Pepenasi iulie-august 2008- IN SARBATOARE (136)
Raspunsuri - Pagina 10
AnnaBaby spune:
Mai Boti da gargarita ta chiar doarme asa de bine indiferent de conditii? Ptiu ptiu sa n-o deochi! Pai Ioana mea , la ce povestesti tu ca ati facut, nu ar fi dormit neam! Ea e cu tabieturi nene, nu te joci, ea doarme in patut, in liniste completa...ce sa mai discutam...esti o norocoasa!
Anna si
Ioana 11.07.2008
povestea nasterii
Caprioara spune:
Mai, cum de n-am vazut io azi noapte ca e si ziua Minei azi
?
La muuuuulti ani, Mina noastra draga!
Sa ai in viata parte de sanatate, impliniri si muuulta dragoste!
Sa te bucuri de copiii tai minunati si de sot!

Flori, si Ilinca a stat pe o oala cu apa peste care am pus un tocator de lemn
, cand i-a rupt nana turta. Sora-mea a insistat, a zis ca asa a vazut ea la Muzeul Satului, la o demostratie de obiceiuri po****re, asa ca ne-am executat, daca asa e traditia
.
Boti, super fete sunteti
. Da' la Bucuresti nu veniti
?
pup you all,
In concursul cu ratzuste ne puteti vedea www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=3" target="_blank">aici, pozele cap1 si cap2
-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca
mai multe poze cu ratuste
Povestea nasterii Ilincutzei
Blogul meu - manute talentate
flo1980 spune:

Miruna, Andreea, Vlad
Ladymina
Off, am schimbat placa de retea, am chemat pe cei de la net, tot greu merge netul asta, bata-l vina, am pierdut si un mesaj
si ma chinui sa recuperez de 2 ore 
Maitreiy, Biribu, Giny, Kimmy , ana_a, alexa_teo, multam,
Giny nu stiu ce sa zic, grea decizie, criza, restructurarile ma fac sa zic sa te intorci la service…e foarte greu….iti tin pumnii pentru o decizie corecta!
Cu dormitul…la noi e invers, dormea in patul mare cu mine iar la 6 luni in patut, fara nici un protest, insa de cand cu intarcatul (la 10 luni) il legan usor, il ametesc si apoi in patut, se mai intampla sa il pun si sa faca ochi si iar leganat….
Pasta de dinti eu am gasit slab fluorizata, doctora de familie mi-s zis ca nu-i bai ca inghit pasta, important este sa pui o cantitate mica, cat un bob de mazare (asta daca au cam toti dintii, ca daca are numai cativa cred ca-i prea multa, nu?) bine eu vorbesc de Alex ca pe David inca nu l-am spalat, doar sterse gingiile...
Mona Alex face la wc acum, la olita numai kk, nu s-a mai scapat pe el din fericire, insa noaptea il tin cu pampers, ar fi un chin, nu face la comanda.
Intr-o noapte a uitat sotul sa-i puna pampers si nu a facut. Ce-i drept nu bause nici multe lichide inainte de culcare sau pur si simplu am avut noroc ![]()
Boti o adevarata aventura
chiar v-ati descurcat super!
Camy sa folositi cu placere carutul, mai ales Flavius! 
Incerc sa trimit, ma
sa nu se piarda 
_
Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!
iriss27 spune:
boti, multumesc mult pt ideile bondaroase, sper sa am timp si sa se dezlipeasca odrasla de mine, daca nu cu un picior o sa imping premergatorul (cu care m-a nenorocit degetele de la picioare si acum am cosmaruri cand intra cu viteza in picioarele mele 
)
Apropos. va asteptam la party daca vreti sa bagati o plimbare si la bucuresti, la noi poti veni cu masina, ca ajungeti repede ep autostrada, cat un somn gargaricesc 
Daca ajungi azi la caref, da-mi un semn.
O sa merg si la cora, poate we asta. Daca ajunge cineva la dm si daca gaseste vreun servetel albinos, dati-mi va rog de stire.
Ieri am cumparat funda neagra sa ii cos pe body cel galben, o sa il duc la o cocoana jos, care face tot felul de retusuri, ca vreau sa ii taie si maneca, ca e lunga.
Am gasit www.azoldo.ro/catalog/detaliu_costum.php?id_costum=1829" target="_blank">antenele astea si cu aripi, dar nu raspund idiotii astia la tel si sun de 2 zile. moni_or, este departe de tine adresa www.azoldo.ro/contact/contact.php" target="_blank">asta??
Boti, buna ideea cu bentitele galbene, o sa caut sa iau pt toti copiii si sa fac cu ciucuri, parca mai stiu cum se fac, pe niste cartoane parca invarteam lana. Acum nu am nici fir de lana neagra, deci tre sa cumpar si asa ceva. Si nu stiu din ce sa fac antelene sa fie mai inalte, adica ce sarma sa folosesc.
BOTI, garga este o fata de gasca rau de tot, asa minune de copil mai rar ... asa e fii-mea, poti sa o cari pe unde vrei, se adapteaza instant. Dav ar urla de mi-ar crapa capul.
Iriss
mami de Yvonne-Maria
(05.02.2007) si David-Alexandru
(08.08.2008)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">Poze
Aventurile strengaritei Yvonne
BLOG
Bazar pt Sonia si Andrei 
diarux spune:
17 iulie Patrick Ioan de pagurschimag
Sa fii ager si perseverent !
LA MULTI ANI, scumpule PATRICK!!
Stiu sigur ca a fost...magic
si ca ai sarbatorit
cand un an ai implinit.
17 iulie www.studentie.ro/img/_files/File/mica sirena.jpg" target="_blank">Anais Iman de narcisa.s
Mica sirena, atat de...perfecta !
O scumpica draga mie
(fara teatru sau regie)
a facut un an si ea.
Ce-o sa iasa...om vedea.
Deci, iubita ANAIS
sa ai o viata de vis,
sa iti iasa toate bine,
Dumnezeu tine cu tine !
17 iulie Natalia Ioana de katalyna
Sa gasesti cheia succesului!
IOANA de Katalyna
e la rand acum cu rima.
Sa-i uram de toate cele
cate-n luna si in stele.
LA MULTI, MULTI ANI fericiti,
cu cei dragi sa ii traiti.
mami Ruxandra, in plina forma
pentru Andrei Tudor,cel mai nazdravan
poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
Andrei Tudor- minunea noastra -The Story
...inseamna
ca infinitul si-a gasit limite
ii zarisem grimasa
zvarcolindu-se-n catuse de fier
aripile sunt inutile acum
chiar si cenusa...
Poezicile de un an ...incep AICI
SA-L AJUTAM PE MIHAITA!
dia_filipas spune:
LA MULTI ANI MIRUNA!!
- imi cer scuze pt. intarziere! ![]()
LA MULTI ANI VLAD!! 
LA MULTI ANI ANDREEA MARIA!!
SA CRESTETI MARI, FRUMOSI, SANATOSI SI DESTEPTI SI SA AVETI O VIATA PLINA DE IMPLINIRI SI BUCURII!!
MINA, LA MULTI ANI FERICITI!! ITI DORESC SANATATE SI SA-TI IMPLINEASCA DOMNUL TOATE DORINTELE! 
Dia, mami de Miruna (15.07.2008) 
moni_or spune:
LADYMINA
IRISS, adresa e la 2 minute de unde sta maica-mea, maine nu pot ca merg la vaccin cu Luca dar poimaine trec pe acolo,daca mai exista magazinul cu cea mai mare placere iti iau, dar sincera sa fiu eu nu l-am vazut niciodata. O fi intr-un apartament de bloc si nu-si prea fac reclama? Ca eu trec saptamanal pe acolo cand merg la mama. Poate de asta nici nu raspund la telefon, ca n-o mai fi valabila adresa, am mai patit-o si eu asa cu un salon de reflexoterapie din Oradea, aveau si site si de toate, dar cand colo nu mai exista. Stiu ca e sambata poimaine si poate nu lucreaza, dar daca gasesc magazinul, luni merg sa-ti iau antenele si ce mai zici tu.
Monica, mami de
Luca
"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)
Didi81 spune:
diarux, am gasit in sfarsit si eu poezica pt Aida
. Nu fusesem pe faza cand ai postat-o si apoi am tot rascolit pana am dat de ea
. Multumim muuult! 
Didi
de Aida Maria
(03.07.2008)
iriss27 spune:
Am reusit sa vb la firma din Oradea, imi trimite maine antelenele si drept aripi am ales altele, de fluturas, dar galbene cu auriu si cu margini negre. Astea de pe site de le vazuem eu aveau deschide 90 cm si erau f mari pt fii-miu.
Mai am sa ii rezolv body si sa ma apuc de ciucurit 

Iriss
mami de Yvonne-Maria
(08.08.2008)
BLOG
Bazar pt Sonia si Andrei 
iriss27 spune:
Moni, multumesc mult de oferta, a raspuns o dna f draguta si a zis ca imi trimite cu posta. Deci, te-am scutit de un drum.
Iriss
mami de Yvonne-Maria
(08.08.2008)
BLOG
Bazar pt Sonia si Andrei