Gravidute si mamici de Timisoara (32)
Raspunsuri - Pagina 18
cristina_nagy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mihaser Neata! Am trecut sa va salut si sa va felicit ptr toate progresele inregistrate! Am vazut pozele din Croatia! Sunt foarte frumoase! Noi am avut noroc ptr ca am avut plaja cu nisip...nu erau pietre... Va pupam! Ps Cristina trebuie sa-mi spui ce mai face Alexandru ptr ca sunt intrebata zilnic Mihaela&Cristian 25.03.2006&Maria Eliana 19.05.2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea! |
Intreaba Cristi??? face bine dar sa stii ca si Alex intreaba de Chisti... h ihiii
cand ne mai intalnim???
hai sapt viitoare la strand , ce zici?
Cristina
Alex
20.02.2006 Beatrice
02.06.2008
http://community.webshots.com/user/cristinalex
cristina_nagy spune:
Fetelor eu sunt la faza de facut gem de prune
ptr ca soacramea e in statiune si trebuie sa fac eu ca s=au copt prunele de la ea din pom.
PUpici
Cristina
Alex
20.02.2006
Beatrice
02.06.2008
_irina_ spune:
Cristina venim la o portie de clatite cu gem de prune? 

Ank wow, precoce Cecilia, felicitari 
Strunfita eu nu am primit nici un livret de familie, ciudat e ca un cuplu de prieteni s-au casatorit cu o saptamana inaintea noastra si au primit. Deci cred ca se poate si fara.
de
Andreea-Maria
"Nu meritã sã plângi pentru nimeni, iar cei care meritã nu te vor face sã plângi."
Gabriel Jose Garcia Marquez
cristina_nagy spune:
| citat din mesajul lui _irina_ Cristina venim la o portie de clatite cu gem de prune? ![]() ![]() ![]() |
Va astept!!!!! a iesit bine!!!! ptr prima oara!

Cristina
Alex
20.02.2006 Beatrice
02.06.2008
cristina_nagy spune:
Am uitat sa va spun... la vaccin a fost ok si nu a plans deloc Beatrice.E un inger!
Dar Alex zicea "mami, dar de ce ii da lui Bea vaccin, ca nu e bolnava..." ... saracutul are grija de ea.
Dar au inceput si certurile si cand Alex o impinge pe Bea sau nu o lasa sa faca ceva si ea protesteaza si il musca si e scandalul cat casa atunci. Va imaginati atunci nu????
Maine plecam la sat, asa ca we placut tuturor!
Si duminica poate mergem cu vaporasul pe Dunare de la Orsova daca e vreme frumoasa. Nu mai vine nimeni?????
Cristina
Alex
20.02.2006
Beatrice
02.06.2008
genny76 spune:
strumfita nu-ti trebuie livret de familie, pot sa-ti spun ce acte iti trebuie:
-certificat nastere bebe-original+copie
-buletin mama+tata-original+copii
-certificat casatorie original+copie
-copie dupa declaratia pe care ai facut-o tu la servici ca esti insarcinata
-cererea tip de la primarie completata de tine
-adeverinta tip completata de cei de la resurse umane cu salarul pe 12 luni
atat, noua nu ne-a mai cerut nimic. Bafta
genny76 spune:
Fetelor, am facut o greseala cu bebita mea si acum nu stiu cum s-o repar, ca nu prea merge cu nici o metoda, noi de cand am venit acasa de la spital mi s-a spus sa-mi tin bebele in sus sa regurgiteze dupa fiecare masa, chiar si 30 minute numai sa n-o las jos fara sa regurgiteze si asa am facut numai ca printesa mea s-a invata sa adoarma la mine in brate si doar pe verticala, nu merge altfel, asa ca acum la 2 luni jumate domnisoara nu vrea sa adoarma decat in brate pe verticala, am incercat sa o las singura in patut dar urla, am lasat-o si 15 minute si tot urla de ti se rupe sufletul, m-am asezat langa ea in pat sa ma simta si sa adoarma, nu merge, singura metoda e sa-i dau sa suga in pat, asa adoarme cu tata in gura si e ok, dar nici asa nu e bine ca uita sa-i dea drumul si asa s-a obisnuit, cand vede ca o pun in pat deja cauta sanul, asa ca... nu stiu ce metode sa mai caut, suzeta nu o vrea, ma gandesc ca s-a obisnuit cu sanul meu si daca nu e cald si moale si nu curge lapte nu e bun, o scuipa afara si isi face greata, eu ma bucur ca nu vrea suzeta, dar ce metoda sa gasesc sa adoarma in patut sau pe pat singura? Nu pot s-o las sa planga prea mult ca mi-e mila de ea, are niste lacrimi...Voi cum v-ati descurcat? Help...
strunfita spune:
Genny, multumesc de raspuns!
Am sunat si eu si mi-au zis ca nu au nevoie de livretul de familie.
Nu pot sa te ajut la problema cu adormitul, pe Bogdan l-am culcat in brate pana la 11 luni
Si Andreea tot in brate adoarme, si probabil ca asa va adormi pana cand nu va mai vrea. Eu n-am putut niciodata sa-mi las copiii sa planga, de-aia i-am si luat in brate si asa s-au invatat sa adoarma.
Carmina +
Andreea (21.05.2009) si
Bogdan (04.02.2005)
Bogdan in primul an *** Bogdan 1-4 ani *** Andreea si Bogdan
"Live like you were to die tomorrow, learn like you were to live forever." Gandhi
ade24 spune:
Salutare fetelor!
Noi iar am fost "fugite" la sat si tare bine a fost. Buburuzei ii place la nebunie, mananca foarte bine si doarme la fel de bine.
Felicitari tuturor fetelor pentru reusitele puiutilor lor!
Hai sa ne laudam si noi: maine facem 8 luni, avem 2 "fildesi" jos, stam in picioare tinute doar de o manuta, spunem "mama, tata, papa, apa, da" si cand ii spun "haide hopa" intinde manutele si se ridica in sus sa o iau in brate. Avem 71 cm si 8.5 kg. Cred ca e ok, nu?
Cristina am vazut ceva cu Orsova, vaporas...sotul meu e din Orsova...voi ce legaturi aveti pe acolo?
Citesc mai departe sa recuperez ce ati scris.
http://community.webshots.com/user/ade2474
Mamica fericita de
Ania - Olivia, 23.12.2008
ade24 spune:
| citat din mesajul lui alex2alex Hello trupa, Ade24 am fost sa facem pasaport la Alex. Lunea trecuta am ajuns la pranz si nu mai erau numere. ..asa ca marti am fost la o coada infernala la numere dupa care abia la ora 2 am ajus la rand (vechea poveste romanesca cu intai pilele dup-aia mai vedem cum e cu numerele).E aglomeratie si e de stat asa ca...inarmati-va cu rabdare. Ideea de baza e ca se poate face programare online si at nu mai stai la coada dar programarile-s cam peste 10 zile :( si mai ceva SE POATE ADUCE POZA CU BEBE DE ACASA nu scrie nicaieri pe net, dar ne-a intrebat dc n-avem poza ( eu deja fumegam...de 6 ore eram in mall). Noi avem programare pt 20 august parca (era prea tarziu pt noi, dar am zis ca dc nu putem altfel...) nu stiu dc intereseaza pe cineva sau dc se poate transmite, dar cu draga inima v-o dau dc intereseaza pe cineva. Ma car ca s-a trezit Alex. Pupici Alex...mamica de Alex ![]() |
Multumesc pentru informatii.
Daca e asa nebunie mai asteptam un pic. Nu e chiar asa urgent.
http://community.webshots.com/user/ade2474
Mamica fericita de
Ania - Olivia, 23.12.2008

..asa ca marti am fost la o coada infernala la numere dupa care abia la ora 2 am ajus la rand
(vechea poveste romanesca cu intai pilele dup-aia mai vedem cum e cu numerele).