Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (189)
Raspunsuri - Pagina 7
Ank83 spune:
Eu ma retrag... ..trebuie sa plec la spital... V-am pupat 
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008
Poze pitici
slimatei spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui adinag Multumesc mult de aprecieri, ma faceti sa rosesc As vrea eu sa arat beton, dar anii isi spun cuvantul ![]() Adina, Jasmina (24 iulie 2003) & Floris (23 decembrie 2007) |
ce modesta pot sa fii....
iote pt anii astia..
bb_yasmi spune:
AM CASTIGAT SI EU TELEFONUL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 

YUPIIIII si-au dat seama de greseala si acum suntem doua castigatoare!!!!! 

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi &
ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007 
bb_yasmi spune:
si cu asta putem pune punct tuturor discutiilor pe aceasta tema si sa votam ceilalti bulgarasi aparuti!!!
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi &
slimatei spune:
| citat din mesajul lui bb_yasmi AM CASTIGAT SI EU TELEFONUL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() YUPIIIII si-au dat seama de greseala si acum suntem doua castigatoare!!!!! ![]() ![]() ![]() _ "Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!" happy mom Lavi & ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007 ![]() |
BRAVO!!!! ma bucur
slimatei spune:
| citat din mesajul lui adinag Stefi, lume nouaaa!!! Hai pune si tu niste poze aici! Pupici Adina, Jasmina (24 iulie 2003) & Floris (23 decembrie 2007) |
inca nu le'am inacarcat...deci n'ai nimic cu mine, nu?
bb_yasmi spune:
| citat din mesajul lui Genutu Lavi ca bine zici. Ma bag si eu, ma votati? |
daaaaaaaa bineinteles!!!
_
happy mom Lavi &

-ua mea?