Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (159)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ratonelu spune:

andy_g....desi nu prea pot sa ma dau cu parerea cu alaptatu'...iti doresc sa iei decizia cea mai buna.
(mai citesc si eu din urma...si d-aia mai bag cate-un mesj,aparent fara leg cu ce vorbim acum).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

parasim clubul stirbilor, Tatonelu, raportez ca la 10 luni si jumatate ne-a aparut timid un coltisor de incisiv sus.

Avem un dintisorrrrrrrrr!!!

de Andreea-Maria

"Nu meritã sã plângi pentru nimeni, iar cei care meritã nu te vor face sã plângi."
Gabriel Jose Garcia Marquez

Mergi la inceput

octavia, cum face la olita????

moamaaaaaaaaaaaa, nu pot sa cred....
eu am plecat si v-am pupat pe toate(eventual pe rox nu, ca poate doarme )....o seara agitata si o noapte linistita! ( hai ca-s de rasu'-plansu') asta da urare, dea? unele mamici stiu...
plec ca au venit baietii

Mergi la inceput

moamaaaa... vrusei sa ple ca o draguta, dar...voi chiar "ma enervati".....deezertati din club ..asa....pe sestache!
glumesc, felicitari!!!!!!
poate va anunt si eu maine...cine stie....si marmota aia...invelea niste ciocolata.....
pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Octavia75 spune:

ratonelule, si al meu sot e cam tare de ureki, si noi avem deseori discutiii pe seama volumului sonorului la tv, mai ales cand doarme bubulina, caci, deh..., inca mai doarme cu noi in pat noaptea...

Octavia75 mami de Vesna, minune mica (16.10.2008)
Asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Mai fetelor,

din posturile voastre se vede clar ca va iubiti copii mai presus decat orice (nu ca as fi avut indoieli). Problema nu se pune ca daca facem cumva, sau ceva, nu mai suntem mame bune sau nu ne mai iubim copii. Vorba Mirunei, orice am face, e bine numai daca toata lumea se simte bine (si mama si bebe)!!

andy_g nu am zis ca nu ar trebui sa renunti la alaptat, tu sti cel mai bine cum e, daca mai poti, daca mai vrea, daca mai ai lapte..... NU in asta consta iubirea fata de puiul tau. Daca nu mai poti, nu mai poti. E normal ca la un moment dat sa simti ca trebuie sa se incheie episodul acesta. Cat a fost, a fost bine... si crede-ma, a fost destul timp... Puiul are nevoie de tine odihnita si fericita pentru uuulte altele, nu numai pt laptic!

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei (11.07.2004)

poze cu noi poze DARIA

slabesc cu superdieta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

ce-o mai face babymom?!?!?

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei (11.07.2004)

poze cu noi poze DARIA

slabesc cu superdieta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

dyanira se gasesc un fel de aparatori pentru patul mare, se monteaza pe lateral si sunt special sa nu cada copii din pat. Daca nu explic prea clar o sa caut un link sa vezi exact despre ce vorbesc.

Fetelor suntem oameni inainte de a fi mame. Normal ca te enervezi, ca iti sare tzandara, ca mai ai si altele pe cap totul este sa le arati ca stii ca ai gresit fata de ei tipand, sa iti ceri scuze si sa incerci sa ramai mai calma data viitoare atat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nausica spune:

Miruna, ma tot gindesc la mesajul tau (si la ce-am vorbit aseara, in privat) si, ca sa reduc la o lungime exprimabila parerea mea, iata:
Jos palaria, esti modelul meu de mama.
Daca ti-ai asumat intru totul filozofia asta de crestere a copilului, daca ai reusit chiar performanta de a-ti parea fireasca o conduita precum cea mentionata, atunci ai tot dreptul sa ne tragi de mineca atunci cind ti se pare ca gresim sau ca ne inselam in privinta comportamentului copiilor nostri. Si, da, ai tot dreptul, chiar obligatia, sa militezi pentru drepturile celor mici, care inca nu stiu sa se exprime.
Eu deocamdata sint in faza de admiratie a celor ca tine (si ca parintii mei, printre altele) si incerc, incerc, incerc sa inteleg. De aceea o sa-mi permit sa mi te adresez de cite ori am senzatia ca m-am abatut sau sint pe cale sa ma abat de la calea asta.

As fi vrut sa spun mult mai mult, dar prefer sa o las asa.
Nu e nimic superficial in mesajul asta, e cit se poate de adinc.

Nausica si Ania
poze

"Life is what happens to you while you're busy making other plans" (John Lennon)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Cucu. Am tras un pui de somn cu cochii... putin a fost, daaaa bineeee....

Tocmai am inceput sa cred ca e mai bine sa ma "chinui" cu Raducu-pucu zis si atasatu... decat s-o aud pe mama repetand la nesfarsit:
"ai rasfatat acest copil, l-ai invatat dependent de tine, n-o sa mai poti iesi din camera asta fara el (de parca asta nu o stiam deja!) e numai vina ta!!!! Trebuie sa FACI CEVA ALTFEL VEI AVEA PROBLEME"

Ia sa vedem, de cate ori rezistati sa auziti litania asta pe zi?! Eu prefer sa urle. Cochii.

Diana si Andy, si noi avem problema cu schimbatul, si - surprise, surprise...- nu numai la Radu
Urla si se zbat cand vine vorba de pampersi, haine, papuci amandoi, baie (doar Teo).
Si eu am mare problema cu urlatul lui Radu, chiar urla insuportabil de tare si de a jale asa... nu stiu ce sa mai fac instant ca sa-l opresc mai repede
Doamne ajuta!

Ah, si apropos de lasat cu altcineva, azi a venit mama. Sta foarte bine Radu cu ea, cu conditia sa nu ma vada.

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput