*Cozonacei de nov-dec2008 (65)*

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Acum 30 de min a venit al meu sot.Au fost la Udriste sa dea cumnatul declaratie si la servici la el sa faca raport...e cadru militar si se pare ca o sa fie suspendat din functie pana se solutioneaza procesul.
Nu, cumnatul nu a patit nimic,e doar f speriat, ca si cumnata-mea si parintii sotului...le e frica sa nu se duca tiganii peste ei.
A fost ok la spital fara scandal, sa vedem azi ce mai aflam de starea celor 3.
Sotul insista sa mergem cu pitica la inot, ca zice, ca se mai dezmeticeste un pic in piscina...plecam in 10 minute.
Va pup si soferitelor aveti grija cum circulati!
Mie de mult timp imi era frica de scuteristi...dar acum si mai si...

Ramo mami fericita de Sara Maria

02.12.2008

http://community.webshots.com/user/Ramona198080

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorellay spune:

Ramona draga...sper sa se termine totul cu bine....
Si noi amtrecut acum o sapt printr-un accident..fara victime..doar ne-a lovit un idiot masina..paguba 60 mil cel putin.SiRCA-ul ne da 50%.Culpa comuna cica, da nu e asa.Doar ca ala stie toata politia si al meu sot nu vrea sa mearga la politite sa se mai aleaga si fara permis...ca probe cucu nu mai sunt acum dupa o saptamana...
Asa ca daca AVETI ACCIDENT NU MERGETI PE AMIABILA....SA VINA POLITITA, CA RCA NU DAU TOATA SUMA.
Noi ne-am fript....

Diana a dormit azinoapte de la 8 aseara pana azidim la 7jumate..super..acu doarme iar ....draga de ea e super cuminte...

Sorana de Diana (10.11.2008) si Codrin (15.02.2005)
Where there's a will there's a way!

www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin]

www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=215017846&albumId=292622548" target="_blank">[ Diana]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isaelena spune:

Ramo imi pare rau pntru eveniment, si pe mine una nu m-ai stresat. Ai incredere ca stie El Dumnezeu ce face! si mie imi este teama de motociclisti, scuteristi si biciclisti....mai ales ca in trafic apar de oriunde is se baga peste tot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Multumesc doamnelor, insa nu arat atat de bine pe cat mi-as dori si s-ar putea Poza e facuta, la cererea mea expresa, de la jumatea burtii in sus, deci nu se vede esentialul
Foarte bine arata Dandusa Este minunata din toate punctele de vedere Imi pare rau ca n-am avut mai mult timp la dispozitie sa ma intalnesc de mai multe ori cu ea si cu Mav.

Despre intalnirea cu Mav am vazut ca v-a spus ea ceva. Eu n-am mai patit asa ceva in viata mea....deci stau pe sezlong linistita, privesc marea si deodata vad un baietel tare frumos, cu vesta portocalie pe el, il admir cat e de frumusel si ma uit mai bine si mi se pare ca seamana cu Sebi Zic, nu se poate.....mi se pare. Dar totusi incep s-o caut cu privirea pe Alina si o vad Zic...daca nu e ea?!! Si ma uit dupa Anto si-l vad in carucior A fost super tare, m-a dus ata la Alina, am luat-o cam tare ca nu prea si-a dat seama la inceput cine e nebuna care o agata pe plaja
Ce mica e lumea, nu?!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Neata! Ce harnicute ati fost la scris si eu am fost ieri harnicaaa

Imediat deschid capitol nou.

Sebi are nevoie de noi

de David, barbatelul mamei - 5 nov. 2008

Made in the Holy Land www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">
Sunt mare! www.totsites.com/tot/davido" target="_blank">My website
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Citat:
citat din mesajul lui Darling_
Si acum ceva nostim. Isi tine limbuta pe verticala. Cand zambeste cu gurita deschisa i se vede limba, numai ca limba e o linie verticala si nu una orizontala. E atat de nostim. Si de cand are dintisorii de jos fluiera. Ma rog, nu fluiera in stilul clasic, mai degraba suiera sau shashaie. E atat de haios mai ales cand il tin in picioare si se batzaie de colo colo si mai si incepe cu shiushiu shiiii. Imi vine sa-l musc.

Adriana mamica de Eduard (09.12.2008)
http://family.webshots.com/photo/2360933530103785880PQnqUK

Adica asa, nu?
A fost o intamplare ca am prins-ope Elisa asa, de multe ori o face dar se intimideaza la vederea aparatului.
Hai ca-s haiosi piticii.

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Doua gogosele sagetele
Pozele noastre

Mergi la inceput

...cum ziceam, fotograful a fost artist
Da, si Rebeca e marisoara, adica are 18.5kg si 106cm....sta la greutatea asta de vreo jumate de an buna, s-a mai inaltat intre timp. Comparand-o cu prietenele si cu colegele de gradinita, arata cam cu 1 an mai mare.....si nu doar fizic Nu ca ma laud, dar chiar si educatoarea ei ne-a spus ca nici nu ne dam seama ce copil destept avem. Si e o femeie serioasa care nu vorbeste doar ca sa fie vorbit. Deci si psihicul o ajuta, plus ca e un copil foarte matur Pai iti dai seama ca o las cu Cati in camera ei, si eu imi fac treburile, si se joaca cu ea si o ingrijeste si ma striga daca vomita, sau se tareste spre usa etc
Iar grasa are 10.7kg si vreo 75cm, e pufoasa rau

Citat:
citat din mesajul lui alra

laura arati super madam, sa iti fie de bine concediul. de cati imi place rau, e la fel de stratificata ca laura cand era mica. si auzi, impresia mea e ca si rebeca e maricuta, pare mult mai mare ca laura cu toate ca nu sunt decat cateva luni intre ele.
eu am cam sarit peste poze caci daca intru sa citesc de la servici nu le deschid
ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nov-dec2008 spune:

*Capitolul 66*

Mergi la inceput

Ce dulce e
E racorica la voi de e imbracata cu maneca lunga Elisa.
Iar Ana...imi place la nebunie cum ii sta cu freza asta Cred ca ti-am mai spus

Citat:
citat din mesajul lui Otiliav
Adica asa, nu?
A fost o intamplare ca am prins-ope Elisa asa, de multe ori o face dar se intimideaza la vederea aparatului.
Hai ca-s haiosi piticii.

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Doua gogosele sagetele
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Laura, pai Rebeca se pare ca e la fel de inalta si grea ca Ana desi e cu 9 luni mai mica iar Ana nici ea nu e pitica la varsta ei. Important este ca e dezvoltata armonios. La scoala banuiesc ca o dai fix la 7 ani sau te gandesti ca fiind precoce poate incepe scoala la 6 ani?

Poza cu limbuta e facuta la tara la mama unde are un zid de caramida gros de 50 de cm. Avantajul este ca vara se doarme foarte bine .

Pozele noastre

Mergi la inceput