Burtici fericite de septembrie-octombrie (109)
Raspunsuri - Pagina 12
aidaciolac spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui diana_n Vestea cea mare : am cumparat casuta |
felicitari

si multi multi mulmi ani fericiti in ea
... pozeeeechiar croco si eu am primit azi kitul si contractele de la cord blood center si i-am sunat luni si le-am zis ca am intrat in saptamana 32 si au zis ca imi trimit in 3 zile ca deja pot naste oricand si sa nu pierd momentul ... , dar chiar nu ma asteptam in 2 zile
iuliko , luto somati sau sunteti pe YM?
Aida ... 32+ ... cica
Poze cu noi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
crocodana spune:
tocmai mi s-a aprins un beculet citind un post din 107 al ellenutei.
eu am platit asigurari sociale la venitul intreg nu plafonat..ce e aia sa plafoneze venitul si apoi sa faca media..normal ca le convine..
stiu..sunt dusa...
34+ fericita mamica de
jucausa
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!
Jucausa mea
aidaciolac spune:
| citat din mesajul lui monica_dicut Adica am un feeling asa ca el e bine merci |
pai sa-ti fie clar ca e bine merci , dar din cauza ca nu poti elimina frica care te inclesteaza reactionezi asa ... te
si asteptam cu sufletele la gura vestile de maine de la Iosup 
Aida ... 32+ ... cica
Poze cu noi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
aidaciolac spune:
anadomnica si dana eu am inteles ca patuturile alea sunt cu tot cu saltea de cocos ... sincer nici eu nu ma pot hotara ce patut sa iau in sensul ca daca se merita sa dau banii pe un patut transformar , mai ales ca am patut mare fain la comanda ... e grele domne cu neuronii astia gravidosi 
Aida ... 32+ ... cica
Poze cu noi
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine ![]()
andraiulia spune:
Neatza, fetelor...m-am trezit si eu pe la 15
si pana acum am citit ce ati scris voi astazi.
Dragutza mea, felicitari pt casuta!! Ce frumos....
Selen, nu sunt hainutze mai mari...sunt pt 0-3 luni aproape toate. Par in poza mai mari.![]()
Monica, sunt convinsa ca de data asta va fi foarte bine. Nu-ti mai face griji. Oricum ar fi analizele, acum doctorii te au in vizor si nu poate sa se termine decat ff bine.
Andrutza 31 +
Sophie,bebelusa mea iubita
gogosica
miha74 spune:
hello si de la noi!
croco- stiu ca nu pica bine...dar la fel se calculeaza si la noi. Nu este cazul meu ca eu sunt in CIC (sa vezi si aici frustrare, ca asigurarile nu le-ai platit pentru 4000 de lei

), dar s-a intamplat pentru o colega, si a facut contestatie si discutii si cereri peste cereri, dar tot asa au calculat, intai au plafonat fiecare luna si apoi au facut media

diana- uau ce realizare! felicitari pentru casuta si sa o stapaniti sanatosi!
monica- tinem pumnii pentru maine si ramaii pozitiva! 

ca tot vorbiti de patuturi- eu la Matei am de lemn si ne-am descurcat foarte bine cu el, dret urmare pentru beblina am luat tot din lemn.
Miha, mami fericita de
Matei (16.01.2008) ,
Laura (30.09.1997) si
31+ 
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)
ionika spune:
Apropo de Cord Blood Center, referitor la contracte mi se par cam subtirele. In sensul ca am gasit multe lacune, cele mai evidente fiind acelea referitoare la lipsa termenului de eliberare a transplantului, in cazul in care soliciti, si posibilitatea rezilierii unilaterale a contractului de catre CBC, fara anumite motive si fara a preciza ce se intampla cu depozitul.
Ioana
andraiulia spune:
Legat de patutzus...noi ii vom cumpara unul din lemn, alb(bineinteles, ca am eu o pasiune)....Si pt drumuri unul pliabil. Dar principalul va fi cel alb.
Andrutza 31 +
Sophie,bebelusa mea iubita
gogosica
miha74 spune:
eu am optat pentru biogenesis pentru celulele stem. mai este cineva????
Miha, mami fericita de
Matei (16.01.2008) ,
Laura (30.09.1997) si
32+ 
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)
MariaG spune:
| citat din mesajul lui anadomnica Totusi ce-mi place la astea pliabile e tot felul de buzunarase atasate care cred ca sunt foarte utile... poate gasesc niste accesorii de atarnat si la cel de lemn. Doamne ajuta! 26+ Maria ![]() Mami si tati te iubesc si te asteapta! Creste bebe!!! |
sigur gasesti (am vazut unele pe la ikea) si daca nu gasesti/nu-ti place ce gasesti poti sa le faci usor si le legi cumva de bara patutului.
Maria
Alex (5 mai 2004) si BB nou
26+http://cealalta-realitate.blogspot.com/
http://www.copaculdehartie.ro/
mare 2009