Burtici fericite de septembrie-octombrie (109)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Sa va spun ce am mancat eu de dimineata si mi-a placut tare mult: am ras branza (pe razatoarea mare) intr-un castronel, maruntit 4 biscuiti digestivi (astia sunt optionali..mie imi trebuia ceva sa fie mai satios), adaugat vreo 3 linguri de iaurt si la final, 2-3 lingurite de dulceata de afine facuta in casa de mamica unei prietene..ingredientele astea toate se amesteca..cum spuneam, pentru mine a fost delicios!

Aaa.. si astazi mi-am achizitionat niste ciorapi (pana la genunchi) cu compresie gradata; sunt minunati! favorizeaza intoarcerea venoasa periferica, previn varicele si ce ma intereseazape mine acum mai mult, ma ajuta sa nu mi se umfle asa tare picioarele cand sunt la servici (si acum ii am in picioare.. trebuie sa mai invart niste chestii prin bucatarie..doar, doar o iesi ceva de mancare)

Dana 29s mamica mandra de
Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Citat:
citat din mesajul lui MangaGirl

Citat:
citat din mesajul lui adimercedes

MangaGirl, tot am vrut sa iti spun "bun venit acasuca"!!!

Raluk16 si alte fete ce au facut cumparaturi, sa folositi totul cu placere si multa sanatate!!!

RalucaPaun, bun venit.

Fetelor, am vazut poze cu brutici superbe de la intalnire. Si bunatati pe masa, mniiiaaam...

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Povestea obtinerii primei sarcini

Lisa 01.10.2007

Samburel' 17.10.2009

multumesc. pana la urma prietena cu swine flu gravida a facut vreun tratament? s-a vindecat?

MangaGirl :-) 30+ cu Sasha Laurian
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1

poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR

www.mariaciubotaru.blogspot.com

MangaGirl, am inteles ca sunt 4 medicamente antivirale permise in sarcina si ei i-a fost prescris unul din ele, sub forma de inhalant din tub. Dar nu isi aduce aminte numele, ca a aruncat tubul... A zis ca a fost "horror" o saptamana, dar acum e ok.

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Povestea obtinerii primei sarcini

Lisa 01.10.2007

Samburel' 17.10.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dana15

Aaa.. si astazi mi-am achizitionat niste ciorapi (pana la genunchi) cu compresie gradata; sunt minunati! favorizeaza intoarcerea venoasa periferica, previn varicele si ce ma intereseazape mine acum mai mult, ma ajuta sa nu mi se umfle asa tare picioarele cand sunt la servici (si acum ii am in picioare.. trebuie sa mai invart niste chestii prin bucatarie..doar, doar o iesi ceva de mancare)

Thank God I'm a woman!

Da nu tin cald? Sunt suportabili?

33+ Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimika spune:

Ola! Am cetit tot, da' nu mai stiu nimic. Doar ca Monica are iar stress cu analizele. Of. Bine ca ai prins programare la Iosup, stiu ca ai incredere in el si are darul de a te linisti. Si mai stiu ca techila aproape are aer conditioner.Brava! Eu zic sa nu iti colorezi numele, asteapta sa faci 1000 puncte si dup-aia iti bagi si tu o denumire de aia..."mama de putze barbatesti", in stilul tau inconfundabil. Oricum coloarea nu o vedem astea de umblam cu Mozille. Parerea mea Nu mai stiu ce vroiam sa mai zic...aaaa, multam tulibu, raluca pentru raspunsurile cu pampersii. Nu cred ca o sa am pitici de 4 kg la nastere, asa ca am luat vreo 2 pachete de pampersi nr.1, 2 nr. 2, 2 nr. 3 si unul nr. 4. Am zis ca asa sigur nu gresesc.
In alta ordine de idei, am vazut poze de gemenuti de Elenada, pentru cine o stie, si m-a bufnit plansul. Ca am constientizat ca mai am si eu putin si vin acasa cu ei, ca m-am gandit la ea care i-a asteptat atatia ani si s-a chinuit atat si pentru ca asa frumosi mi s-au parut...

32+ Matei Aram si Luca Ezram
Grasii mei iubiti
hi5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anadomnica spune:

Fetele, buna dupamasa si de la mine.
Ieri am avut razboi cu juristul pe calculatorul de la birou cu net (juristul vine la noi odata pe sapt. insa nu a mai calcat pe aici de vreo luna si ceva)... si am pierdut razboiul ca a avut treaba el, asa ca eu am facut diverse munci fara net si v-am pierdut urma.
danangie - m-am speriat putin citind inceputul povestii tale.Bine ca s-a terminat cu bine. Oricum cred ca ai dat dovada de mult curaj si incredere de ai putut sa sofezi singura pana la spital: te admir.
aida - ce frumoase si interesante patuturi... dar eu nu ma pot hotara ... va rog muuuult, ajutor . Pe tema cu patutul deja m-am contrat aseara cu sotul care a vrut sa ia un patut negru cu o dunga rosie de le chicco: cica ar fi de firma, dar mie nu mi-a placut deloc. Asa ca am o maaaare, maaaare dilema: ce fel de patut sa iau?? Din astea care sunt din pvc, sau ce-o fi alea, sau din lemn ?? Si la alea care sunt pliabile ... mai trebuie pusa si o salteluta ??? ca ele au un fel de salteluta da' e tare subtire. Sunt varza la capitolul asta si nu pot deloc macar sa ma hotarasc ce vreau. Voi ce aveti? ce sfaturi dati??
Imi cer iertare ca poate s-a mai discutat despre asta, da' am lipsit la apel, asa ca va rog... cu scuzele de rigoare sa ma ajutati sa ma decid.

Doamne ajuta!
25+ Maria
Mami si tati te iubesc si te asteapta!
Creste bebe!!!

Mergi la inceput

ralucapaun nu stiu cum sa zic..tin de cald, dar sunt suportabili pentru mine; oricum la servici sunt intr-o cladire inchisa, deci nu ma plimb prin soare cu ei..iar acasa, chiar daca nu am AC, este ok..oricum eu nu prea am stare sa stau intinsa in pat, asa ca ma ajuta.

Este drept ca au mi-am luat si cu gradul cel mai puternic de compresie (si pe masura ce creste acest grad, creste si numarul de deni (ai mei au 280 deni), deci sunt grosi...pe de alta parte eu am si gamba cam subtire, asa ca este ok

Thank God I'm a woman!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimika spune:

anadomnica, eu patuturi nu le-am luat. Vom folosi la inceput unul mai marisor de lemn primit de la cumnata mea. Cand nu or mai avea loc le luam 2 patuturi. Eu m-am gandit sa le iau patuturi pliabile, de astea de plastic. Mi se par mai fiabile. Se pot impacheta daca vreti sa plecati undeva cu bb, majoritatea au si roti, daca vrei sa il plimbi prin casa, au si buzunare. Daca vrei si accesorii, gen masa de infasat sau carusel..eu nu am de gand. Pot fi spate fara probleme daca exista accidente (mi-am adus aminte ca vecinul de la Corabia spala patutul cu furtunul in curte). Unde mai pui ca nu mai trebuie sa cumperi aparatori. Doar salteluta, zice lumea pe aici sa fie din nuca de cocos ca ar fi mai buna. Cam asa gandesc eu. Poate auzi si alte pareri. Bine, la capitolul eleganta, arata mai bine cele de lemn sau pal ce-o fi. Tu stii mai bine ce necesitati ai.

32+ Matei Aram si Luca Ezram
Grasii mei iubiti
hi5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Techila, sa stii ca-s de acord cu Mimika...si eu ast astept,s a fac 1000 de puncte...desi n-am nici o idee ce sa scriu

Anadomnica
, imi pare rau ca nu te pot ajuta, ca noi am primit patutul, asa ca nu mi-am mai batut capul...oricum, din cate tin minte din discutiile mai vechi, este recomandat patutul din lemn, nu din pvc, si nu pliabil, decat daca vrei sa calatoresti mult si vrei sa-l iei cu tine....

fetele, produse Weleda se gasesc si in farmacii sau doar online? ca n-am nici un chef sa ma complic cu comenzi online......

33+ cu Ebru PRIMA POZA!

nunta
9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anadomnica spune:

mimika - multumesc pt. avantajele sugerate la patuturile din plastic, am sa le iau in calcul desi de plecat cu bebe prin lume nu voi pleca decat dupa ce vine primavara, deci de pe la 6-7 luni.
selen - tu de care patut ai primit, ca tot ai adus vorba? Si esti multumita de el? Care ar fi avantajele la cel de lemn? (afara de acela ca te tine mai mult fiind probabil mai solid)

Doamne ajuta!
26+ Maria
Mami si tati te iubesc si te asteapta!
Creste bebe!!!

Mergi la inceput

Anadomnica aceeasi dilema aveam si noi saptamana trecuta..pat pliabil sau pat de lemn? nu stiu ce sfat sa-ti dau, dar am sa-ti spun cum am gandit noi: -cum nu avem spatiu prea mult, am exclus din start unul voluminos (desi mi-ar place tare mult unul cum ne-a aratat Aida si cum are Monica)
- pliabil/lemn? am zis ca daca plecam cu copilul mai mult de o luna (ma duc la mama/ la soacra), demontam si luam patutul cu noi; dar daca plecam doar in we, ne-am gandit ca nu are rost sa ne caram cu el..oricum parintii au paturi mai late decat al nostru si cred ca ne va place sa dormim cu puiutul intre noi
- am ales de lemn, unul ieftin pe care sa-l schimbam fara regrete in cazul in care se iveste o ocazie sa ne mutam intr-un spatiu mai mare
- eu zic ca si cel pliabil are nevoie de salteluta, pentru ca asa cum ai spus si tu, salteaua cu care vine el, este subtire
- o mamica mi-a spus ca ea considera ca cele pliabile sunt mai ok, pentru ca nu mai stai cu grija ca bebe se loveste de barele de lemn; pe de alta parte eu zic ca barele acelea de lemn il vor ajuta sa se ridice cand va vrea sa o faca..voi decideti, in functie de spatiu si buget;

Thank God I'm a woman!

Mergi la inceput