Gravidute si mamici de Timisoara (32)
Raspunsuri - Pagina 16
Roxyn spune:
Vai Ank, te rog sa ma scuzi, dar n-am putut sa nu zambesc la circul tau gratuit.
Noi suntem in eruptie de canini, cei de jos... Va inchipuiti ce perioada are Vladut...
http://www.shout.ro/user.html?u=bubuletz
cristina_nagy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Fancy Ank!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bun venit!!!! ![]() Ce mai faceti voi, cum mai sunteti? Fetelor, am uitat ce era mai important: Iulia mananca!!!!!!!!!!!!:):) Dintr-o data.......cand am fost la munte cu muuuulta lume a vrut si ea ciorbita de legume, pateu pe pita, salata de vinete.......in sfarsit vad si eu cat este de bine si de relaxant sa pape ![]() Lucia & Iulia, 31.07.2008 Pozici: http://community.webshots.com/user/luciaiulia |
CE suuuper!!! a venit si momentul mult asteptat!~!!!!!!!!!! bravo!!!!!!!!!

Cristina
Alex
20.02.2006 Beatrice
02.06.2008
http://community.webshots.com/user/cristinalex
cristina_nagy spune:
| citat din mesajul lui Ank83 helou ...noi suntem bine ...Superrr ocupati toata ziua.... Scene de rasfat din partea lui Raul.Vrea tot ce are Cecilia ...Daca o tin in brate ...o trage de picioare sa o dau jos sa il iau pe el in brate.. Daca o duc pe ea de maini sa mearga ...Dupa ce o pun pe ea in fundulet...vine si ma pune sa il iau si pe el de maini sa meraga si el ca cecilia... si isi lasa toata greutatea in maini .. Un circ gratuit toata ziua... ...etc...mai sunt si altele...Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008 Poze pitici Pretendenti pt ![]() |
Cunosc, cunosc

Cristina
Alex
20.02.2006 Beatrice
02.06.2008
http://community.webshots.com/user/cristinalex
Ank83 spune:
| citat din mesajul lui Roxyn Vai Ank, te rog sa ma scuzi, dar n-am putut sa nu zambesc la circul tau gratuit. Noi suntem in eruptie de canini, cei de jos... Va inchipuiti ce perioada are Vladut... mamica de Vladuthttp://www.shout.ro/user.html?u=bubuletz |
Cand ...imi adun gandurile(asta cand am timp sa o fac
) ... si mie mi se pare comic
..Ohhh...nasoala perioada caninilor
...Apropo Cecilia nu are nici un dintisor inca... dar mesteca cu mare succes mancarea ..cred ca i s-au tabacit gingiile de atata mestecat
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008 Poze pitici
Pretendenti pt
Ank83 spune:
Fancy .... ma bucur ca papa Iulia ...bine
...de acum ai grija la frigider 
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008
Poze pitici
Pretendenti pt 
Ank83 spune:
Apropo de pasaport ..eu l-am facut in martie si atunci nu erau mai mult de 5-6 oameni la rand
... si am fost si cu amandoi pitici dupa mine si am terminat in 15 de minute .Dar ..depinde de sezon se pare
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008
Poze pitici
Pretendenti pt 
alex2alex spune:
| citat din mesajul lui Ank83 Apropo de pasaport ..eu l-am facut in martie si atunci nu erau mai mult de 5-6 oameni la rand ... si am fost si cu amandoi pitici dupa mine si am terminat in 15 de minute .Dar ..depinde de sezon se pare![]() Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008 Poze pitici Pretendenti pt ![]() |
S-ar putea ca luna august sa fie mai aglomerata ca vine lumea acasa si poate vrea pasaport nou......dar nu ma asteptam sa fie in halul asta de aglomerat. Daca nu era camera pt 'mama si copil' la mall ne lasam pagubasi. L-am si vazut pe politai ca 3 numere dadea, unu-l punea de-o parte samd. S-asa se facea ca aveau cei de la pasapoarte pauze lungi si dese (noi am fost sus la 3 si am papat si cat a durat operatiunea de urcat, mancat, codorat nu s-a schimbat numarul).
Alex...mamica de Alex
strunfita spune:
M-am apucat sa-mi fac dosarul pentru intrarea in CIC, ar trebui sa intru din 9 septembrie. Stiti oare daca pot depune dosarul mai repede sau trebuie sa astept sa mi se termine postnatalul?
Carmina +
Andreea (21.05.2009) si
Bogdan (04.02.2005)
Bogdan in primul an *** Bogdan 1-4 ani *** Andreea si Bogdan
"Live like you were to die tomorrow, learn like you were to live forever." Gandhi
elatim spune:
Strunfita ,trebuie sa ai la dosar o adeverinta completata de cei de la resurse umane(unde scriu cite zile de medical ai avut in ultimul an si alte chestii) ,adeverinta pe care nu ti-o dau decit dp ce ai depus ultimul concediu medical ,deci cred ca o vei primi dp 01.09.2009.
Elatim si Victor 13.05.2008
alex2alex spune:
| citat din mesajul lui strunfita M-am apucat sa-mi fac dosarul pentru intrarea in CIC, ar trebui sa intru din 9 septembrie. Stiti oare daca pot depune dosarul mai repede sau trebuie sa astept sa mi se termine postnatalul? Carmina + Andreea (21.05.2009) si Bogdan (04.02.2005)Bogdan in primul an *** Bogdan 1-4 ani *** Andreea si Bogdan "Live like you were to die tomorrow, learn like you were to live forever." Gandhi |
Da, poti sa-ti depui dosarul mai repede.
Dar iti trebuie actul de la servici cum ca ti-e suspendat contractul de munca si asta se intampla dupa ce duci ultimul concediul medical. Cel putin la mine asa s-a intamplat.
Adeverina aia tip cu cat ai castigat in ultimele 12 luni inaintea nasterii copilului ti-o pot da si mai repede, dar chestia cu suspendare contractului tau de munca nu.
Alex...mamica de Alex