*Cozonacei de nov-dec2008 (65)*

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cameliam spune:

Uraaa!
Astept impresii de maine dupa ce faceti primul drum!

Citat:
citat din mesajul lui miki01

A venit scaunuuuul!
Este tare dragut si materialul imi pare super. Cum a zis si Otilia, este un fas finut (griul) combinat cu un material catifelat (eu am luat gri cu turquoise). Abia astept sa vina tati de la serviciu sa-l monteze si sa-i testam pozitiile. Fix o saptamana a durat de la comanda.

Cami, mamica Alexandrei (09.11.2008)

Mergi la inceput

Laura foarte faine pozele!
E tare simpatica Rebeca cu baticutul in cap la malul marii, dar si Cati e mortala langa catel! Si nici cu tine nu mi-e rusine, parca ti-ai mai schimbat totusi un pic tunsoarea, sau mi separe mie? .

Cum a reactionat Cati cand v-a vazut dupa o absenta de cateva zile?

Mergi la inceput

ihi
asa-i, am bantuit forumul o gramada azi. da' spre seara am si facut ordinea aia in casa de care ma tot apucam mai devreme. si am scos si copilu' la terasa, iar a dormit in carucior si apoi s-a culcat doar la 23. sa vedem cum decurge noaptea asta...

anca, diamisha voi n-ati zis nimic, la voi cum a fost noaptea trecuta?

gata, ma duc la nani si eu, ca oricum se pare ca-s singura care bantuie si la ora asta forumul.

Citat:
citat din mesajul lui mamiseli_11

camelia se vede ca esti odihnita, ai bantuit forumul toata ziua La cat mai multe nopti asa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamisha spune:

Camelia, nu esti singura , nu apucasem sa intru sa mai spun doua vorbe...

Azi-noapte, a fost inca un progres, desi se mataie din 2 in 2 ore, nu mai ajunge sa intre in crize de plans daca ma-sa nu o ia in brate...adica, se fataie putin de pe o parte pe alta, croncane si dupa 1-2 minute reuseste sa adoarma la loc...in timpul asta, eu o supraveghez, adica ma trezesc oricum, ma duc la ea, dar astept intai sa vad cum se descurca singura, nu mai sar instantaneu sa o iau in brate...a acceptat ursuletul si aseara, adica l-a luat si l-a pastrat in brate pana a adormit...in seara asta, insa, a adormit mai greu si mai marait...cred ca era deja prea obosita atunci cand am inceput sa o pregatesc de culcare, desi a fost mai devreme ca aseara...dar am rezistat cu ea, langa patut, vorbindu-i si mangaind-o, desi a durat vreo 40 de minute pana cand a adormit...pana acum, a marait de vreo 2 ori, dar s-a descurcat singura, nici nu m-am mai dus la ea...

I-am facut aseara o poza draguta, sa vedeti cum sta fii-mea cu picioarele pe sus...

http://good-times.webshots.com/photo/2448276260104281140TCdRxg

Noapte usoara va doresc!

Diana, de Sonia (02.11.2008)

Meet Sonia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darling_ spune:

Buna seara,
am putin timp sa respir. Azi a fost o zi foarte obositoare pentru noi. Eduard a fost marait toata ziua, a mancat putin, nu a dormit dimineata, a dormit putin la pranz cand ma asteptam sa recupereze somnul. Mai nou la masa baga orice in gura dupa fiecare lingurita de mancare. Daca nu are la indemana suzeta, o jucarie, un servetel, orice, isi baga pumnul. Si asta dupa fiecare lingurita. Se mozoleste intr-un hal... Initial credeam ca e interesat de textura mancarii, asa ca atunci cand am vazut ca nu-i mai este foame i-am dat bolul sa-si bage manutele in el. El a luat bolul si a inceput sa-i roada marginile. In plus baleste iar abundent. Deci sa ma astept la un nou dintisor? La noapte cum o fi? De 2 zile adoarme mai devreme decat de obicei.

Si acum ceva nostim. Isi tine limbuta pe verticala. Cand zambeste cu gurita deschisa i se vede limba, numai ca limba e o linie verticala si nu una orizontala. E atat de nostim. Si de cand are dintisorii de jos fluiera. Ma rog, nu fluiera in stilul clasic, mai degraba suiera sau shashaie. E atat de haios mai ales cand il tin in picioare si se batzaie de colo colo si mai si incepe cu shiushiu shiiii. Imi vine sa-l musc.

Bravegirl
, bine asa, da frumos sa ai cu cine sta pana tarziu. felicitari ca ai gasit solutia, nopti cat mai linistite de aici incolo
Amalia distractie placuta la mare
Eli cum se mai simte balacila?
Cameliam ,bravos pt somnul Alexandrei, s-o tineti tot asa.
Ramo, mamaaa cat am mai ras. Sara este deci un copil supernorocos. Eu zic sa iei un loz. HIHIHI
Babyzapi LMA pt Raphael (scuze de intarziere) si sotului. Felicitari pt dintisor.
Bertha am vazut poze frumoase cu Ioana si Darius. Ai 2 copii superbi. Multumim pt filmuletul despre isofix.
Lauramiron, ce dulce e poza Caterinei cu catelul. Spor la despachetat, stiu exact prin ce treci. Mie mi-a luat vreo 4 zile sa le pun la punct. Sunt sigura ca te organizezi mai bine.
Mamiseli ce peteala??? Da suntem interesati. Concurenta?? Unde?? Ce??

Adriana mamica de Eduard (09.12.2008)
http://family.webshots.com/photo/2360933530103785880PQnqUK

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Fetelor, am patit un necaz...
Cumnatul meu a a vut accident de masina in seara asta...a lovit cu masina un scuter pe care se aflau 3 persoane acre faceau intrecere cu un alt scuter.Totul s-a intamplat la ei pe strada, cand pleca de acasa.
De la ora 12 al meu sot e la IML cu el, sa-i recolteze probe de sange.El era pe drum cu prioritate si avea pana in 50 de km la ora.2 persoane din cele 3 sunt in stare f grava la spital...Cei 3 sunt rromi si e tot familionul lor la spital pusi pe cearta.Al meu sot s-a dus cu cativa prieteni sa vada starea celor 3...eu stau si tremur si ma rog ca totul sa fie bine, sa nu se ia la cearta si ca cei 3 sa fie bine.Chiar daca al meu cumnat nu e vinovat, sunt totusi 3 vieti.
Astazi e si ziua nepoatei noastre, fetita cumnatului, face 2 ani si diseara ar trebui sa o sarbatorim...dar numai de asta nu avem chef.
Nu-mi vine sa cred ca se intampla asa ceva...din cate am inteles cei 3 sunt oameni in toata firea, peste 25 de ani, ce naiba cautau sa faca intrecere cu scuterul???

Intre timp am vb cu al meu sot, 1 singura persoana e la TI la 6:30 trebuie sa-l duca pe cumnat la Udriste sa declare accidentul.
Incerc sa ma bag la somn...ca la 7 se trezeste Sara sa pape si apoi sper sa mai doarma cu mine in continuare.
Doamne ajuta ca totul sa fie bine!

Imi cer scuze daca v-am stresat, dar simteam nevoia sa vorbesc cu cineva...si la ora asta...fug la somn.
Va pup si va multumesc ca sunteti mereu aproape!

Ramo mami fericita de Sara Maria

02.12.2008

http://community.webshots.com/user/Ramona198080

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Mersi Cami Nu mi-am schimbat freza, insa e aranjata "a la mare ", adica deloc
Cati a reactionat ca la oricine pe care vede si-i place, adica a inceput sa dea din manute si din picioruse, sa rada cu gura pana la urechi Dar asa face si cand vine mama sau sora-mea pe la noi, deci nu e ceva iesit din comun. Probabil ca nu stie sa-si manifeste decat asa bucuria. Insa mi-a aratat urmatoarele 2 nopti cat i-a fost de dor de mine
Mda....cu catelul, le-a inhatat deja pe amandoua E mic si-si schimba dintii si in joaca agata tot. Am poza exact cu mana Caterinei in gura lui, insa nu mi-am dat seama ca si-a bagat un colt in degetelul ei decat dupa ceva timp, ca n-a urlat.....in fine, cica nu mai dureaza mult faza asta, 3-4 saptamani si dupa aia gata cu "muscatul". Oricum, saptamana asta vine dresorul la noi sa vedem cum incepem educatia

Citat:
citat din mesajul lui cameliam

Laura foarte faine pozele!
E tare simpatica Rebeca cu baticutul in cap la malul marii, dar si Cati e mortala langa catel! Si nici cu tine nu mi-e rusine, parca ti-ai mai schimbat totusi un pic tunsoarea, sau mi separe mie? .

Cum a reactionat Cati cand v-a vazut dupa o absenta de cateva zile?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

laura arati super madam, sa iti fie de bine concediul. de cati imi place rau, e la fel de stratificata ca laura cand era mica. si auzi, impresia mea e ca si rebeca e maricuta, pare mult mai mare ca laura cu toate ca nu sunt decat cateva luni intre ele.
eu am cam sarit peste poze caci daca intru sa citesc de la servici nu le deschid

azi de dim la 7 dormeam toti ca niste ingerasi inclusiv nicoala si ne)a trezit laura tipand si calarindu-ne pe rand
acu ta-su doarme si io stau de garda. imi vine sa o musc de fundulet!

ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Darling multumesc frumos!
Ramo votat! Sper ca a fost totul ok la spital fara scandaluri. Nu ne-ai spus daca cumnatul tau a patit eva in urma accidentului
Diamisha ma bucur ca usor-usor aveti rezultate bune cu adormitul Soniei. Un ic mare si dulce pentr o micuta gimnasta frumoasa.
Lauramiron ati avut o vacanta frumoasa! Rebeca era ca un fotomodel pe plaja , iar Catiscumpica foc in poza cu cateii. Chiar mi-ai dat o idee buna cu cadita de baie afara in curte si la balaceala cu Strumficu'
EDIT : si cu kg esti pe drumul cel bun! Arati bine gagico!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Isabela, mamica lui Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL ISABELA
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

monicus, poate pot sa te ajut:

in html tagurile care se refera la o bucata de text au deschidere si inchidere cu bucata de text in interior.
editorul DC este un editor programat peste html cu interpretor propriu, dar regulile sunt similare.
tagul de bold de ex este b, daca vrei sa pui text bold scrii [ b ] bla bla [ / b ]

cand dai reply din mesajul cuiva prima linie va fi
[ quote ][ i ]citat din mesajul lui vasilica[ /i ]

si ultima

[ / quote ]

ideea e ca atunci cand stergi bucatile de mesaj sa ai grija sa lasi primul si ultimul tag, cel cu quote si cel cu /quote. atunci mesajul va arata ok. eu sterg si semnaturile, unele sunt lungi si ocupa mult spatiu, nimic personal

ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput