vecini zgomotosi !

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

sa stii ca am un borcan d'ala de la cremvusti

acum pe bune...chiar nu exagerez si chiar se aude.acu' e traba lor de cate ori si-o poa' sa faca si non stop, dar sa se manifeste putin mai incet....
si proaspat casatoriti sa fie, doar n-or fi fost virgini inainte si acu' au dat de gustul .
blocul habar n-am din ce e facut, ca la ai mei acasa nu se auzea asa, cum a spus lara_c...daca va spun ca se auzea vecinul de sus (nu stiu daca era tot asta) cand ragaia, nu ma credeti,nu? ei bine se auzea. si nu sunt eu mai sensibila la auz...
e, asta e! trebuie sa ma obisnuiesc si sa sper sa nu auda asta mic si sa ma intrebe, mami ce e?, si sa nu inceapa sa scoata sunetele pe care le aude....nu de alta dar cand o auzea pe vecina de langa cand stranuta sau isi sufla nasul facea si el cum auzea

Iubirile mele: Filip (06.03.2007) ,Anastasia (03.08.2008) si taticul lor (bineinteles) :)

Cand am ajuns in sfarsit la capatul rabdarii, s-a gasit unul sa mute capatul mai incolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

foarte rar se intampla, sa dorm la socrela....la bloc. deasupra un barbat, singur...se uita la filme probabil ...mama ce ridea sau injura....si cand mergea la toaleta se auzea...tot.

cea mai buna solutie este sa vb cu ei. altceva....politia? ce faci daca dai peste un politist putin mistocar?

cont pay-pal:mihaela77oprea@yahoo.com

Bazar pt Mihaita

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA

Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SufletDInger spune:

Vorbeste cu ei fara sa-i menajezi.

un vot pls...http://www.infoturism.ro/acorda-puncte/110711/

www.Satmarean-Alexiss.piczo.com

http://b1.lilypie.com/3q8rm7.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionica spune:

Am stat si eu vreo cateva nopti la bloc cand ieseam cu prietena buna la chefuri in tinerete,avea un vecin care cred ca avea probleme cu prostata sau cu vezica,mergea omul la toaleta la fiiecare ora, si cum statea omu in picioare cand isi facea treaba se auzea suuuper tare.
acum, ce sa faca saraca prietena ,sa mearga la politie si sa le spuna ca vecinul de la 4 e pisarcios?
Oricum, pe noi ne bufnea rasul de fiiecare data iar omul se inhiba si ne injura prin gaura de la conducta!

Ce vremuri frumoase!

Sophia 2ani 06.09.06
26.03.09 Sarah
http://community.webshots.com/photo/2379816330104564034uhnTsy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

eu nu inteleg cum pentru o chestie ca asta deschizi subiect pe forum in loc sa incerci sa discuti civilizat cu ei.
eventual lasa-le un mesaj clar si elegant in cutia postala. fara citate din lege, doar sa le explici concis si frumos ce te deranjeaza.

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SufletDInger spune:

ionica un

vot pls...http://www.infoturism.ro/acorda-puncte/110711/

www.Satmarean-Alexiss.piczo.com

http://b1.lilypie.com/3q8rm7.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

Citat:
citat din mesajul lui buli

eu nu inteleg cum pentru o chestie ca asta deschizi subiect pe forum in loc sa incerci sa discuti civilizat cu ei.
eventual lasa-le un mesaj clar si elegant in cutia postala. fara citate din lege, doar sa le explici concis si frumos ce te deranjeaza.

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

uite tocmai am deschis subiectul...pentru idei

Iubirile mele: Filip (06.03.2007) ,Anastasia (03.08.2008) si taticul lor (bineinteles) :)

Cand am ajuns in sfarsit la capatul rabdarii, s-a gasit unul sa mute capatul mai incolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Grace spune:

Anaemi, eu zic sa incerci sa vorbesti intii cu ei, sa le spui ca va deranjeaza si mai ales ca asta ii afecteaza si pe copiii vostri. Daca nu inceteaza, anunta-i ca le vei face plingere pt. incalcarea Lg. 61/1991 respectiv tulburarea linistii publice si a art. 320 din Codul penal.

Legea 61/91, art. 2, alin. 28: "tulburarea, fara drept, a linistii locuitorilor prin producerea de zgomote cu orice aparat sau obiect ori prin strigate sau larma."

„Art. 320 Cod penal / Tulburarea folosintei locuintei:
"Fapta prin care se tulbura in mod repetat folosinta locuintei locatarilor dintr-un imobil, ori prin care se impiedica normala folosinta a locuintei, se pedepseste cu inchisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amenda.
Actiunea penala se pune in miscare la plingerea prealabila a persoanei vatamate. ”

Lasa penibilul situatiei de fata, aici e vorba de incalcarea unor drepturi ale familiei tale, nerespectarea legii si sfidarea bunului simt obligatoriu in regulile de convietuire sociala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Anaemi, iti dau eu solutia:in intervalul legal,dar cand presupui ca se odihnesc dupa "orgii",pune tu la maxim Wagner sau jazz.
Astia ori isi modifica preferintele muzicale, ori o iau razna inaintea ta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Citat:
citat din mesajul lui b.nica
in intervalul legal,dar cand presupui ca se odihnesc dupa "orgii",pune tu la maxim Wagner sau jazz.

Tu crezi ca dragoste nu se poate face decat pe ritm manele?

Mergi la inceput