Burtici fericite de septembrie-octombrie (109)
Raspunsuri - Pagina 14
aidaciolac spune:
serios miha? ... pai maine ii sun , merci mult 
Aida ... 32+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine ![]()
Iulika29 spune:
Crocodana dupå mesajele tale imi imaginez ca esti tare supåratå..iti trimit un
poate mai trece..Nu te mai nelinisti ca se rezolvå pana la urma..Toate au o rezolvare..
Dana15 optimismul si veselia le-am mostenit de la tata..Noi am fost asa in familie veseli mai mereu cu mici exceptii..Nu am avut bogatii si altele dar veselie mereu era ,ca asta nu coastå bani..
Tata era cel care ne facea så radem si cand plangeam..
.Si acum la 60 de ani e la fel si il iubesc enorm..
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, cea mai fericitå
34+cu
Bruce Nicholas
anadomnica spune:
ionika daca am prins din zbor informatia ca esti jurist am si eu o mare, mare intrebare si nelamurire: in calculul pt. prenatal se iau si venituri realizate pe PFA? Eu am venituri pe PFA pentru prestari servicii. Din informatiile mele s-ar lua in calculul pt. CIC insa nu cred ca si in calculul pt. prenatal, dar poate ma insel, ce bine ar fi!!! Daca poti sa ma lamuresti cumva, astept PM. Eu de vreo 2 zile imi propun sa studiez legislatia aferenta... dar nici nu stiu unde sa caut. Am la birou indaco si toata legislatia la dispozitie, dar nu am si cantitatea de neuroni si de sinapse necesare
pt. a reusi sa ma lamuresc. Sper in ajutorul tau 
Doamne ajuta!
26+
Maria 
Mami si tati te iubesc si te asteapta!
Creste bebe!!!
crocodana spune:
iulika, esti o dulce multumesc, ai mare dreptate!
iti dai seama eram atat de in urma cu cititul si tot ziceam nu scriu acum stai sa ajung la zi ...pana acu 2 ceasuri cand am aflat. primul impuls a fost sa scriu pe forum nu sa-l sun pe sot....atat de prost merg lucrurile in tara asta uneori...cum e posibil ca oameni care din asta traiesc sa nu stie legea..chiar daca au dreptate acum si asa se calculeaza ...toata partea asta "administrativa" a sarcinii mi-a dat MARI batai de cap "datorita" lor...
34+ fericita mamica de
jucausa
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!
Jucausa mea
selen80 spune:
fetele care si-au facut deja bagajul....cam cate tampoane de vata v-ati facut? adik din cate pachete de vata si cate fese sterile?
m-am apucat de facut lista de cumparaturi ![]()
33+ cu
Ebru PRIMA POZA!
nunta
9 luni
miha74 spune:
aida- daca imi dai adresa ta de mail iti trimit contractul sa il rasfoiesti inainte de a suna, este foarte stufos are vreo 12 pagini. mie si ginecologul mi i-a recomandat pe astia, zice ca sunt mai seriosi.
croco- iti doresc bafta, daca reusesti ceva sa ne spui si noua, dar ia-o usurel sa nu il superi pe bb.
gata- m-a reperat Matei la calculator...si nu ma suporta
s-apoi trebuie sa plecam in parc.
Miha, mami fericita de
Matei (16.01.2008) ,
Laura (30.09.1997) si
32+ 
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)
adimercedes spune:
Mai multe detalii despre www.babycenter.com.au/baby/newborn/" target="_blank">Newborn care.
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Povestea obtinerii primei sarcini
Lisa 01.10.2007
Samburel' 17.10.2009
mimika spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui selen80 fetele care si-au facut deja bagajul....cam cate tampoane de vata v-ati facut? adik din cate pachete de vata si cate fese sterile? m-am apucat de facut lista de cumparaturi 33+ cu Ebru PRIMA POZA!nunta 9 luni |
Mie dintr-un pachet de vata de ala mare mi-au iesit 11 tampoane cu cate 3 straturi de vata. Eu am gasit comprese sterile de 10x10 cm, cate 5 la ambalaj. Am luat 3 bucati, 4 mi-au ramas. Daca nu or sa fie indeajuns macar stiu ce sa pun pe sot sa cumpere si cum sa le fac repede.
edit: ca se intelege ca naiba. Deci am luat 3 pachete cu cate 5 bucati de comprese. Si dintr-un pachet mi-au ramas 4 bucati.
32+
Matei Aram si
Luca EzramGrasii mei iubiti
hi5
mimika spune:
Am si eu o nelamurire. Ce e aia ca plafoneaza salariul pe ultimele luni?
Sau ceva cu plafonatul...Care scade banutii noastri. Ce e aia?
32+
Matei Aram si
Luca Ezram
Grasii mei iubiti
hi5
monica_dicut spune:
Gata, am terminat si eu de calcat 
de azi dimineata de la 9 fara un sfert ... (evident cu pauze)
Acum am pus niste pui la gratar sa pap si eu ceva, apoi ma bag la dus si fuga la dr.
Am vb si cu cumnatica... pana diseara zicea ca naste
vreau sa fiu acolo sa fac pozici 

diana felicitari pentru "THE (DR.) House" sa traiti fericiti si sanatosi in ea pana la adanci batraneti 
Nu mai stiu ce vroiam sa zic pt ca m-au luat niste contractii asa ca ma duc sa ma intind...
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica
31+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri 
Si minunea bebe 2 din burtica 
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi 
O noua viata