Gravidute si mamici de Timisoara (32)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina_nagy spune:

Ciao!!!

Eveniment la noi ... Beatrice a cerut kk la wc!!!!!!!! si a si facut!!!!!!!!!! prima oara !!!

Cristina

Alex 20.02.2006

Beatrice 02.06.2008 http://community.webshots.com/user/cristinalex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns genny76 spune:

strumfita eu azi mi-am depus dosarul la primarie si nu-mi trebuia decizia de suspendare desi o aveam, pe adeverinta scrie si data suspendarii contractului, ai grija sa ai noua adeverinta sa nu patesti ca mine, eu am vrut sa-mi depun la inceputul lunii dosarul si am primit de la resurse umane o adeverinta tip vechi si nu mi-au acceptat-o, a trebuit sa mai astept inca 10 zile pana am trimis-o pe cea buna la Bucuresti ca acolo e sediul firmei unde am lucrat, pana a venit inapoi a durat ceva, asa ca du-te la primarie ca au ei exemplarul bun ca pe net nu exista ca am cautat-o si eu.
M-au anuntat ca trebuie sa astept 2-3 luni pana primesc banii asa ca...intru si eu in clubul mamicilor rabdatoare,o sa ma distrez doar cu salarul sotului mai ales ca peste o luna suntem nasi la o nunta si pe 3 oct avem si botezul printesei noastre. Deja imi este groaza sa ma gandesc. Asta e...

Mergi la inceput

Maine facem ROR-ul

Cristina

Alex 20.02.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristina_nagy

Ciao!!!

Eveniment la noi ... Beatrice a cerut kk la wc!!!!!!!! si a si facut!!!!!!!!!! prima oara !!!

Cristina

Alex 20.02.2006

uauuuuu ... .asta merita super felicitari ...

Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008
Poze pitici

Pretendenti pt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

Tot din seria evenimente "de spus" aseara cand m-am dus sa o iau pe Deea de la ai mei a intins manutele spre mine si a zis "MAMA". Clar si tare si precis... toti 3 (ai mei si cu mine) am ramas cu gurile cascate si am intrebat in cor: mama? Atunci domnisoara a repetat in nou faza.
Ea mai zicea din cand in cand mama, dar fara adresa precisa, acum a fost prima oara cand a facut-o.

Lucia ce bine ca papa Iulia, acum sa te tii.

Cristina super cu olita dar

pentru ROR, iti tinem pumnii sa fie totul in regula.

de Andreea-Maria

"Nu meritã sã plângi pentru nimeni, iar cei care meritã nu te vor face sã plângi."
Gabriel Jose Garcia Marquez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Nooo ca intru si eu sa ma laud... cu vorbirea ...dar nu cu Raul ci cu Cecilia care zice clar si raspicat MAMA si intinde mainile l mine ...deci stie fata ce vorbeste..in ritmul asta il prinde pe frate-su din urma la vorbit...
Iar d mers deja merge bine de manute si cu viteza ...Fetele astea

Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008
Poze pitici

Pretendenti pt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Neata!

Am trecut sa va salut si sa va felicit ptr toate progresele inregistrate!

Am vazut pozele din Croatia! Sunt foarte frumoase! Noi am avut noroc ptr ca am avut plaja cu nisip...nu erau pietre...

Va pupam!

Ps Cristina trebuie sa-mi spui ce mai face Alexandru ptr ca sunt intrebata zilnic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strunfita spune:

Miha, da, am fost si noi pe la plaja cu nisip de la Omis. Eu prefer marea de la turci sau greci pentru ca e mult mai calda.

Fancy, felicitari pentru Iulia mancacioasa

Fetele, voua v-a trebuit livretul de familie la depunerea dosarului? Vad ca scrie "dupa caz", dar care-o fi cazul in care trebuie si care nu???

Carmina + Andreea (21.05.2009) si Bogdan (04.02.2005)
Bogdan in primul an *** Bogdan 1-4 ani *** Andreea si Bogdan

"Live like you were to die tomorrow, learn like you were to live forever." Gandhi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toshador spune:

Neata fetele.

Am si eu acum un pic de timp sa mai scriu. Noi suntem bine. Crestem in ritmuri mari. Avem 2 luni si o zi(9 saptamani fix), 5kg si 56-57 de cm. Ne tinem foarte bine capul si suntem din in ce mai curioase. Dormim pana la 7 dim si cred ca ne-au cam trecut colicii.

Duminica avem botezul asa ca acum suntem in febra pregatirilor. Am mai mari emotii decat restul lumii...sper sa iasa totul bine...

Eu va citesc cand apuc dar de scris e mai greu. Poate dupa botez ne mai vedem si noi cu voi. Din pacate noi trebuie sa ne miscam tot timpul cand suntem in carut altfel nu ne place...ne plictisim...asa ca va fi cam greu la intalneala...dar reziolvam noi si asta...

Eu va pup ca s-a trezit printa.

Parinti fericiti de Angelica, 18.06.2009.

Asa crestem noi: http://picasaweb.google.ro/toshador/angelica

pana nu esti parinte nu cunosti fericirea

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui _irina_

Tot din seria evenimente "de spus" aseara cand m-am dus sa o iau pe Deea de la ai mei a intins manutele spre mine si a zis "MAMA". Clar si tare si precis... toti 3 (ai mei si cu mine) am ramas cu gurile cascate si am intrebat in cor: mama? Atunci domnisoara a repetat in nou faza.
Ea mai zicea din cand in cand mama, dar fara adresa precisa, acum a fost prima oara cand a facut-o.

Super!!! un moment de fericire maxima!!!

Cristina

Alex 20.02.2006

Mergi la inceput