si Alina are dreptate au fost atatea concursuri la care v-ati inscris multe dupa ce si-a postat una din noi o poza cu piticul sau pitica... Deci nu vad nimic rau in ce a facut.. 
Sau ati uitat cat sa ma despicat firul in 4 la acel concurs de la PAMPERS
..ca a castigat nu stiu cine si nu trebuia si totusi au fost inscrise multe fete de aici...
Nu mai vreau sa isc si eu polemici mai multe... dar chiar nu mi-au placut comentariile aduse Ancai
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008
Poze pitici