vecini zgomotosi !

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Elle_seb spune:

Eu zic ca cea mai buna metoda de a-i potoli este sa-i faci sa se rusineze de cat de bosorogi sunt. Iti iei sotul frumusel si o faceti mai dihai decat ei, exact in momentele cand si-o trag ei. Incearca sa urli cat mai tare, poate nah... ce tie nu-ti place, altuia nu-i face.

Elle

http://www.immunocalromania.blogspot.com/
http://www.immunocal.md

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wnimra spune:

anaemi m-am relaxat cu subiectul tau , nu este de ras mai ales ca ai copii dar mi-am adus aminte de tinereti si de o noapte anume cand am fost mai muzicala fara sa realizez ca eram in baie , am crezut ca da sexy, na la 20 de ani ....si vecinul de la 6 s a uitat foarte frumos la mine.
La noi in bloc se aude noaptea daca stranuta in baie si alte cele (stau in bloc turn din fier-beton),daca se injura , se bat orice.Este f greu sa ai intimitate la bolc si tre sa respecti pe vecini.Toti o mai luam prin porumb dar nu non-stop.De ex ii aud pe vecinii mei de la 8 cum se invart prin pat pt ca scartaie rau rau , m-am obisnuit si nu mai dau importanta.
Reclamatie la administratorul blocului , pol orice, este naspa sa vrei sa dormi si aia fac ca toti dracii , te amuza o seara doua trei dar deja se ingroasa gluma iar tipa cred ca simuleaza un ditamai oragsmul de urla atata ca sa il faca pe amarat sa se simta bine, beahhh

poze Alex

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=139932- Campanie pt Mihaita-"Vreau sa nu mai fiu diferit"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

Am si eu o pretenica DC-ista care incerca sa identifice vecina urlatoare
citat:
deci ia sa ma descarc si io frate!!!!!!!
vecina mea si-o trage in draci! asta nu ar fi o problema..dar...se aude in tot blocul cand rage ca o vita!!!(oare imi iau avertisment???)am fost la ea, zice ca nu e ea care face asa...
acu 10 minute iar au apucat-o pandaliile!m-am dus la usi sa ascultca tzatza frosa in capot. bantuiam intre etaje. bag seama ca terminase circu ca nu se auzea nik nici dedesubt nici deasupra...
DA IO NU MAI POOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOT!!!
any ideas pliiiiz?

o fi scapat de chin?poate a ajutat-o www.meme.ro/modul/foto/La-Avizier-la-Bloc/vezi,126.meme" target="_blank">ciorna asta

Si Mihaita are nevoie de voi!Bazar

Bazar pentru Bogdan

Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina_nz spune:

Ma nu cumva tu esti geloasa pe ei?

Silvia mamica de Adrian (22 August 2003) si baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela P spune:

Vin si eu cu o solutie, fa-mi cunostinta cu vecinu' tau si-l iau la mine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Citat:
citat din mesajul lui Adela P

Vin si eu cu o solutie, fa-mi cunostinta cu vecinu' tau si-l iau la mine...

iti dai seama ca omul merita doar nu tipa aia de nebuna

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!

Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=2" target="_blank">an1 si an2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

Citat:

poate a ajutat-o www.meme.ro/modul/foto/La-Avizier-la-Bloc/vezi,126.meme" target="_blank">ciorna asta

Si Mihaita are nevoie de voi!Bazar

Bazar pentru Bogdan

Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07)

cred ca le-ar sta frumos lipita pe usa ciorna asta ....sau mai bine prin camera. nu de alta dar iar am avut spectacol.bine ca am fost asa de obosita ca dupa ce m-au trezit am adormit aproape imediat la loc...numai patul care se lovea de perete il auzeam ca prin vis
oricum , multumesc de idei...sincer nu stiu inca ce o sa fac.sper intr-o minune si ma consolez cu ideea ca nu dureaza mult 10 min max (ceea ce nu-mi da motive sa fiiu geloasa...apropo )

Iubirile mele: Filip (06.03.2007) ,Anastasia (03.08.2008) si taticul lor (bineinteles) :)

Cand am ajuns in sfarsit la capatul rabdarii, s-a gasit unul sa mute capatul mai incolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

deci entuziasmul e mare...

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!

Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=2" target="_blank">an1 si an2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mindy spune:

Anaemi, pun pariu pe cat vrei ca pe sotul tau nu il deranjeaza deloc tipetele tipei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mindy

Anaemi, pun pariu pe cat vrei ca pe sotul tau nu il deranjeaza deloc tipetele tipei

si eu pun pariu ca nu-l deranjeaza; asta pt ca el doarme in sufragerie si la el nu se aude

Ana

Iubirile mele: Filip (06.03.2007) ,Anastasia (03.08.2008) si taticul lor (bineinteles) :)

Cand am ajuns in sfarsit la capatul rabdarii, s-a gasit unul sa mute capatul mai incolo.

Mergi la inceput