Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (189)
Raspunsuri - Pagina 15
ellis spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui SufletDInger Multumim de vot. Am cautat revista pe net. N-am gasit. un vot pls.. http://www.infoturism.ro/acorda-puncte/110711/ www.Satmarean-Alexiss.piczo.com http://b1.lilypie.com/3q8rm7.png |
nu e inca pe net, e doar cea pe iulie pe net, Alessia e in august!
Ellis,mami de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca din viata mea&page=6" target="_blank">RATUSCA MEA -el1
ALESSIA IN TARA MINUNILOR
MAMI IN BUCATARIE
Genutu spune:
Ellis - felicitari! Cred ca esti in al noualea cer acum ca intri in concediu si stai mai mult cu Ale. Unde mergeti in concediu?
SufletDInger - votat, in leg. cu noua achizitie, nu te stresa. Si noi am patit la fel cu o groaza de lucruri noi pe care nici nu le-a bagat in seama la inceput si dupa aia a fost fan. O sa vezi ca o sa-i placa, cred ca l-o fi speriat "tehnologia" din el
.
Astazi am votat toti bulgarasii care participa la concursul organizat de nokia.
ellis spune:
GENUTU - merci; chiar asteptam concediul; mergem la Bran, apoi la parinti in Fetesti - Ialomita, si cateva zile la mare - sper sa reusim.
Ellis,mami de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca din viata mea&page=6" target="_blank">RATUSCA MEA -el1
MAMI IN BUCATARIE
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ellis ok, hai ca pun o poza, poate nu mai sunteti triste! ![]() aici Ellis,mami de ALESSIA MARIA (20.11.2007)www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca din viata mea&page=6" target="_blank">RATUSCA MEA -el1 ALESSIA IN TARA MINUNILOR MAMI IN BUCATARIE |
imi palce freza ta cea noua...iti sta bine asa...io am observat ca o noua frizura te afce sa arati minunat si sa te simti mult mai bine...nu-i asa??? sau doar mie mi se pare asta???
pupam vrabiuta zambareata si vesela...
aaa...si FELICITARI pt poveste...astept revista...
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007)
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
HAIDETI SA-I AJUTAM! DONATII:
SMS 858 - 2 EURO (ASOCIATIA INIMA COPIILOR)
SMS 877 - 2 EURO (FUNDATIA MEREU APROAPE)
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
bb_yasmi spune:
noi am fost toata dupa amiaza la piscina!!!! 
acum iasmi e ruptaaaa de oboseala...![]()
ellis, felicitari!!!
sufletdeinger, revin cu votul mai tarziu....merg sa culc "copchilu'"..
am si eu o intrebare pt cunoscatoare: E NORMAL SA SEMNEZ UN PROCES DE PREDARE-PRIMIRE INAINTE CA SA INTRU IN POSESIA OBIECTULUI????
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi &
ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007 
ellis spune:
ANDREEA - asa e iti face bine o schimbare de look, chiar minora fiind...
BB - nu se semneaza un proces verbal de predare primire inainte de a identifica bunul ce urmeaza a fi predat/primit.
Ellis,mami de
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca din viata mea&page=6" target="_blank">RATUSCA MEA -el1
MAMI IN BUCATARIE
bb_yasmi spune:
ellis, deci sa nu semnez....ca poate nu mai primesc obiectul nu??? toata "chestia" asta se realizeaza la distanta.
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi &
ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007 
ellis spune:
nu , nici in contractele la distanta nu se semneaza PV inainte de primirea bunului, se semneaza la livrare;
ce va spuneam ieri![]()
Ellis,mami de
MAMI IN BUCATARIE
adra_bell spune:
Ellis, felicitari pentru povestea Alessiei din Mami!
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)
aventurile unei printese adevarate
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=8&folder=Ratusca din viata mea" target="_blank">Eva e ratusca adr
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce
adinag spune:
[b]Ellis, felicitari! Foarte frumos si impresionant! Arati si tu tare bine cu noua frizura, poate am spus deja. Cat ai slabit pana acum Arati fain-fain de tot! Inca o data felicitari!