vecini zgomotosi !
Raspunsuri - Pagina 5
![](images/user_woman.png)
ionica spune:
Acum am inteles, sotul in sufragerie,tu in dormitor singura, auzi zgomote de paturi impinse in peretele tau...in vis
Ori ti-a facut sotul vreo capcana ca sa cedezi la patul din dormitor si sa te muti tu in sufragerie ca-l dor salele,ori din cauza ca esti anorgasmica ai inceput sa amplifici fiiecare decibel auzit de la vecini
Sophia 2ani 06.09.06
26.03.09 Sarah
http://community.webshots.com/photo/2379816330104564034uhnTsy
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/anaemi/anaemi.jpg)
anaemi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ionica Acum am inteles, sotul in sufragerie,tu in dormitor singura, auzi zgomote de paturi impinse in peretele tau...in vis ![]() Ori ti-a facut sotul vreo capcana ca sa cedezi la patul din dormitor si sa te muti tu in sufragerie ca-l dor salele,ori din cauza ca esti anorgasmica ai inceput sa amplifici fiiecare decibel auzit de la vecini ![]() Sophia 2ani 06.09.06 26.03.09 Sarah http://community.webshots.com/photo/2379816330104564034uhnTsy |
vezi daca vorbesti prostii ce patesti !... cred ca ar trebui sa si gandesti inainte sa scrii sau sa jignesti, da? te deranjeaza subiectul, ignora-l, dar nu te apuca tu sa jignesti sau sa-ti dai cu presupusul ca eu nu cred ca te-am jignit in-vreun fel,da?
si asa ca pentru cultura ta generala: dorm in dormitor cu copiii
si de unde ma rog stii tu cum sunt eu ? ai stat la .... cand ma...
sau poate oi fi tu vecina mea ! ...si incerci sa te scoti!
![](icon_smile_big.gif)
![](chatterbox.gif)
Iubirile mele: Filip (06.03.2007)
![](bonjovi.gif)
![](copilas.gif)
![](ilovey.gif)
Cand am ajuns in sfarsit la capatul rabdarii, s-a gasit unul sa mute capatul mai incolo.
barbye spune:
Anaemi unde stai.? ca asa am si eu o problema cu vecina..Frate cum tipa.si ce urat face.. Sa va zic o faza tare. Vin niste prieteni in vizita l inclusiv bebe de 3 ani, raman peste noapte ei in dormitor , eu in camera alaturata. Si incepe vecinica...Eu tip la prieteni; Bai chiiar nici la mine nu va puteti abtine? Iese prietenul din camera insotit de nevastasa, rosu la fata si zice; noi suntem cuminti..Ala micul zice; Tati da aia de ce rage asa? Face prostii? Noi ramanem masca. Asta plin de nervi,imi cre un leocoplast,e nu aveam din ala mic ci o banda c-am de 1 m din care taiam de cate ori aveam nevoie, isi ia copilul de mana iese la 2 noaptea pe palier bate la aia la usa, iese aia ravasita intre timp mai ies 2 vecini..Si prietenul; Sa ii explici copilului de ce ragi asa cand faci sex. si de azi inainte sa folosestii asta ca sa nu se mai auda si i-a intins leucoplastu..
De atunci nu se mai aude la vecina...decat certuri..
diarux spune:
deci nu sunt eu nebuna mai!! buuun. dispar si io o vreme de aici si iaca ce vaz???si altii au specatcole din astea.
KARI, n-a mers ciorna, da ma gandeam sa incerc www.click.ro/pe-glob/a-ajuns-la-inchisoare-pentru-ca-tipa-cand-face-sex" target="_blank">ASTA!!!
Io intre timpo am aflat ca nu e aia de sus, dupa ce am vb cu ea, ci aia de jos.Intre timp cei doi amorezi s-au casartorit. acu cica e legal. faza mishto e ca de cand s-au casatorit o fac mai rar.
.
Eu am fost la usa cu tupeu, sa vb frumos, initial. decat ca nu mi-au dat drumul.era oleak 3 dupa masa si io ma chiuniam sa adorm cupilu.
aaaaa si pt eventualii rautaciosi ca vad ca s-au adunat si aici ca mustele...nu (mai) sunt invidioasa!!!deci nu e asta explicatia pt care ma trezeau din somn pe la 11 jumate noaptea racnetele fumeii.
aaaa si nu mai stiu cine zicea de sfatul asta, dar da, si io am imprastiat pe unde am putut povestea. nu stiu care din lucrurile astea au facut sa se auda mai rar, da e mai bine.
hai ca m-am delectat azi putin
mami Ruxandra, in plina formapentru Andrei Tudor,cel mai nazdravan
poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
Andrei Tudor- minunea noastra -The Story
...inseamna
ca infinitul si-a gasit limite
ii zarisem grimasa
zvarcolindu-se-n catuse de fier
aripile sunt inutile acum
chiar si cenusa...
Poezicile de un an ...incep AICI
SA-L AJUTAM PE MIHAITA!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/szivarvany/szivarvany.jpg)
szivarvany spune:
Barbye, dementiala solutia gasita de voi
-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) &
Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !
blackpanterro spune:
Io ma mir ca un copil de 3 ani stie ce inseamna a face "prostii"...
Adriana si Aidan - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier
"May the fleas of a thousand camels infest the crotch of the person who screws up your day and may their arms be too short to scratch...AMEN"
ladyJ spune:
citat din mesajul lui blackpanterro Io ma mir ca un copil de 3 ani stie ce inseamna a face "prostii"... Adriana si Aidan - 4 ani A ticket to hell has never been funnier "May the fleas of a thousand camels infest the crotch of the person who screws up your day and may their arms be too short to scratch...AMEN" |
Si eu ma mir ca tatal copilului a tinut neaparat ca vecina sa explice la ora 2 noapte, unui copil de 3 ani ´´de ce urla asa cand face sex´´.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/anaemi/anaemi.jpg)
anaemi spune:
citat din mesajul lui barbye Anaemi unde stai.? .. |
pe 13 septembrie
![](icon_smile_big.gif)
Iubirile mele: Filip (06.03.2007)
![](bonjovi.gif)
![](copilas.gif)
![](ilovey.gif)
Cand am ajuns in sfarsit la capatul rabdarii, s-a gasit unul sa mute capatul mai incolo.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/andacos/andacos.jpg)
andacos spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ladyJ
Si eu ma mir ca tatal copilului a tinut neaparat ca vecina sa explice la ora 2 noapte, unui copil de 3 ani ´´de ce urla asa cand face sex´´. |
Ia nu va mai miratzi atit,copiii trebuie de mici sa stie ...ce-i asteapta-n viatza!
Oricum ciudat rau blocul ala(constructzia adica)se aude peste tot,in toate camerele ...dar nu in sufragerie!
Eei e vara...canicula din cite-am intzeles,asa subiecte de astea n-am mai avut de multisor pe aici!
![](icon_smile_big.gif)
Dana
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/szivarvany/szivarvany.jpg)
szivarvany spune:
Cand fi`mea a intrebat ce sunt zgomotele alea de sus - ca se mai intampla si in alte parti - i-am zis ca se bat vecinii cu perinile Atata inspiratie am avut
Deh, ce face oboseala din om , nicidecum invidia, eu inca ii invidiez pe cei care pot dormi mult
-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) &
Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !