Pepenasi iulie-august 2008- IN SARBATOARE (136)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Cristina da am inteles, multumesc mult. Deci o folie e compromisa, cea pe care o incep si n-o mai termin...Si in felul asta pot sa schimb si ziua din saptamana in care vine cm, ca acum e vineri si e cam nasol ca e in weekend.

Anna si Ioana 11.07.2008

povestea nasterii

www.arbointeractive.ro/concurs-nokia/take-vote.php?pic=42" target="_blank">un vot va rugam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Buna fetelor!
De jumatate de ora survolez pe aici,cautand filmuletele pe care le-ati postat,ca nu-mi mergea bine netul si nu am putut sa le vad.Apoi,m-am apucat iar sa caut poezia Timeei,ca nu stiam ca are si poza atasata
Rezolvat tot ,filmuletele sunt bestiale,pepenaisii pe masura
Noi am avut un super weekend,doar ca Timi s-a intors buboasa,ca au muscat-o tantarii .Eu uitasem de existenta vietuitoarelor,ca la cluj nu sunt .Apoi azi noapte s-a trezit plangand ca facuse kk,ceea ce nu s-a intamplat de pe la o luna cred ca.S-a si iritat putin.In 12 ore a facut de 3 ori,primele 2 fiind moi tare .O banuiesc pe soacra ca nu i-a fiert apa ,sau,sa nu ma scot de tot,i-am dat ieri zmeura,dar nu cu kilu...apoi nu stiu ce sa cred...poate sa faca diaree de la zmeura?

Timi a facut vaccinurile la un an,deodata,pentaximu si priorixu,si nu a facut nici macar o banala febra.Am scapat
Pentru febra ce nu cedeaza,se dau antitermica la 4 ore,alternativ.Nurofen nu se da la mai putin de 8 ore.Oricum,la febra ce nu cedeaza,trebuie dus bebicu la dr,ca nu se stie de la ce face.De la vaccin sau dinti,cred ca nu cred ca ar face mai mult de o zi,sau nu asa mare.

_

Iza mamica mandra de Timea (28.06.2008)

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Anna, eu nu am facut pauza intre folii si cu asta basta. Asa mi-a spus la vremea respectiva doctoru'.

Iriss, vazut torturile. Mie cred ca cel mai mult imi place ala cu albina in fund, asta de fapt mi se pare si cel mai gustos din poza :))), ca nu e acoperit cu pasta de zahar ... Cred totusi ca ar tebui gustate, ca de cele mai multe ori esteticul bate de 1000 de ori gustul.

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Katalyna ,am uitat sa scriu,noi ne cazam la o garsoniera,cam 15 de plaja,mers pe jos,iti trimit nr de contact pe PM,cand am vorbit ultima data cu domnul proprietar,mi-a pomenit ceva de un alt cuplu care s-ar caza din 10,dar mai bine vorbesti tu cu el

_

Iza mamica mandra de Timea (28.06.2008)

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Maya cea frumoasa,
La muuuulti anisori cu sanatate si multe bucurii!

Morcoveatza sa-ti dea DD numai impliniri!

Mada, vazut pozele si filmul: absolut superbe! Sunteti frumosi toti si va doresc sa va fie bine si sa fiti fericiti impreuna mereu .

Iriss, o sa intru acum sa votez tortutile.

Eu sunt in butoi , asa ca ma iertati, dar nu prea o sa scriu o vreme... O sa citesc doar.

pup you all,

In concursul cu ratzuste ne puteti vedea www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=3" target="_blank">aici, pozele cap1 si cap2

-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca

mai multe poze cu ratuste

Povestea nasterii Ilincutzei
Blogul meu - manute talentate

Mergi la inceput

Bai Capri, hai hopa sus din butoi, ca daca nu vin si te trag de motz afara.

Vad ca toata lumea e in vacantza :). Eu mai am saptamana asta si gata, 3 saptamani de concediu. Dar saptamana asta e greeea ca naiba .

Maya, LA MULTI ANI!!!!!

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Fetele, dar de Ile mai stiti ceva? Nu a mai scris demult, ma gandeam poate am ratat eu vreo postare in care zicea ca e plecata pe undeva...

Anna si Ioana 11.07.2008

povestea nasterii

www.arbointeractive.ro/concurs-nokia/take-vote.php?pic=42" target="_blank">un vot va rugam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gini75 spune:

Capri, iesi de-acolo! Ce face micuta Ilincuta, cum mai doarme?
Vicky, asa pateam si eu, in saptamana dinaintea concediului se gaseau toate urgentele din lume. Unde mergeti in concediu? O luati si pe Printzesone?
Eu n-am vazut sa fi scris ceva ileanna de mult timp, doar poate am ratat. O fi la mare.
sun-ule, dar tu pe unde umbli?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Vicky, Gini . Ilincu, desi ia de 1 saptamana peritol (doctorul a zis sa-i dau 10 zile), doarme tot rau. Azinoapte s-a trezit din ora in ora plangand (si chiar mai des) . Numai in prima noapte a avut efect peritolul la somn, s-a trezit de vreo 2 ori doar. Macar a mancat mai bine. Am ajuns si noi la pranz sa mancam undeva pe la 170 gr de legume cu carne, fata de 130. Si am avut o dimineatza in care a mancat 190 gr fructe, ori ea in medie manca 100 gr.

pup you,

In concursul cu ratzuste ne puteti vedea www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=3" target="_blank">aici, pozele cap1 si cap2

-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca

mai multe poze cu ratuste

Povestea nasterii Ilincutzei
Blogul meu - manute talentate

Mergi la inceput

Capri, , ma buucr ca ai scos nasul!

Gini, mergem in amoureux in Malta, apoi eu vin in ro s-o recuperez pe Maya si apoi mergem toti 3 pe undeva pe langa Montpelier, unde sunt plaje mari cu nisip fin (inca nu stim exact unde ca nu am rezervat ).

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput