*Cozonacei de nov-dec2008 (65)*
Raspunsuri - Pagina 15
miki01 spune:
Cat de scumpi or fi Doamne! Abia astept sa incep lupta pentru bebe2.
Citat: |
citat din mesajul lui bertha Ioana are o pasiune pt o parcare supraetajata plina de masinute a lui Darius si trebuie sa fiu cu ochii pe ea, sa nu rupa vreo rotita si s-o-nghita. El, saracul, tot strange masinutele si le pune la loc, pana mi-a zis: "mami, sa-i spui Ioanei sa puna masinutele la loc dupa ce se satura de ele", i-am zis ca nu stie, ca-i mica si a hotarat "pai sa nu se mai joace cu ele pana cand o creste si o fi-n stare sa le puna la loc". Bertha, mamica a doua comori - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008) poze Cum s-a nascut Ioana |
Miki, fericita de Andrei (11.11.2008)
www.stavila.ro/album_foto.html" target="_blank"> Poze cu voinicelul nostru iubit
Povestea puiului nostru
BraveGirl spune:
Am citit rapid si am uitatr ce vroiam sa zic...
Spiridusule, asa dormeam si noi. Ea in patut cu laterala scoasa si eu pe canapea. Dar intr-o zi am zis STOP. Vreau sa dorm ca oamenii. Si rau am facut, ca zanica mea nu e pregatita.
Darling, eu te inteleg cu socializarea. Dar eu in Bucuresti stau intr-un complex rezidential unde suntem un grup de mamici. Ne imtelegem super cu cateva familii si in fiecare week-end avem gratare si distractii pana tarziu. In fiecare zi ne plimbam impreuna cu alti bebei si copii mai maricei. Asa ca aici am zis sa stau putin sa-mi adun gandurile, ca acasa nu pot sa ma uit pe geam sa vad lumea l aplimbare si eu sa stau inchisa.
Otilico, hai ca m-ai prins. Asa scap eu de kg..lce sala, ce regim, cd am 3 bai de frecat
Fug la datorie...pitica protesteaza de zor, ta-su vrea inghetata, mie mi-e somn
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
POZE CU PRINTESA
oceanborn spune:
Neata!
Pfuuui ce caldura...e insuportabila... si cu toata caldura asta Thomas a dormit iar pana la 5, iar aseara s-a culcat la 7 jum,a picat pur si simplu..ma uimeste din ce in ce mai mult fiu-meu... sper sa-l tina obiceiurile astea, sper ca si ceilalti cozonacei sa doarma toata noaptea!!
Mamiseli 2 cuscre , ha?Pupam bulanase de frumoasa mica, Miruna
Ramo relax, ai tot timpul sa fii fugarita de catre Sara, ia gandeste-te, mormane de rufe de calcat plus o scumpete care se baga pe la prize, cabluri, imprimanta,usa balcon,pe unde ajunge la florile mele, chelite pe jumatate deja.. eu mai aveam si o vaza mare intr-un colt(alta atractie)deja am mutat-o de acolo..
Otiliase vede ca sunt nascuti in decembrie inainte de sarbatorile de iarna, cantecelul magic si la noi e silent night, efect garantat!
Criss votat scumpa mica Paula
Caldura mare, oboseala acumulata dupa nopti nedormite, e normal ca se mai isca cate o discutie in contradictoriu..de multe ori lucrurile se inteleg gresit, fiecare-si are dreptatea pt ca traim realitati diferite.
oricum, si eu ca si multe alte fete sunt departe de prietenele mele de-o viata,de parinti, prietenele de aici lucreaza toate deci ne vedem mai rar dar exista forumul unde v-am cunoscut (virtual) pe voi si ma bucur pt asta ..si nu-mi spuneti ca in momentul nasterii, nu v-a zburat gandul la forum, sa anunt:familia, prietenele si fetele de pe forum
,ca vrem ca nu vrem forumul ne-a legat , la bine la rau..
cu toate ca suntem atat de diferite avem in comun ceva minunat cozonaceii nostri. Va pup pe toate !
mami de Thomas
BraveGirl spune:
Dar pe unde e MIRTHA? Stiti ceva de ea? Ca eu nu am mai vazu tsa scrie de ceva timp.
Diana21, iar ai fugit?
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
POZE CU PRINTESA
lauramiron spune:
Hello fetelor!!
Ne-am intors din mini-vacanta de la mare si am fost fara net pana in dimineata asta, c-am uitat sa platim inainte sa plecam
Mi-a fost dor de voi, n-am apucat sa citesc nimik, sper sa am timp astazi, ca sunt singura cu amandoua
A fost o vacanta reusita, Rebeca a fost foarte fericita, s-a simtit minunat, s-a distrat, s-a balacit in mare toata ziua, seara am dat-o pe toate masinutele si dracoveniile de prin Mamaia....in fine, chiar ne-am simtit bine Sigur ca ne-a fost foarte dor de Caterina, care a si racit putin cat am fost plecati, dar acuma e bine. A fost foarte cuminte, a papat, a dormit, a crescut parca si si-a perfectionat tarasul pe burta
Azi noapte s-a gandit ca i-a fost tare dor de mine si m -a tinut treaza de la 1 la 4, cu urlete si plansete, cu Nurofen si Dentinox fara nici un efect E umflata gingia de sus, deci urmeaza niste nopti sexy de tot
Nu stiu daca v-au spus fetele, m-am intalnit cu Dana si Alina, am vazut bebelasi si copilasii lor, m-am indragostit de Crinuta....sunt minunate amandoua si mi-a facut mare placere sa le intalnesc
Revin ca ma cheama grasa
miki01 spune:
Buna dimineata!
Doarme puiul meu dupa 200 ml de laptic la ora 7.10, iar eu l-am pazit cu speranta ca se trezeste pt plimbarea de dimineata. Nici o sansa, deci am ratat plimbarea asta. Dupa ora 10 nu se mai poate respira nici in parc.
Pupici la mamicile obosite cu bebei nedormiciosi! Hai ca trebuie sa treaca perioada asta, poate si de la caldurile astea sunt mai agitati.
Bertha, Doamne ajuta sa nu fie asa cum se suspecteaza.
Ref la 'ironiile' care vor aparea (deja au cam aparut la noi) cu privire la scaunul rear-facing, eu nu am nici o problema cu ele. Copilul meu este cel mai important si siguranta lui conteaza cel mai mult pentru noi, asa ca...restul sunt vorbe aruncate uneori din ignoranta sau...invidie Eu asa o iau. Am auzit la parinti cu masini f scumpe (cu multi bani, vreau sa spun) care nu vad necesitatea unui scaun de masina normal, dar unul intors invers, copilul lor merge in brate la mama. Asa ca, vorba aia "fiecare cu copilul lui"...
multi la copilutzi bolnaviori. Eli, Amalia ce fac puii scumpi?
Miki, fericita de Andrei (11.11.2008)
www.stavila.ro/album_foto.html" target="_blank"> Poze cu voinicelul nostru iubit
Povestea puiului nostru
Hera25 spune:
Buna dimineata fetele,
Eu declar 2 nopti mai bune. Culmea parca ar sti ca m-am plans la voi. S-a trezit doar de 2 ori tot e ceva. La 3 si la 7 apoi a mai dormit pana la 8. Sa va zic schimbarea care am facut-o. Am dat drumu la cele 2 AC pe care le avem. Temp 26 grade. Pana acum nu am facut chestia asta pt ca mie imi era bine, nu ma gandeam ca ea e asa de sensibila la caldura.Eu chiar ma invelesc cu o patura mai grosuta. Deci eu zic ca e si CALDURA asta de vina. Acum sa vad. Va tin la curent. In concluzie ma simt f bine, odihnita si binedispusa.
Diamisha si eu i-am facut Lorenei analizele din vena. La Sanador. S-au purtat f frumos cu ea. Tot asa cum povesteste Amalia, i-au dat o jucarie cantatoare. Tot asa voiam sa-i recolteze analizele din degetel, desi la analizele pe care le avea de facut nu era indicat. Insa mi-au spus asistentele de acolo, ca pt a strange cantitatea de care au nevoie o vor chinui, asa cum a povestit Amalia. Asa ca mai bine e din vena. Bine noua ne-au spus ca are venele ca un copil de 8-9 ani. Conteaza si chestia asta.
Brie nu trebuie sa te superi. Nici eu nu scriu f des, desi am simtit uneori frustrarea ca nu mi se raspunde mie la mesajele mele...Eu nu prea rasp ori din lipsa de timp ori din lipsa de experienta ori sunt prea terminata ca sa mai gandesc... Si mie imi esti draga, imi plac postarile tale si ai 2 papusele f scumpe.
Fericita mamica de Lorena Elena 07.11.2008
Zana mea
BraveGirl spune:
Laura, bine ai revenit! Asteptam poze!!!
Eu sunt in forma . A dormit fii-mea cu mine in pat. Fara urlete, fara sa ma mai dau jos din pat de n-ori. S-a servit zanica de la lactobar. Rezultat: zanica fericita, mami si mai fericita. Deci asta e soluita mea. NU pot sa ma mai chinui incercand sa o mut la ea in patut.
Am incercat mai ibne d e2 saptamanii fara rezultat.
De abia acum imi dau seama ca nici ea nu era fericita pt ca ziua incerca sa recupereze si nu mai statea deloc singura sa se joace. Azi a stat pe covor cu jucariile cat eu am strans prin casa. Acum e in scaunul de masa si isi face de lucru cu o sticla.
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
POZE CU PRINTESA
flori76 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alra a mea nu merge deabusilea, nu se taraste deloc, nu se ridica in pat, nu sta nici macar in fund rade, mananca singura, bea bib singura, cu altceva nu ma laud. aaa, se intoarce pe burta! si se ridica pe manute in pozitia aia |
Va mai citesc din cand in cand(recunosc ff rar) si mereu m-am minunat de cate fac bb-ii vostri comparativ cu Rares.Mereu am crezut ca problema noastra este SD...Acum am citit postarea ta,Alra,si chiar m-am linistit BB-ii nostri sunt nascuti in aceeasi zi si nici Rares nu sta singur in fundulet,doar in rotobil,in scaunel,ideea e sa fie sprijinit...nu se taraste,nu merge de-a busilea.Referitor la asta,probabil ca daca n-ar fi fost problemele la inimioara...ar fi fost cu totul altceva,insa el se chinuie,face eforturi sa se tarasca,dar oboseste si repede il intorc pe spate...Sper,insa,ca incet-incet,o sa le faca pe toate...
Multumesc mult mamicilor dragute care m-au felicitat de ziua mea,chiar am avut o reala supriza sa vad acele mesaje
Pupici dulci la toti cozonaceii si la toate mamicile de cozonacei
------------------
Flori Rares Teodor 08.12.2008
Asa a venit pe lume Piscotel
lorellay spune:
of...cred ca va e tare greu cu dormitul asa..pe reprize...
si diana a inceput cu ceva mofturi...adica tre sa-i mai dau drumul la tv mai tare sa o atraga..sa nu se mai intoarca in patut pe toate partile...ca ea pe spate nu doarme deloc..si daca se intoarce pe spate pa nani...
Cu mancarica stam f bine...papa fructe din belsug (si mure, prune) cu kk normal...iaurt tnuva, laptic nan, ciorbitza, piure de legume, ficatel, ou, carne..sunt f multumita
La cantar nu am fost de la 6 luni..mi-e cam teama..da nu cred ca are mai mult de 7 kg jumate..cel mult...suntem mai "finutze"da arata bine, nu ma plang..papa bine, doarme bine
flori stai linistita o sa le faca si Rares incet incet pe toate....
referitor la scaune...noi suntem cu 2 la bord...Codrin cu al lui care e cu fata la directia de mers si diana in scoica cu spatele...mai avem ceva timp pana ii luam si ei altul.Initial am vrut sa renuntam la a-l pune pe Codrin in scaun de prin iarna si sa o trecem pe diana in scaunul lui...dar luni l-a lovit un idiot pe al meu sot cu masina..si chiar in spate stanga unde e locul lui codrin...daca era vre-un copil in masina...nici nu vreau sa ma gandesc....si mai ales daca era fara scunel...asa ca nu renuntam..codrin mai sta in scunel pana merge la scoala, indiferent cine ce zice...
mai rau e ca cica rca-ul aluia ne do doar 50%..si a fost al meu la peugeot sa evalueze paguba...cel putin 60 mil
noi in scaunel de masa stam de pe la 6 luni...
Sorana de Diana (10.11.2008) si Codrin (15.02.2005)
Where there's a will there's a way!
www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin]
www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=215017846&albumId=292622548" target="_blank">[ Diana]