Burtici fericite de septembrie-octombrie (109)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andraiulia spune:

A..am uitat! Semnatura.

Andrutza 32 + Sophie,bebelusa mea iubita

gogosica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unombun spune:

crocodana,am citit ce ai scris despre salariu.brrrr,asa putin iese..ai cerut banii aceia de la 85% la 100% sa-ti plateasca institutia sau te-ai lasat pagubasa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MariaG spune:

Citat:
citat din mesajul lui diana_n
Vestea cea mare : am cumparat casuta . Are 2 etaje, 3 dormitoare si o curte mica.

Diana 33 saptamani si Peter (3 oct 2005)

wow sa o stapaniti sanatosi si sa va bucurati in ea

Maria
Alex (5 mai 2004) si BB nou 26+
http://cealalta-realitate.blogspot.com/
http://www.copaculdehartie.ro/

mare 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crocodana spune:

miha74 multumesc frumos...desi e o veste proasta..
ionika daca nu te superi, am citit in capitolele anterioare ca esti jurist, ti-am pus acceasi intrebare legata de concediul de maternitate pe pm. sper sa ma poti ajuta...nu inteleg fiecare institutie calculeaza dupa cum judeca unii sau altii...
si intr-adevar anumite lucruri in contract nu sunt f clare...eu ma gandeam ca pot oricand sa mareasca taxa de depozitare sau asa ceva..
la cmu steam health mi s-au parut insa si mai rau redactate...poate ma insel..

34+ fericita mamica de jucausa
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!
Jucausa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Crocodana mult succes! eu nu imi sunt f clare treburile acestea, deci nustiu ce sfat sa-ti dau;

Diana ma bucur pentru tine! sa va fie casuta plina de dragoste si armonie!!

Dana 29s mamica mandra de
Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac

anadomnica si dana eu am inteles ca patuturile alea sunt cu tot cu saltea de cocos ... sincer nici eu nu ma pot hotara ce patut sa iau in sensul ca daca se merita sa dau banii pe un patut transformar , mai ales ca am patut mare fain la comanda ... e grele domne cu neuronii astia gravidosi

aida tu te referi la patuturile pe care ni le-ai aratat, asa-i? ar fi fain sa ti el dea cu tot cu saltea..desi, da-mi voie sa ma indoiesc putin;
nu stiu ce sa zic, daca mai merita sa iei un patut transformer in conditiile in care ai unul frumos facut pe comanda..eu una nu as mai lua, dar tu decizi

Dana 29s mamica mandra de
Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Citat:
citat din mesajul lui ionika

Apropo de Cord Blood Center, referitor la contracte mi se par cam subtirele. In sensul ca am gasit multe lacune, cele mai evidente fiind acelea referitoare la lipsa termenului de eliberare a transplantului, in cazul in care soliciti, si posibilitatea rezilierii unilaterale a contractului de catre CBC, fara anumite motive si fara a preciza ce se intampla cu depozitul.

Ioana

am frunzarit si eu contractele ca nervi nu am avut sa le citesc , dar in cazul in care ai nevoie de celule , asta nu se intampla de pe o zi pe alta si cred ca se procedeaza exact ca la celelalte banci cu programare stricta (adica se stabileste data si ora la care ajunge transplantul). Faza dura e ca daca ai nevoie de ele (sa speram ca le recoltam de siguranta si atat) trebuie transportate in container special de crio la -192g celsius , nu e la fel de simplu si atunci cu siguranta se va cere o taxa suplimentara , pt ca implantarea celulelor se face imediat ce au ajuns in forma lichida , la 2-3g , altfel mor , deci se transporta la -192g si au in ele un conservant puternic mirositor care le pastreaza atata timp ... e foarte complicata procedura si de recoltare si de alegere a celulelor (dar parca ei nu le aleg) , si de depozitare ... pot sa scriu 2 zile si tot nu termin ...

Aida ... 32+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crocodana spune:

unombun,
nu i-am cerut pt ca nici acolo nu imi era clara situatia (se dau pana la salariu brut sau nu? nu am inteles ce e cu ei)si ma gandeam ca oricum o sa iau suficent de mult si ca ce rost mai are sa ma cert cu tutele alea ca oricum stiu legea mult mai bine ca ele..
faza e ca veniturile mele in 3 din ultimele 6 luni, aleator, sunt f mari si daca la plafoneaza asa pierd mult mult...
daca as stii ca personale care se ocupa de salarizare stiu legea ar fi ok....da zau ca-s varza si mi-e ciuda...daca te duci sa intrebi ridica din umeri..insa daca un jurist imi confirma ca acest mod de calcul e gresit...am de gand sa declansez razboiul..daca nu, asta e.....ca inginer ce ma aflu nu stiu sa interpretez un text de lege, m-am pripit si ma impac cu situatia..

34+ fericita mamica de jucausa
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!
Jucausa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Diana felicitari pt caså..Så o stapaniti cu mare drag si poate cand ai timi pui si niste poze så ne clåtim si noi ochii

Aida ce YM..Cå a fugit lenea de la mine si am fost la cumpåråturi..Si m-am apucat de mancare sunt pe la bucatarie..Si de baie m-am apucat de curatat..O fi ceva legat de 'pregatirea cuibului'??Dar baia o fi si ea cuib??

Asa ca sunt aici cu ochii pe voi dar mai invart in mancare, una alta pe aici..

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, cea mai fericitå 34+cu Bruce Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha74 spune:

si eu tot din cauza contractului m-am sucit si nu am semnat cu CBC, la biogenesis este mult mai clar, de exemplu la solicitarea celulelor, ti le pun ei la dispozitie in orice colt al lumii fara plata, la CBC trebuie platit.

ce e nasol la biogenesis e ca trebuie platit inainte de nastere totul ca sa ai reducere, iar cadrele medicale au o reducere in plus. Am avut impresia ca se mai poate negocia. Nu am ajuns inca la ei sa semnam, doar ce am discutat la telefon.

Miha, mami fericita de Matei (16.01.2008) , Laura (30.09.1997) si 32+
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)

Mergi la inceput