Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (189)
Raspunsuri - Pagina 5
abramburika spune:
adra - daca nici tu nu ai cunostinte .,.. ca esti vazuta bine peste tot, forum, blog etc.
. Si in regulament spune doar in functie de voturi, nu de juriu ceva ...
Pai cauta si tu un concurs cu apriratoare, lasa telefoanele
, daca asta isi da obstescul sfarsit ...
ancadragoman spune:
Adina mi-a venit CM.
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=2" target="_blank">an1 si an2
bb_yasmi spune:
gata fetelor...lasati-o balta :( !!! un lucru e clar concursul in care am postat poza continua , voturile inca se strang...... in regulament scrie : castiga poza care are cele mai multe voturi. punct. atat
acum haideti sa vb de altceva.......
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi &
ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007 
adra_bell spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui abramburika adra - daca nici tu nu ai cunostinte .,.. ca esti vazuta bine peste tot, forum, blog etc. Pai cauta si tu un concurs cu apriratoare, lasa telefoanele |
Da' e al doilea aspirator busit:(( Unde gasesc eu concurs cu aspiratoare?
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)aventurile unei printese adevarate
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=8&folder=Ratusca din viata mea" target="_blank">Eva e ratusca adr
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce
abramburika spune:
anca - nu te mai da degeaba cu capul de pereti .. eu nu am acuzat pe nimeni, am facut doar supozitii cu ceea ce am vazut. Si am comentat mai mult ca te-ai inscris, ca nu e corect fata de bb. Dar te cred ca nici tu nu esti lamurita ce si cum ... ca e o greseala.
abramburika spune:
adra - iaca www.konkurs.ro/" target="_blank">ici
... o fi vreunul cu aspiratoare.
ancadragoman spune:
nu ma dau deloc cu capul de pereti,nici macar nu stiam ca am castigat pentru ca saptamana inca nu s-a incheiat din cate stiu eu ,dar mi-a atras atentia o fata de pe forum.
Cat despre candidatura mea neloiala nu mai comentez
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=2" target="_blank">an1 si an2
adinag spune:
Anca
lasa ca vine luna viitoare bb... 
Iarasi plec, ca am multa treaba, maine ii fac Jasminei o mica petrecere de ziua ei si nu am inca nici un plan
idei ceva?
adra_bell spune:
Petro, lasa ca ma multumesc cu ratustele si cu concursurile blogeristice, daca imi intra ratusca in primii 10 si imi da si juriul un punct-doua, eu consider ca am castigat, inseamna ca sunt pe drumul cel bun, ma mobilizez, termin de citit instructiunile pt aparatul foto
, si poate in viitor fac si vreun curs
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)
aventurile unei printese adevarate
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=8&folder=Ratusca din viata mea" target="_blank">Eva e ratusca adr
adra_bell spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui adinag Iarasi plec, ca am multa treaba, maine ii fac Jasminei o mica petrecere de ziua ei si nu am inca nici un plan idei ceva? Adina, Jasmina (24 iulie 2003) & Floris (23 decembrie 2007) |
Adina, www.activitaticopii.ro/aniversari_zile_nastere" target="_blank">cateva idei
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)aventurile unei printese adevarate