Gravidute si mamici de Timisoara (32)
Raspunsuri - Pagina 19
mihaser spune:
Salut!
wow Ania e foarte avansata la capitolul vorbire...veccina mea a facut azi 8 luni si nu spune nimic...si Eli abia spune 5 cuvinte in rest arata cu degetul ![]()
As vrea sa dau mai multe sfaturi in ceea ce priveste cresterea bebelusilor, insa de unele chestii chiar nu m-am lovit si nu stiu ce sa spun.
Cristina sper sa va distrati cu vaporasul...mai discutam! Bine ca ati scapat de vaccin...noi inca nu!
Va pupam! Poate mai organizam o intalnire ceva!
bb_yasmi spune:
heloo
genny,si ce daca vrea sa adoarma la tine in brate?? profita cat poti de toate momentele si adormiti una langa alta, ca timpul trece atat de repede si iti v a fi dor sa o tii la piept. e micuta, e normal sa vrea sa te simta aproape, sa se simta protejata, iubita, tu esti tot universul ei acum. SA NU O MAI LASI SA PLANGA!!!!! daca acum are nevoie sa adoarma la tine in brate asta nu inseamna ca numai asa v a vrea sa doarma de acum in colo sau ca se obisnuieste asa. au si ei perioade, care se schimba asa de repede! sa nu te superi pe mine, dar asta te sfatuiesc eu: profita de toate clipele impreuna, daca vrea in brate ia o in brate fiinda inseamna ca are nevoie de tine!!!

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi &
ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007 
mihaser spune:
Salut!
Pussi ai fost azi cu printesele la biserica? Am vazut 2 gemene f dragute si ma gandeam ca poate sunteti voi...
Ank83 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui genny76 Fetelor, am facut o greseala cu bebita mea si acum nu stiu cum s-o repar, ca nu prea merge cu nici o metoda, noi de cand am venit acasa de la spital mi s-a spus sa-mi tin bebele in sus sa regurgiteze dupa fiecare masa, chiar si 30 minute numai sa n-o las jos fara sa regurgiteze si asa am facut numai ca printesa mea s-a invata sa adoarma la mine in brate si doar pe verticala, nu merge altfel, asa ca acum la 2 luni jumate domnisoara nu vrea sa adoarma decat in brate pe verticala, am incercat sa o las singura in patut dar urla, am lasat-o si 15 minute si tot urla de ti se rupe sufletul, m-am asezat langa ea in pat sa ma simta si sa adoarma, nu merge, singura metoda e sa-i dau sa suga in pat, asa adoarme cu tata in gura si e ok, dar nici asa nu e bine ca uita sa-i dea drumul si asa s-a obisnuit, cand vede ca o pun in pat deja cauta sanul, asa ca... nu stiu ce metode sa mai caut, suzeta nu o vrea, ma gandesc ca s-a obisnuit cu sanul meu si daca nu e cald si moale si nu curge lapte nu e bun, o scuipa afara si isi face greata, eu ma bucur ca nu vrea suzeta, dar ce metoda sa gasesc sa adoarma in patut sau pe pat singura? Nu pot s-o las sa planga prea mult ca mi-e mila de ea, are niste lacrimi...Voi cum v-ati descurcat? Help... |
Hai sa iti impartasesc experienta mea cu Cecilia care a fost mai mamoasa ...si facea cam cum spui tu.. Poate iti vine sa razi... dar cand imi adormea in brate si eu eram rupta de somn si oboseala si stiam ca daca o pun in pat se trezeste , ma punea in pat pe o parte cu ea in brate asa lipita de mine pe verticala cum zici tu si adormeam cu ea asa... si ma trezeam cand era toata amortita si ea dormea tun si puteam sa ma sustrag.

Acum are 8 lunite si adoarme singurica.

Daca nu vrea ..nu prea ai ce sa ii faci...ca de lasat sa urle nu o poti lasa.Eu am 2 copii total opusi.Raul doarme de la 2 luni singur si adoarme singur .Iar ea pana la 6 luni nu a vrut nici in ruptul capului.Dar acum o strang cat mai mult in brate ca mai putin si nu ma mai lasa sa o dragalesc cat vreau eu...
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008 Poze pitici
Pretendenti pt
_irina_ spune:
Gennynici Deea nu adoarme ca la carte si acusi face un an. Si nici nu vreau sa adoarma ca la carte,
Pe cand inca ne luptam cu colicii adormea la mine pe burta si asa dormeam uneori pana dimineata. Apoi a avut o scurta perioada cand a dormit cateva ore pe noapte la ea in pat, de vre-o 3-4 luni doarme iar cu mine. De data asta ma mai fericeste din cand in cand cu cate un picior in gura sau imi mai tranteste cate o palma peste ochi, dar savurez fiecare clipa.
de
Andreea-Maria
"Nu meritã sã plângi pentru nimeni, iar cei care meritã nu te vor face sã plângi."
Gabriel Jose Garcia Marquez
genny76 spune:
bb_yasmi, ank83, irina multumesc pentru raspuns, eu chiar imi faceam griji ca nu stiu sa am grija de copilul meu, dat fiind faptul ca toata lumea venea cu sfaturi, ca nu e bine s-o tii in brate ca asa se invata si vai de tine, ca e o rasfatata, ca spatele ei nu se dezvolta normal daca o mai tii in pozitie verticala...etc. Mi-am facut atatea complexe ca incepeam sa-mi fac griji, in loc sa ma bucur ca e sanatoasa, ca papa numai de la mami, ca noaptea doarme si cate 12 ore neleganata, ca nu mai avem colici de multisor, eu imi bat capul cu prostiile celor din jur, ma bucur cand mai vine cineva si spune ca bebita mea e cuminte fata de altii care noptile plang sau nu dorm decat leganati. Eu ma bucur ca e sanatoasa si cat se poate de cuminte, nu vreau sa fie o marioneta, cum o pun asa sa stea. Multumesc inca o data, m-am linistit, sa profit de momentele astea ca nu ma voi mai intalni cu ele.
Doris-Alina spune:
Buna seara,
scuze ca dau buzna la voi, gravidutze si mamici...
dar am nevoie urgenta de ajutor.
Cine imi poate recomanda un ginecolog cu rabdare, bun si disponibil zilele astea? (care sa nu fie in concediu)
Eventual pe pm un nr de tel ptr. programare si o adresa de la cabinet...va rog mult...
Raman datoare...
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet Povestea unui Licurici!
BLOG DC-Impreuna Timisoara
Caut cu lumanarea orice:)) ...uneori chiar gasesc!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories 
bb_yasmi spune:
doris am trimis PM 

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi &
ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007 
Doris-Alina spune:
bb yasmi si ade24, multumesc...mult de tot!
Mai astept si alte recomandari, va rog...

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet Povestea unui Licurici!
BLOG DC-Impreuna Timisoara
Caut cu lumanarea orice:)) ...uneori chiar gasesc!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories