*Cozonacei de nov-dec2008 (65)*

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki01 spune:

Votat puiu innotator!

Citat:
citat din mesajul lui Ramo2007

Nu am facut poze...erau acumulatorii la incarcat pt maine la inot
Ne votati si pe noi va rugam...poza Inot cu tati
http://www.arbointeractive.ro/concurs-nokia/gallery.php
multumim si va pupacim

Ramo mami fericita de Sara Maria

02.12.2008

http://community.webshots.com/user/Ramona198080

Miki, fericita de Andrei (11.11.2008)
www.stavila.ro/album_foto.html" target="_blank"> Poze cu voinicelul nostru iubit
Povestea puiului nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

Multumim de vot fetele Miky_ea ,Manumanu ,Anes ,Ramo ..sper sa nu fi uitat pe cineva
Bertha merci de explicatii cu acordatul punctelor la concursul cu Ratuste , chiar nu stiam algoritmul ..aa sa nu uit , ma uitam la pozele voastre si o vad pe Paula entuziasmandu-se si batandu-se cu mana peste burtica (asta e semn de apreciare ) cand a vazut-o pe Ioana cea dintoasa
Ramo votat si noi inotatoarea mica
Lauramiron ma bucur ca a fost si la voi bine in concediu , am vazut ca aveti deja o domnisoara mare ce stie sa pozeze iar Cati e o draguta cu catelul langa ea...2 pui , da si piscina e faina ii inteleg pe cei care vin la voi in vizita

Criss de Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez si nu numai
PovesteaNasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiseli_11 spune:

Amy ce sunt trombocitele astea? Ce indica? Pupam puiutul inca un pic bolnavior.
Futuremother incearca sa ii dai pepenele zdrobit cu furculita iar zeama cu lingurita.

Mihaela de Miruna Cosmina (13.11.2008)

Pozele mele

Mirunica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Mai citesc cate ceva, mai fug la treaba
M-am delectat cu pozele lui Criss de la mare O dulceata de bebelina aveti, mai Sunteti frumosi toti 3, v-a priit vacanta

Amalia, abia acuma am citit prin ce-ati trecut cu Luca Stiu cum e stomatita aftoasa, a facut si Rebeca pe la 1 an si 11 luni....a fost cea mai crunta experienta din viata ei (si a mea, binenteles) Ne-am chinuit ingrozitor vreo 4-5 zile...in fine, ma bucur ca ati scapat cu bine

Miki01, sanatate multa sotului!! Ma bucur pentru voi...si ma minunez ce copil cuminte si intelegator aveti

Mergi la inceput

Multumim!

Am vazut fete frumoase si bronzate! Bine ati venit acasa si spor la treaba cu bagajele.

Citat:
citat din mesajul lui lauramiron

Mai citesc cate ceva, mai fug la treaba

Miki01, sanatate multa sotului!! Ma bucur pentru voi...si ma minunez ce copil cuminte si intelegator aveti

Laura, mami de Caterina (6 dec. 2008) si Rebeca (16 sep. 2005)
http://community.webshots.com/album/569566859Ywlnwo

www.stavila.ro/album_foto.html" target="_blank"> Poze cu voinicelul nostru iubit
Povestea puiului nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Miky, Criss multumim de vot!

Ramo mami fericita de Sara Maria

02.12.2008

http://community.webshots.com/user/Ramona198080

Mergi la inceput

A venit scaunuuuul!
Este tare dragut si materialul imi pare super. Cum a zis si Otilia, este un fas finut (griul) combinat cu un material catifelat (eu am luat gri cu turquoise). Abia astept sa vina tati de la serviciu sa-l monteze si sa-i testam pozitiile. Fix o saptamana a durat de la comanda.

Povestea puiului nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Citat:
citat din mesajul lui bertha

Ioana are o pasiune pt o parcare supraetajata plina de masinute a lui Darius si trebuie sa fiu cu ochii pe ea, sa nu rupa vreo rotita si s-o-nghita. El, saracul, tot strange masinutele si le pune la loc, pana mi-a zis: "mami, sa-i spui Ioanei sa puna masinutele la loc dupa ce se satura de ele", i-am zis ca nu stie, ca-i mica si a hotarat "pai sa nu se mai joace cu ele pana cand o creste si o fi-n stare sa le puna la loc".

si antonio are pasiune pt parcarea supraetajata a lu' fra-su. la fel se intampla si la noi.
in plus, nu mai pot de dragul lor, cand sebi vine si se joaca cu anto si-l ia in brate si-l tine sa faca pasi!
anto nu se ridica singur in picioruse, dar paseste foarte frumos cand e sustinut. ridica genunchii asa elegant, parca e un calut in galop.

fetelor... nici eu nu mai scriu des, nici nu reusesc sa citesc tot... sau daca am reusit sa citesc, fiind mult in urma, nu mai apuc sa raspund... spre rusinea mea, nici macar mamicilor care mi-au adresat diverse ganduri....
nu am pretentii absurde si nici asteptari speciale....
eu va simt oricum aproape si de cate ori am avut o problema si am cerut ajutorul, l-am primit!
va multumesc ca existati!

Mami Fericita Non-Stop

perlute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

pt mamicile obosite, suparate, tracasate.... sa va clatiti si voi ochisorii:

www.seemoresideeffects.ca/" target="_blank">VEDETI EFECTELE SECUNDARE

Mami Fericita Non-Stop

perlute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Eu am bagat nani cu zanica de pe la 20 pana acum. Sunt fresh
Bertha, mi-a venit mie asa sa incep sa o invat sa doarma la ea in camera, in patutul ei. Initial am scos laterala patului si am lipit o canapea de patutul ei. Am zis ca, cu timpul, o sa pun laterala inapoi si eu o sa dorm pe canapea, apoi o sa o las singurica in camera. Dar ea a devenit din ce in ce mai dependenta de tzitzi. Si am zis ca trebuie sa o dezvat de adormitul la tazitzi si de suptul non-stop. Dar cum nu ne-am inteles, renunt si o sa dorm iar cu ea.
Faza e ca ea vrea tzitz doar dc sunt prin preajama. Daca nu sunt acasa, mananca cereale si apoi adoarme dc e plimbata in brate sau se joaca pana adoarme. Deci poate, dar nu vrea . Ma gandesc ca asa simte ea, ca trebuie sa fiu langa ea. Asa e de cand era mica. Dc era cu mine adormea la tzitzi, dc o tinea mama, adormea singurica sau cerea in brate 5 minute.
Azi a supt de m-a capiat. A stat agatat efectiv de mine. A baut si multa apa. Nu stiu dc v-am zis, dar noi am trecurt la canita cu pai pt 12+ si bea mai multa apa din ea, decat din canuta cu cioc.

Nu stiu dc mai trebuia sa raspund cuiva, ca am citit pe la 19 si am uitat

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria

POZE CU PRINTESA

Mergi la inceput