Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (159)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ratonelu spune:

ankussa., d-aia n-am dormit io azinoapte...de cat am sughitat..nu ca s-a trezit sasha...nuuu!sper sa treceti cu bine peste perioada asta, tu+vampirache saf'
cristina, tot n-a spart? dar...se vede ceva?(cre ca te-am mai intrebat si ieri..)
dyanira, io char te inteleg in ceea ce priveste tipetele, pe cuv.
pasiunea cu ...goblenu , n-o inteleg
evident, glumesc, daaa
piolica, nenica, scrieti mai des, da? ca altfel va cer note explicativenu discut!
octavia,bine-ati revenit!
dididi, super tare, deaaa? sasha a devenit proverbial! ce e -al nostru, e pus la locul lui,dea?sa n-aud ca se baga in fata unele mamici(cristina...mai nou si ankussa...)ca ma supar!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Carla esti o scumpa Tare mi-as dori sa te cunosc...

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didididi spune:

Diana s ar putea sa ai o surpriza placuta atunci cand il vei lasa cu altcineva. am mai spus-o si o repet: Mihai e mult mai cooperant cu bona. ma rog, ea a mai crescut vreo 6 pici in afara de ai ei si probabil experienta isi spune cuvantul.

Nu mai zic ca se amuza al meu sot ieri cand l a preluat in parc de la bona. Toate bunicile de acolo i-au laudat baiatul: vai ce cuminte'fetita' aveti, nu plange, se joaca frumos ...

Didi si bb Mihail (22.08.2008)

Mergi la inceput

facem si schimb de cochii, eventual, dea? oricum, n-o sa "observam"..ca au aceleasi preocupari
ada, desi stiu ca tu vorbesti serios, esti super haioasa cand povestesti iti doresc multa rabdare o sa-l trimit pe sasha sa aiba o discutie cu domnii, sa-i invete sasha cum e sa fii rabdator cu mami.chiar stie, de ce va umfla rasu'.
lumi, chiar ca super avantaj la voi ca sunt 2.se joaca impreuna, nu simt lipsa ta atat de repede. d-asta, noi, mamicile cu un sing bebel, ar trebui sa ne gandim la inca unul(moamaaa..la sfaturi nu ma intrece nimeni! )
andy_g...io cred ca fiecare gandeste asa..macar o sing data..stai linistita, esti o super mamica.
irina
miruna, cred ca daca am fi vecine...te-as stresa o data la 2zile...ca sa-mi "incarc"bateriile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Diana, nu poti sa pui niste perne pe jos, de jur imprejurul patului? Daca cade, o sa cada pe moale. Noi asa am facut acum la Paris, prietenii nostri nu aveau patut de copil, evident, asa ca am lipit patul de pereti, iar pe laturile libere am pus niste perne mari de la canapele. Elsa s-a prins ca nu mai e asa de mult pina jos, asa ca se dadea jos din pat singura prin alunecare. acasa nu se da jos din pat ca nu stie cum si ii e frica. de dormit, insa, doarme numai in patutul ei.

tatonelule, sint in asentimentul Dianei, tare mult as vrea sa te cunosc. Esti toata plina de energie!

Mamica fericita de bebelina Elsa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Tatonelule (imi place tare cum suna) facem schimb si de copchii ca al meu e si dintos si asa treci de la cel mai fara dinti bobocel la cel mai dintos...si sa imi spui apoi cume mai bine cand o sa ai vreo 3-4 muscaturi in zone vizibileAre 8 dinti si 2 masele suficient???

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ankussa spune:

Muuh, multumesc pt idee, am lasat un post si la Alaptatul Helpline sa vad ce zic fetele. Am incercat sa vb cu el cand am simtit ca e gata sa muste dar degeaba, daca ridic un pic tonul sau sunt mai ferma se sperie si incepe sa planga sau daca incerc pe o tonalitate mai joasa nu ma baga in seama. Multumesc mult pt idee.

Ratonelu ` daca ar fii sa facem schimb de copii eu cred ca ai simti, ca al meu mai si musca dupa ce ca sta treaz noaptea..deci ce preferi?

Dyanira, tinem pumnii sa treaca si perioada asta. Si eu credeam ca nu se va obisnui cu buni dar acum sta cu ea super bine, nu-ti fa probleme. Al meu e marait decat daca sunt eu in preajma si vrea la mine daca nu sunt sta fara probleme la buni.

Mergi la inceput

ada, in leg cu cearta intre parinti de fata cu cochilu'
cica ne punem de acord ca nu ne certam in fata copilului....
acum 2seri....dupa chinuri prelungite
adoarme sasha....ies din dormitor...merg la buc..etc...revin dupa o juma de ora si soata se uita la tv...cam tare, dupa parerea mea..si ii zic asta. "nu e tare, dar de ce tipi?"..."cum tip?"..."pai da?"...pai daca tii tv-ul tare si copilu doarme...etc..ma rog..o discutie la 23:30...de oameni frustrati si zombie de somn...ne-am certat pt ca nu era liniste pt sasha ...dar am ajusn sa tipam...si sa se trezeasca sasha, normal.
didid...deci aveti fetita?....si e sub acoperire, aci , la noi pe forumeala.

Mergi la inceput

moama, fetelor, iar ma laudati.
piolica, plina de energie...zici.sau f repezita, agitata si nervoasa....de intrebi pe soata, mama, sora si pretenimama inca imi zice ca-s "ardeias"cum era tata.

in alta ordine de idei, ankussa si adyanira...cum adik , domle, sa schimbam copiii? nu va ganditi ce afrimatii faceti? vin astia si ne leaga! mai ales la ankussa, nefiind in Romanica...e si mai posibil!
nu schimb nimic-nimic! (ce sa va fac, nu -mi mai trebuie astfel de schimb, da? in astfel de conditii, nu!)

Mergi la inceput

(sa vezi ce-ti fac eu tie, nikoliciule cu karinuta ta cu tot!...imi pusesi porecla...sa vezi ce-ti fac eu tie...)

Mergi la inceput