Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (189)
Raspunsuri - Pagina 18
mariussimiuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui adra_bell Are cineva idee unde gasesc niste marionete pe ate? Am gasit un magazin in Iasi astept raspuns daca livreaza in Gr, dar mai pe aproape? |
Te pot ajuta eu cu livrarea.
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=9" target="_blank">Am si eu ratusca mea (mar1 si mar2)
De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui SufletDInger un vot pls.. http://www.infoturism.ro/acorda-puncte/110711/ |
Votat! Bafta!

Bafta si la gasit client pentru ATV.
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=9" target="_blank">Am si eu ratusca mea (mar1 si mar2)
De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui bb_yasmi am si eu o intrebare pt cunoscatoare: E NORMAL SA SEMNEZ UN PROCES DE PREDARE-PRIMIRE INAINTE CA SA INTRU IN POSESIA OBIECTULUI???? |
NU!
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui ellis ce va spuneam ieri |
Felicitari!

ellis spune:
ALINA - sigur ca 13 kg sunt f mult, dar pt o persoana care are de dat jos cateva kg, cand tinta e la 30...mai e de luptat; 
MIHA - bine ati revenit!
merci pt felicitari!
Ellis,mami de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca din viata mea&page=6" target="_blank">RATUSCA MEA -el1
ALESSIA IN TARA MINUNILOR
MAMI IN BUCATARIE
dany26 spune:
buna seara mamici!
miha si sufletdeinger v-am votat si eu!
bbyasmi in legatura cu voturile, i-am spus sotului ca m-am inscris la concurs si lui i-a venit ideea sa trimita linkul pe forumurile pe care tot vorbeste el despre antivirusi, filme etc...chiar si din strainatate; daca stiam il anuntam la fiecare concurs la care am mai participat![]()
dany26 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mariussimiuc
Si eu plec...deci,idem. Am votat pe dany,uberbax,silviuta,eva,anca,iasmi...Mai e cineva? www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=9" target="_blank">Am si eu ratusca mea (mar1 si mar2) De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... ![]() |
mersi!!!!

eladea genutu mersi si voua!

ellis spune:
| citat din mesajul lui dany26 bbyasmi in legatura cu voturile, i-am spus sotului ca m-am inscris la concurs si lui i-a venit ideea sa trimita linkul pe forumurile pe care tot vorbeste el despre antivirusi, filme etc...chiar si din strainatate; daca stiam il anuntam la fiecare concurs la care am mai participat www.flickr.com/photos/23764698@N06/" target="_blank">POZE COMOARA NOASTRA ANDREI!!! NE LUMINEZI SUFLETUL SI NE INDULCESTI VIATA !14 Noiembrie 2007 |
bravo! succes!
Ellis,mami de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca din viata mea&page=6" target="_blank">RATUSCA MEA -el1
MAMI IN BUCATARIE
bb_yasmi spune:
mai e cineva???
dany sigur vei castiga.....probabil stiau ca ai nevoie de un telefon.... iti spun saptamana viitoare cum e telefonul...asta daca se tin de cuvant si il trimit.
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi &
ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007 
ellis spune:
BB - eu sunt, tot eu, dar nu pt mult timp...![]()
Ellis,mami de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca din viata mea&page=6" target="_blank">RATUSCA MEA -el1
MAMI IN BUCATARIE

COMOARA NOASTRA ANDREI!!!
NE LUMINEZI SUFLETUL SI NE INDULCESTI VIATA !