Pepenasi iulie-august 2008- IN SARBATOARE (136)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Participam si noi la concursul de poze Nokia si va rugam sa ne votati daca va place poza noastra!

Anna si Ioana 11.07.2008

povestea nasterii

www.arbointeractive.ro/concurs-nokia/take-vote.php?pic=42" target="_blank">un vot va rugam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irolf1 spune:

Anna votat!

Un vot pt Andreea http://www.arbointeractive.ro/concurs-nokia/take-vote.php?pic=35 multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Anna, Irolf VOTAT!

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Irolf, Vicky multumim frumos!

Anna si Ioana 11.07.2008

povestea nasterii

www.arbointeractive.ro/concurs-nokia/take-vote.php?pic=42" target="_blank">un vot va rugam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kamelya spune:

AnnaB,Flori VOTAT

_

buburuza mea

de Daria Ecaterina 14.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

Fetelor va multumim de aprecieri,am citit comentariile la poze.
MULTUMIM pentru urarile de implinirea 1 an pentru denisa, acum am citit cate ceva din urma.
Nu am timp sa scriu multe, Anna si Irolf am votat.
Am luat si eu pasta de dinti ieri dela chicco sa incerc azi sa o spal sa vedem ce iese.
Pupici

http://b1.lilypie.com/uLlkp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

salut fetele!!

Vin si eu sa va multumesc pt. raspunsurile cu rutina la spalatul pe dinti. O sa incep si eu sa-i fac igiena orala, sa speram ca-i va placea. Dupa baie mi-e imposibil, pt. ca ea urla din momentul cand o scot din apa (in apa nu) si pana se vede cu laptele in gura, dar o sa incerc sa o spal inainte...

LA MULTI ANI PAGURSCHIMAG!!! SA FII SANATOASA, FERICITA SI IMPLINITA ALATURI DE CEI DRAGI!

Albus de ou eu i-am dat la Miruna, si a fost bine. I-am facut o omleta cu cascaval si castravete.

Dia, mami de Miruna (15.07.2008)

Mergi la inceput

Si eu i-am dat ieri Ioanei albus si vad ca nu are nimic, banuiesc ca daca facea alergie deja era plina de bubite. Peste cateva zile ii dau unul intreg.

Anna si Ioana 11.07.2008

povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Am votat si eu,fetele!

Crema de plaja,eu am de la Bubchen,cu factor 50,miroase a piersici,se intinde usor si se absoarbe destul de repede.E destul de convenabil si la pret,fata de Avene,Klorane,sau altele.Tubul e de 150 ml daca nu ma insel,acuma nu intru in camera ca doarme Timi,dar daca e mai mic,revin

Nu e nimeni la mare in perioada 31-7?Noi o sa fim cazati la Eforie N,dar vom fi cu masina,asa ca ne mai si deplasam
O sa-mi pun nr de telefon pe mailul comun.

_

Iza mamica mandra de Timea (28.06.2008)

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tiberica spune:

Buna fetelor,
Votat si noi!
Nu am intrat de ieri ca am fost la vaccin si dupa amiaza am fost maraici iar azi am fost plecati sa cautam tricicleta elefant ca aveam si eu un fix cu elefantul asta.
Peste eu ii dau de la 6 luni, proaspat, la gratar.
Pot sa ma declar cu o durere de cap ingrozitoare.
Noi avem 8 dinti, 4 sus si 4 jos si acum ne mai ies 2 maselute sus si incisiv jos, asta a vazut dra ieri.
Kimmy, am trimis PM ca nu reusesc sa intru sa pun poze, imi pare rau ca te stresez.

Mergi la inceput