*Cozonacei de nov-dec2008 (65)*
Raspunsuri - Pagina 26
monicus spune:
Multumesc frumos de informatiil. Nu trebuie sa fi rautacioasa... nu prea mi-a placut cum mi-ai adresat rugamintea de a nu mai dai reply. Stiu ca esti obosita si nu mai ai taria sa citesti, dar toate suntem obosite.. si eu de multe ori raspund in fuga.. sau sunt cu fetitza in brate. Nu am facutdinadins.. si nu m-am gandit nici o clipa ca atat de derajant este. Am vazut si la alte persoane ca transmit la fel. Si sincer chiar ca nu m-am gandit la acest aspect. In sfarsit, incheiem acest subiect. Pentru ca deja am obosit sa dau explicatii. Pupici.
| Citat: |
| citat din mesajul lui alra monicus, poate pot sa te ajut: in html tagurile care se refera la o bucata de text au deschidere si inchidere cu bucata de text in interior. editorul DC este un editor programat peste html cu interpretor propriu, dar regulile sunt similare. tagul de bold de ex este b, daca vrei sa pui text bold scrii [ b ] bla bla [ / b ] cand dai reply din mesajul cuiva prima linie va fi [ quote ][ i ]citat din mesajul lui vasilica[ /i ] si ultima [ / quote ] ideea e ca atunci cand stergi bucatile de mesaj sa ai grija sa lasi primul si ultimul tag, cel cu quote si cel cu /quote. atunci mesajul va arata ok. eu sterg si semnaturile, unele sunt lungi si ocupa mult spatiu, nimic personal |
Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008)
pozele mele
Povestea nasterii
alra spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui monicus Multumesc frumos de informatiil. Nu trebuie sa fi rautacioasa... nu prea mi-a placut cum mi-ai adresat rugamintea de a nu mai dai reply. Stiu ca esti obosita si nu mai ai taria sa citesti, dar toate suntem obosite.. si eu de multe ori raspund in fuga.. sau sunt cu fetitza in brate. Nu am facutdinadins.. si nu m-am gandit nici o clipa ca atat de derajant este. Am vazut si la alte persoane ca transmit la fel. Si sincer chiar ca nu m-am gandit la acest aspect. In sfarsit, incheiem acest subiect. Pentru ca deja am obosit sa dau explicatii. Pupici. |
monicus, eu nu sunt suparata pe tine. eu ti-am scris prima data pe un ton glumet. citeste bine insa ce am scris eu si reply-ul tau ulterior si pune in balanta.
edit: noi toate apreciem ca tu esti empatica si raspunzi cu grija tuturor. asta a generat si problema cu textele in primul rand: daca tu nu ne raspundeai si nu citeai ce scriem noi nu am fi vazut textele mari repetate. faptul ca ne raspunzi e un lucru pozitiv pe care toata lumea il apreciaza.
ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania