Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (189)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

Multumesc, fetelor.
ADINA - am slabit vreo 13 kg, insa sunt grasa rau, in poze nu se vede bine, adica de sub sani e problema si am dosul mare...gata, m-am laudat destul! macar 15 kg daca as mai da, ar fi bine! acum am luat o pauza ca mi se scarbise si nici nu vreau sa fiu frustrata si acra la munte si la ai mei...revin in forta cu un disociat nou 3 zile carne si branzaturi si lactate si 3 zile legume si fructe...asta peste vreo 2 saptamai...a la long...cat m-o tine...vreo 6 luni sau mai mult! astea-s planurile mele, de m-ar tine si balamalele!

tu esti superba, asa tre sa arate o femeie, chiar daca a nascut, nu ca mine...balena esuata..

Ellis,mami de ALESSIA MARIA (20.11.2007)

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca din viata mea&page=6" target="_blank">RATUSCA MEA -el1

ALESSIA IN TARA MINUNILOR
MAMI IN BUCATARIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Petro, ti-am scris un comentariu luuuung pe blog si cred ca nu a venit, nu?
Ellis, uitasem sa-ti zic ca asa m-a distrat filmuletul cu Alessia alergand prin casa! veselia de fetita

Mamele de fetite si nu numai, sunt invitate sa se delecteze cu papusi celebre

adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)
aventurile unei printese adevarate

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=8&folder=Ratusca din viata mea" target="_blank">Eva e ratusca adr

Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce

Mergi la inceput

ADRA - vazusem deja papusile, mi-au placut;...despre prima parte a postarii tale anterioare, ma bag si eu ca musca in lapte, am vrut si eu sa scriu un comentariu, dar m-am oprit la timp pt ca petro nu accepta comentariile la ultimul articol, probabil de aceea nu l-a publicat pe al tau.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca din viata mea&page=6" target="_blank">RATUSCA MEA -el1

MAMI IN BUCATARIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Mai, cum sa nu accepte, daca are deja un comment? Afurisit calculator cand oi da cu el pe geam! Sau cu modemul....

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=8&folder=Ratusca din viata mea" target="_blank">Eva e ratusca adr

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui adra_bell

Mai, cum sa nu accepte, daca are deja un comment? Afurisit calculator cand oi da cu el pe geam! Sau cu modemul....

io am zis ce scria ea in postare, nu altceva...

MAMI IN BUCATARIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Genutu spune:

Adra - ce papusi frumoase! Nici nu stiam ca exista asa minunatii. Mi-au placut toate, dar e ta e cea mai dulce, un pt. ea.
Cand am fost mica, am avut o singura papusa, o negresa si aia mica si pricajita, fara hainute. Acum e plin peste tot de ele, dar papusi ca si cele expuse de tine nu am vazut niciodata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

helau....

ce fac fetele???? liniste mare pe aici.....
eu prega bagajele pe maine dimi...

stiti ca aseara ma lausam pe ca am petrecut la piscina toata dupa masa??? eiiii azi noapte am tras cu iasmi o sperietura.....mi-a vomitat in jet toata noaptea saracuta..... si asa nu prea mancase ea nimic in ultimele zile azi noapte a vomat tot ce se putea...pana si apa....offfff sper sa nu se mai repete la noapte, mai ales ca ramane cu buni 3 zile.....
o fi fost de la caldura???

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi & ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

bb, eu suspectez o insolatie

mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

victo, dar la insolatie nu ai si frisoane, arde pielea pe tine..... eu ma gandeam ca a fost de la soare+ oboseala+ nu avea pofta de mancare si eu am cam fortat-o sa manance+ ca inainte de lapte cu vreo ora i-am dat 2 crenwursti (pe care de altfel i a vomat nedigerati!)

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

Mergi la inceput

nu are nimeni chef de vorba???

_

Mergi la inceput