Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (189)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

Neata!
BB - singurul moft ce mi-l fac in materie de ness e ness cu apa minerala, sau cu lapte in zilele de lactate...nu-mi mai zice, sa nu plang acusi! dar vine el concediu si scap si eu oarecum la una alta

uite , mai, numai norocoase aici! sa vad si eu ce am castigat de la libertatea, o fi vreu polonic ceva..

Ellis,mami de ALESSIA MARIA (20.11.2007)

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca din viata mea&page=6" target="_blank">RATUSCA MEA -el1

ALESSIA IN TARA MINUNILOR
MAMI IN BUCATARIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Genutu spune:

Buna dimineata!

Ellis cred ca Andreea se referea la faptul ca si-ar dori sa reusesti sa ajungi la silueta fetelor de la pag. 5 .

AncaD cum ai reusit sa castigi, ca tu ai mai putine voturi al Lavi? Fara suparare, sunt de acord cu Abramburika.

Adra voiam sa ma bag eu sapt. asta, dar te las ca tu ti-ai exprimat prima intentiile pe forum. Ma bag si eu, dar dupa tine .

Mergi la inceput

ANCULE, mama, acum ca am vazut ce a zis BB de voturi, s-ar putea sa fie greseala, ca vad ca ea are mai multe voturi...nu se castiga dupa numarul voturilor acumulate? ...

ADRA - io una nu ma inscriu, nu ca nu mi-ar placea un mobil, ca tocmai i-au furat sotului mobilul, dar, nu ma inscriu...baga linistita poza!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca din viata mea&page=6" target="_blank">RATUSCA MEA -el1

MAMI IN BUCATARIE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Genutu

Buna dimineata!

Ellis cred ca Andreea se referea la faptul ca si-ar dori sa reusesti sa ajungi la silueta fetelor de la pag. 5 .

crezi ca nu ma prinsei?
ma alint si eu...

MAMI IN BUCATARIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Citat:
citat din mesajul lui abramburika

ancaD - felicitari!!!

Da' cu ce poza ai castigat, ca eu o vad doar pe cea cu ceapa si are mai putine voturi decat Iasmi???

Acum, cu limba mea ascutita, pot sa imi spun si eu parerea??? Fara suparare?? Nu mi s-a parut fair play gestul tau .. bb s-a inscris, a cerut voturile noastre si dupa te-ai inscris si tu si i-ai luat fata .. nu cu voturile, ca pare ca e in frunte bb, dar, asa, ca gest. E drept, se poate inscrie oricine, da' fiind colege de odisee ... puteai sa o faci sapt. viitoare si sapt. asta sa o lasam pe bb ... Poate gresesc eu, asta e parerea mea!

ce?
eu nu eram in competitie cu ea,nici macar nu stiam cum se voteaza sau care este procedura,pur si simplu m-am inscris de dragul concursului.
Si chestia cu voturile chiar asa este ,Lavinia are mai multe si nu inteleg cum am castigat eu dar stai linistita ca nu am pile si nu am scris eu numele meu la castigatori.

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!

Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=2" target="_blank">an1 si an2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Pai asa pare, sapt. asta e bb in frunte ... anca a castigat, cred, sapt. trecuta ... dar cu ce poza? Ca nu apare in galerie decat cea cu ceapa. Ori e o greseala, ori sunt ceva aranjamente ... nu e clar.

adra - da, pot sa te inscrii linistita ... te votez . Acum fara sa isc polemici, dar nu mi s-a parut corect ... plus ca-i neclar cu castigatul asta. E divers de alte concursuri unde ne-am inscris una dupa alta ... aici e limita de timp, e vb de voturi etc. De aia mi s-a parut ca i-a luat fata lui bb .. in fine ... poate vad eu gresit, dar eu nu as fi facut asa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Atunci e o greseala... ramane la latitudinea ta daca sa o semnalezi sau nu.
Bafta bb ... sper sa castigi sapt. asta!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Ma, eu mai glumesc! Nu prea ma omor dupa concursurile astea cu cine are mai multe voturi, ca n-am atatea cunostinte dispuse sa ma voteze. Nici dupa mobile nu ma omor, sa sune si sa se auda cand vorbesti, asta e tot ce conteaza. Daca Anca a castigat cu poza de sapt asta poate au avut si ei vreun cuvant de spus, le-o fi placut mai mult poza, regulamentul nu l-am citit.
Ma intorc la aspiratoru' meu, cat mai merge ca si asta a inceput sa sufle ca Darth Vader

adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)
aventurile unei printese adevarate

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=8&folder=Ratusca din viata mea" target="_blank">Eva e ratusca adr

Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Buna dimineata

tot vroiam sa intreb

Anca, cum e cu testul ala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

asta cu ceapa este singura poza pe care o am in concurs si aranjamente sa vreau sa fac si nu am cu cine ca nu au postata decat adresa fara numar de telefon ...si crede-ma ca ieri nu m-am dus acolo sa mituiesc pentru un mobil

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!

Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=2" target="_blank">an1 si an2

Mergi la inceput