Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (189)
Raspunsuri - Pagina 3
bb_yasmi spune:
da genutu am primit....
pai ellis imi era pofta de un frappe...cu inghe l-am facut....
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi &
ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007 
bb_yasmi spune:
tocmai am primit un email ca am castigat de la vichy un sampon....
la un concurs la care participasem acu vreo 2 luni....
ce bine e sa castigi ceva.....
![]()
![]()
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi &
adinag spune:
Multumesc mult de aprecieri, ma faceti sa rosesc ![]()
As vrea eu sa arat beton, dar anii isi spun cuvantul 
Nu am reusit sa intru decat acum, am votat si eu, dar ma duc la nani ca nu mai pot.
Stefi, lume nouaaa!!! Hai pune si tu niste poze aici!
Pupici
ancadragoman spune:
Neata
Multumim pentru voturi ,am castigat un mobil http://www.arbointeractive.ro/concurs-nokia/castigatori.php
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=2" target="_blank">an1 si an2
bb_yasmi spune:
neata
wowwwwwwwwww anca super!! deci e adevarat concursul!!! pai cand ai participat tu in prima sapt??? asta e a doua participare???
_
happy mom Lavi &
abramburika spune:
ancaD - felicitari!!!
Da' cu ce poza ai castigat, ca eu o vad doar pe cea cu ceapa si are mai putine voturi decat Iasmi???
Acum, cu limba mea ascutita, pot sa imi spun si eu parerea??? Fara suparare?? Nu mi s-a parut fair play gestul tau .. bb s-a inscris, a cerut voturile noastre si dupa te-ai inscris si tu si i-ai luat fata .. nu cu voturile, ca pare ca e in frunte bb, dar, asa, ca gest. E drept, se poate inscrie oricine, da' fiind colege de odisee ... puteai sa o faci sapt. viitoare si sapt. asta sa o lasam pe bb ... Poate gresesc eu, asta e parerea mea!
adra_bell spune:
De cand incepe sapt viitoare? Ca ma inscriu eu, asta ca sa stie toata lumulita![]()
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)
aventurile unei printese adevarate
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=8&folder=Ratusca din viata mea" target="_blank">Eva e ratusca adr
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce
ellis spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ancadragoman Neata Multumim pentru voturi ,am castigat un mobil http://www.arbointeractive.ro/concurs-nokia/castigatori.php anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!! Are mama o ratusca... www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=2" target="_blank">an1 si an2 |
felicitari!
Ellis,mami de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca din viata mea&page=6" target="_blank">RATUSCA MEA -el1
ALESSIA IN TARA MINUNILOR
MAMI IN BUCATARIE