Burtici fericite de septembrie-octombrie (109)
Raspunsuri - Pagina 11
anadomnica spune:
Da, adevarat ca parerile vor fi impartite - sora mea are patut de plastic si e multumita de el (are deja 2 copii)... insa eu cred ca pt. mine, pt. linistea mea psihica ramane varianta de lemn - mai naturala. Pana la urma si casa tot din lemn am facut-o sa fie cat mai eco... cred ca-mi place mie mai mult lemnul si de aia. Asta ma dumireste si de ce m-am nervozat asa de rau la propunerea soatzei de a lua un patut pliabil si inca negru
. Totusi ce-mi place la astea pliabile e tot felul de buzunarase atasate care cred ca sunt foarte utile... poate gasesc niste accesorii de atarnat si la cel de lemn.
Doamne ajuta!
26+
Maria 
Mami si tati te iubesc si te asteapta!
Creste bebe!!!
diana_n spune:
Monica tin pumnii sa fie totul bine
Adi ma bucur ca Lisa e bine
Si aici se recomanda patutul de lemn, dar din alte considerente. Se spune ca baby trebuie sa doarma pe o suprafata tare, iar salteluta pentru paturile pliante (inafara de cea cu care vine patul, de vreun cm grosime) nu e suficient de groasa (are vreo 5-6 cm) pentru a constitui o suprafata ferma.
Lui Peter i-am luat o saltea cu 2 fetze : un tare pana la 1 an, verso e ceva mai comoda, pana la 3 ani.
Patuturile pliante sunt tare ieftine cand gasesti un sale, avem 2 si sunt grozave la drum.
I-am luat un pat scump care in teorie tine pana la adolescenta (se tot modifica, se intorc partile pe dos, etc), dar de la 3 ani a inceput sa ceara sa doarma in pat de adult, asa ca i-am cumparat pat mare. Noroc ca-mi scot investitia cu baby2 ![]()
Vestea cea mare : am cumparat casuta
. Are 2 etaje, 3 dormitoare si o curte mica.
Diana
33 saptamani si Peter (3 oct 2005)
selen80 spune:
Anadomnica, da, este mai comod unul cu o laterala detasabila...cand creste bebe si invata sa se dea jos din pat singurel, ii dai laterala jos...si buzunare, chestii, sigur gasesti, nu mi se pare unul din criteriile de baza pt alegerea patutzului ![]()
Crocodana, nici mie nu mi se pare ok...se calculeaza mai intai media, si apoi se vede daca se depaseste acel plafon....
ma duc la bucatareala....fac fasole
s-ar putea la noapte sa dormim totusi separat, chiar daca avem inca loc in pat amandoi ![]()
33+ cu
Ebru PRIMA POZA!
nunta
9 luni
iuliapapusa spune:
Eu am optat pentru un patut pliabil cu masuta de schimbat si plasa pentru tatari.Imi place foarte mult sunt tare mandra de el.Inca nu l-am cumparat, l-am vizat la un magazin inca de cum am ramas gravi si de atunci tot fac ronduri acolo sa vad daca mai este deja ma cunoaste vanzatoarea si mi-a promis ca daca se vand toate va face comanda speciala pentru mine ca nu a mai vazut pe nimeni asa entuziasmata de un patut![]()
+28 cu
Stefania Gabriela
poze burtika
selen80 spune:
Diana, sa stapaniti casutza sanatosi, sa fiti fericiti toti patru in ea!
deci iar e rost de cinste azi
![]()
33+ cu
Ebru PRIMA POZA!
nunta
9 luni
techila spune:
eu pentru pestisori am mostenit 2 patuturi pliabile. le voi folosi pana cand vor merge singuri in picioare, deci cam un an. dupa aia le iau patuturi d-alea intinzarete de la ikea
Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (32+) de 2 putze
si 
iuliapapusa spune:
Diana felicitari pentru casuta.Sa traiti fericiti pana la adanci batraneti cu totii.sa fie intr-un ceas bun

+28 cu
Stefania Gabriela
poze burtika
anadomnica spune:
Diana - felicitari pt. casuta: VREM POZEEEE!!! Sa o stapaniti sanatosi si sa va bucurati de curticica!!
Selen - bine punctat - nu sunt buzunarasele de importanta capitala. Plus ca daca ma gandesc bine mi le pot confectiona si singura sau pot adapta ceva sa pun pe o laterala a patului.
Doamne ajuta!
26+
Maria 
Mami si tati te iubesc si te asteapta!
Creste bebe!!!
crocodana spune:
off...ma simt asa de prost..voi vorbiti de patuturi si eu cu ale mele..
de cand am aflat nu am stare ca mi se pare tare tare aiurea..nu am nici un fel de incredere in tipele care au calculat (sunt mai multe in birou si se intrebau una pe alta cum e cu legea asta) ...daca lucreaza intr-un program de contabilitate si asa ar trebui..banuiesc ca le limiteaza cumva programul sau asa ceva..nu stiu cum sa aflu...incerc sa intreb un jurist..
in a doua faza am pus intrebarea si la probleme legislative si sper intr-un raspuns rapid... ca nu am stare deloc de nervi..
sunt persone care zic ca in patutul de lemn se poate lovi usor...pro ar fi ca intr-adevar il ajuta pe bebe sa se ridice...nu stiu ce sa mai cred..studiez inca problema..
intre timp sper sa ajung la zi, ca tare rau e sa ramai asa in urma...
34+ fericita mamica de
jucausa
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!
Jucausa mea
crocodana spune:
am si o veste buna....mi-a sosit kitul de la cord center...sunt tare multumita, in mai putin de o saptmana de cand le-am scris mail am kitul deja acasa...
dupa mail au trimis contractele a doua zi, prin curier, le-am semnat si trimis eu vineri, au ajuns abia luni la ei si azi miercuri am deja kitul..super..
sper sa decurga totul asa si in continuare! oricum mi s-au parut mult mai parolisti si mai ok decat cei de la cmu care vroiau banii inainte...aveau niste conditii..ca par chiar disperati dupa bani..
34+ fericita mamica de
jucausa
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!
Jucausa mea