Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (189)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui adra_bell
Are cineva idee unde gasesc niste marionete pe ate? Am gasit un magazin in Iasi astept raspuns daca livreaza in Gr, dar mai pe aproape?

Te pot ajuta eu cu livrarea.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=9" target="_blank">Am si eu ratusca mea (mar1 si mar2)
De la lume adunate si-napoi la lume date...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui SufletDInger
un vot pls.. http://www.infoturism.ro/acorda-puncte/110711/

Votat! Bafta!
Bafta si la gasit client pentru ATV.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=9" target="_blank">Am si eu ratusca mea (mar1 si mar2)

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi
am si eu o intrebare pt cunoscatoare: E NORMAL SA SEMNEZ UN PROCES DE PREDARE-PRIMIRE INAINTE CA SA INTRU IN POSESIA OBIECTULUI????

NU!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ellis
ce va spuneam ieri

Felicitari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

ALINA - sigur ca 13 kg sunt f mult, dar pt o persoana care are de dat jos cateva kg, cand tinta e la 30...mai e de luptat;

MIHA - bine ati revenit! merci pt felicitari!

Ellis,mami de ALESSIA MARIA (20.11.2007)

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca din viata mea&page=6" target="_blank">RATUSCA MEA -el1

ALESSIA IN TARA MINUNILOR
MAMI IN BUCATARIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

buna seara mamici!

miha si sufletdeinger v-am votat si eu!

bbyasmi in legatura cu voturile, i-am spus sotului ca m-am inscris la concurs si lui i-a venit ideea sa trimita linkul pe forumurile pe care tot vorbeste el despre antivirusi, filme etc...chiar si din strainatate; daca stiam il anuntam la fiecare concurs la care am mai participat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc

Citat:
citat din mesajul lui adra_bell

Deci io prima da? Am zis ca ma bag, m-am bagat! si am avantajul ala din jocurile de copii, "eu am zis primu'":P
Oricum bafta, eu maine plec asa ca nu o sa pot sa-mi sustin poza:))

Si eu plec...deci,idem.

Am votat pe dany,uberbax,silviuta,eva,anca,iasmi...Mai e cineva?

mersi!!!!

eladea genutu mersi si voua!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dany26

bbyasmi in legatura cu voturile, i-am spus sotului ca m-am inscris la concurs si lui i-a venit ideea sa trimita linkul pe forumurile pe care tot vorbeste el despre antivirusi, filme etc...chiar si din strainatate; daca stiam il anuntam la fiecare concurs la care am mai participat

www.flickr.com/photos/23764698@N06/" target="_blank">POZE

COMOARA NOASTRA ANDREI!!! NE LUMINEZI SUFLETUL SI NE INDULCESTI VIATA !
14 Noiembrie 2007

bravo! succes!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca din viata mea&page=6" target="_blank">RATUSCA MEA -el1

MAMI IN BUCATARIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

mai e cineva???

dany sigur vei castiga.....probabil stiau ca ai nevoie de un telefon.... iti spun saptamana viitoare cum e telefonul...asta daca se tin de cuvant si il trimit.

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi & ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput

BB - eu sunt, tot eu, dar nu pt mult timp...

MAMI IN BUCATARIE

Mergi la inceput