Gravidute si mamici de Timisoara (32)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Citat:
citat din mesajul lui _irina_

Ceau,
Dya magazinul Fox e in Real Sagului.

de Andreea-Maria

"Nu meritã sã plângi pentru nimeni, iar cei care meritã nu te vor face sã plângi."
Gabriel Jose Garcia Marquez

Multumim.

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cristina_nagy

La multi ani tuturor Mariilor!!!!

Cristina

Alex 20.02.2006

Beatrice 02.06.2008 http://community.webshots.com/user/cristinalex

Cristina sa nu te superi pe mine dar eu stiam ca de sf Maria Mare nu se ureaza La multi ani ca e vb de Adormirea Maicii Domnului.Eu stiu asta de la preot si ieri chiar l-am intrebat si pe unchiul meu care e preot la biserica in Traian si tot asa mi-a spus se ureaza La multi ani numai in 8 sept.
Sper sa nu te superi dar am vrut sa va spun si voua ce stiam eu demult de la biserica.

Diana

Mergi la inceput

Noi suntem in toiul pregatirii bagajelor maine plecam la mare pt 10 zile.Sper sa prindem vreme buna si sa-i placa lui Andrei.

Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fancy spune:

Salutare!Vad ca ati scris, nu gluma:).....
Ne-am intors si noi azi de pe drumuri....am revenit miercuri din Croatia si joi dimineata am plecat in Hunedoara la Cincis, unde a fost excelent, am ramas impresionata.....am stat o noapte la o pensiune si apoi am facut naveta Brad-Cincis, erau niste prieteni cazati acolo la camping....ce mai, avem locuri superbe si in tara noastra, nota 10!
In Croatia ne-a placut la nebunie, am stat 10 zile(6 zile mai in nord la Rabac, de unde am facut tot felul de excursii cu masina; la Rabac era mai incomod cu bebe pt ca la plaja se ajungea coborand ceva trepte ....si 4 zile pe insula Krk la Baska; Baska este ideala pt familii cu copii mici, noua ne-a placut mult, plaja este o combinatie de pietris si nisip; am calatorit mai mult ziua si a fost super ok, Iulia a dormit/mancat/ras/plans/jucat:):)....I-au placut plaja, locurile,oamenii, s-a imprietenit cu toti copii de italieni. Cazare am gasit la fata locului fara probleme, nu am rezervat nimic din Romania.
Deci am avut un concediu pe cinste:):)
Ma duc sa citesc din urma....
Diana, distractie la mare si nu te stresa, va fi bine!

Lucia & Iulia, 31.07.2008
Pozici: http://community.webshots.com/user/luciaiulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_nagy spune:

Citat:
citat din mesajul lui dyanira

Citat:
citat din mesajul lui cristina_nagy

La multi ani tuturor Mariilor!!!!

Cristina

Alex 20.02.2006

Cristina sa nu te superi pe mine dar eu stiam ca de sf Maria Mare nu se ureaza La multi ani ca e vb de Adormirea Maicii Domnului.Eu stiu asta de la preot si ieri chiar l-am intrebat si pe unchiul meu care e preot la biserica in Traian si tot asa mi-a spus se ureaza La multi ani numai in 8 sept.
Sper sa nu te superi dar am vrut sa va spun si voua ce stiam eu demult de la biserica.

Diana

Nu ma supar dar eu asa stiu...

Cristina

Alex 20.02.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_nagy spune:

Citat:
citat din mesajul lui dyanira

Noi suntem in toiul pregatirii bagajelor maine plecam la mare pt 10 zile.Sper sa prindem vreme buna si sa-i placa lui Andrei.

Diana

Concediu placut!

Cristina

Alex 20.02.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008
Poze pitici

Pretendenti pt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex2alex spune:

Hello trupa,

Ade24 am fost sa facem pasaport la Alex.
Lunea trecuta am ajuns la pranz si nu mai erau numere...asa ca marti am fost la o coada infernala la numere dupa care abia la ora 2 am ajus la rand (vechea poveste romanesca cu intai pilele dup-aia mai vedem cum e cu numerele).

E aglomeratie si e de stat asa ca...inarmati-va cu rabdare.

Ideea de baza e ca se poate face programare online si at nu mai stai la coada dar programarile-s cam peste 10 zile :( si mai ceva SE POATE ADUCE POZA CU BEBE DE ACASA nu scrie nicaieri pe net, dar ne-a intrebat dc n-avem poza ( eu deja fumegam...de 6 ore eram in mall).

Noi avem programare pt 20 august parca (era prea tarziu pt noi, dar am zis ca dc nu putem altfel...) nu stiu dc intereseaza pe cineva sau dc se poate transmite, dar cu draga inima v-o dau dc intereseaza pe cineva.

Ma car ca s-a trezit Alex.
Pupici

Alex...mamica de Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fancy spune:

Ank!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bun venit!!!!
Ce mai faceti voi, cum mai sunteti?

Fetelor, am uitat ce era mai important: Iulia mananca!!!!!!!!!!!!:):) Dintr-o data.......cand am fost la munte cu muuuulta lume a vrut si ea ciorbita de legume, pateu pe pita, salata de vinete.......in sfarsit vad si eu cat este de bine si de relaxant sa pape

Lucia & Iulia, 31.07.2008
Pozici: http://community.webshots.com/user/luciaiulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

helou ...noi suntem bine
...Superrr ocupati toata ziua.... Scene de rasfat din partea lui Raul.Vrea tot ce are Cecilia ...Daca o tin in brate ...o trage de picioare sa o dau jos sa il iau pe el in brate.. Daca o duc pe ea de maini sa mearga ...Dupa ce o pun pe ea in fundulet...vine si ma pune sa il iau si pe el de maini sa meraga si el ca cecilia... si isi lasa toata greutatea in maini .. Un circ gratuit toata ziua...Daca ea bea lapte vrea si el... daca ea vrea sa se culce...vine si el fuga peste noi in pat cu suzeta in gura si 2 perini in maini ...si urla cat poate ..."nani nani" si se baga intre noi ...etc...mai sunt si altele...

Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008
Poze pitici

Pretendenti pt

Mergi la inceput