Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (189)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

BB - si eu zic ca e de la caldura, iar insolatia poate fi si cu dureri de cap si stari de voma, nu neaparat sa ajunga la frisoane si febra...sa ne mai zici ce face Iasmi;

Ellis,mami de ALESSIA MARIA (20.11.2007)

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca din viata mea&page=6" target="_blank">RATUSCA MEA -el1

ALESSIA IN TARA MINUNILOR
MAMI IN BUCATARIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Buna,

Lavi, sunt doua feluri de insolatie, sa-i zic asa. 1. Cand te-ai ars la piele - cu simptomele descrise de tine si 2. cand te "prinde soarele la cap". Nu stiu daca a avut in permanenta (si in apa) palarioara impotriva soarelui, fara gaurele. Simptomele lanr 2 sunt ameteli, voma, dureri de cap - nu neaparat toate.
Desigur poate fi si de la mancare, asta-i greu la micuti, ca inca nu ne pot ajuta ei sa stim mai usor ce au. Oricum, sper ca sunteti bine si sa petreceti fain in concediu (mai,ce ta mai invidiez - pleci din nou!) .

Ellis, ai slabit foarte mut, 13 kg sunt enorm! Si vei reusi si restul, sunt convinsa. Nici eu nu as tine dieta in concediu, dar as avea grija sa nu-mi fac chiar de cap. Adica daca sar azi calul, maine bag poate o dieta mica, altfel pun prea mult si m-as necaji tare dupa aia, sa stric prea mult in 2 saptamani pentru ce am "lucrat" atatea luni

Na, si cu discutiile de aici, ma abtin, ca am o cu totul alta parere, care ma tem ca ar isca alte discutii si prefer sa nu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Neata
Dupe ce vineri noaptea a fost cutremur pe care am si binevoit sa-l simt si n-am mai adormit ore bune in asteptarea replicii, azi-noapte a fost o furtuna f puternica, pe care am urmarit-o ascunsa dupa frigider, ca mi-a fost frica sa stau in dreptul geamului, tot felul de obiecte de dimensiuni mari zburau prin dreptul geamului. Dimineata peisajul era .....ca dupa furtuna, geamurile din blocul de vis-a vis sparte, aici am avut noroc ca in sensul ala a batut grindina, masinile n-au scapat nici ele neatinse, copaci despuiati aproape complet de frunze, crengi uriase cazute, brrrr.
Si cel mai rau imi pare ca n-a fost pe timpul zilei, mare lucru n-am vazut pe intunericul ala

adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)
aventurile unei printese adevarate

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=8&folder=Ratusca din viata mea" target="_blank">Eva e ratusca adr

Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Adra, suna ca-n filme. Si aici am avut parte de furtuni din astea, de inundatii, grindina, s-a distrus enorm de mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

ADRA - si la noi a fost furtuna, dar nu ca la voi...si pe mine ma sperie fulgerele si tunetele;

ADINA - pai incerc sa nu fac excese, incerc sa mananc pui, fara fainoase, dar o portie de papanasi tot infulec
...despre conflictele astea zic si eu ca reduc numarul fetelor ce posteaza, sunt multe fete care erau active inainte si au ales sa nu mai scria si e pacat(una din ele esti si tu, dar ma bucur ca ai revenit!); cred ca trebuie sa avem maturitate cand ne spunem parerile si sa le argumentam, si cred ca tre sa ne gandim nici sa nu facem fetele sa se simta prost...in masura in care putem...e drept se mai intampla sa iti mai scape una si sa superi, dar eu prefer dialogul si atunci cand ma deranjeaza cineva/ceva spun...sa mai tac, si asa am postat cam mult zilele astea

Ellis,mami de ALESSIA MARIA (20.11.2007)

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca din viata mea&page=6" target="_blank">RATUSCA MEA -el1

ALESSIA IN TARA MINUNILOR
MAMI IN BUCATARIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

heeellloooo

salutari din concediu!!!! noi am ajuns , ne-am cazat si am si wirelles la pensiune.....asa ca o sa ne auzim!!! sotzu' se pregateste pt marti ca da licenta iar eu sunt liberaaaaaa.....
multumesc frumos pt raspunsuri. adina ca de obicei bine pusa la punct cu raspunsurile!!!

iasmi e bine, nu am mai avut pb.

pupici

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi & ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Buna!
Noi ne-am mutat iar la Valcea pentru 3 saptamani. Maria iar isi da in petec, e toata lumea si ochii sunt numai pentru ea!
Ellis, felicitari pentru poveste! Cred ca ai fost foarte emotionata! Ah, si zic si eu ca Adina, ai slabit enorm in scurt timp!
Lavi, ce fain ca sunteti in vacanta din nou! E posibil ca Iasminei sa-i fi fost rau de oboseala, asa face si Maria cand e obosita, vomita dupa ce papa masa de seara. :( Am patit-o de 3 ori, dar dupa aceea isi revine binisor. Pupici Iasminei si multa sanatate!
Adra, foarte frumoase papusile. Pe mine m-a atras mult papusa Helen Kish. De cutremur nu stiu nimic, ura! Mi-e tare frica de ele, mai ales ca stau in Bucuresti si la et 8.

Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice

Mergi la inceput

hai mah alina ca e bine si de tine..... ce-ti pasa...ai ajutor acum !!!

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

Mergi la inceput

wowwww dany26...esti pe primul loc in "cursa" pt telefonul mobil..... bravo!!!

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui pufulet74
Miha, asteptam poze :)

Abia ce-am revenit de pe drumuri. Gata cu vacanta! De maine tre sa ne intram in ritm cu...rutina.

Pozele tre sa le descarc,am foarte multe.Promit ca le pun,numa sa aveti voi rabdare sa le vizionati!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=9" target="_blank">Am si eu ratusca mea (mar1 si mar2)
De la lume adunate si-napoi la lume date...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput