Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (159)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nausica

Lidia, ma bucur ca sint mai bine puii.
E foarte bine ca ai incredere in doctorul tau, e mare lucru.
O sa-ti cer si eu coordonatele lui, mai ales daca e la Similimum, e vizavi de noi.

Nausica si Ania
poze

"Life is what happens to you while you're busy making other plans" (John Lennon)

Sararu...e numele magic

LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)

Cit am slabit pina acum ?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui laureta

noi inca fierbem pe rand o data una o data alta. scriu cu biancu in carca acuma, deja vad triplu.

nushule cum stati cu febra?

mamidestefan ma bucur ca ati scapat, bravoooo

Ankussa bine ca e ok pap ul

merg sa imi intind oasele cu termometrul in mana si geamantanul de medicamente langa mine

SEBI!

de Inisa Ana-Maria si Bianca Nicole

va tin pumnii ...sa treceti cu bine peste febra ..
daca ati inceput deja antibioticul..cam in 24 de ore ar trebui sa cedeze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Anca .. multumesc de cafelutza, chiar o savurez acum!
Am trimis copilul afara cu buni si cu ... tricicleta , era in extaz, nu stia ce sa faca mai intai, sa dea (cu manutele) din pedale, sa se catere pe ea, sa muste din roti .. ma bucur mult ca i-am luat-o, ca traiam in ultima vreme intens in parc 2 sentimente: de jena fata de mamicile/bunicile/bonele pe care le intrebam daca e ok sa se 'uite' Gruia la tricicletele copiilor lor, pentru ca ma plimb la toate tricicletele din parc, si de mila pentru el, ca nu o avea si el pe a lui. Acum sigur le va mai vizita si celelalte, ca asa e, lucrul altuia e mult mai interesant, insa mai e si a lui pe acolo, la bataie

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=7" target="_blank">Votati leusorul Iedi! (giu1)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Nerantula

Anca .. multumesc de cafelutza, chiar o savurez acum!
Am trimis copilul afara cu buni si cu ... tricicleta , era in extaz, nu stia ce sa faca mai intai, sa dea (cu manutele) din pedale, sa se catere pe ea, sa muste din roti .. ma bucur mult ca i-am luat-o, ca traiam in ultima vreme intens in parc 2 sentimente: de jena fata de mamicile/bunicile/bonele pe care le intrebam daca e ok sa se 'uite' Gruia la tricicletele copiilor lor, pentru ca ma plimb la toate tricicletele din parc, si de mila pentru el, ca nu o avea si el pe a lui. Acum sigur le va mai vizita si celelalte, ca asa e, lucrul altuia e mult mai interesant, insa mai e si a lui pe acolo, la bataie

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=7" target="_blank">Votati leusorul Iedi! (giu1)

sa nu te mai jenezi deloc ..in privinta asta ...

orice copil apreciaza cel mai mult lucrurile altora..de la tricicleta ..pina la o banala cutie de plastic pe care o vede in mina altui copil...

asa ca obisnuieste-te cu sentimentul ca tot ce este al altuia este foarte interesant..
ce este a lui ..nu ar da la nimeni ..
astia sunt copii..si putine sunt exceptiile...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Lidia, ma bucur ca vad un tonus atat de optimist la tine! Bravo lui Stefan, pentru ca a ramas linistit la gradi, sper sa vad curand in ochisorii balerinei Izabella iar luminitele ei albastre si bujori in obrajori iar tu ... trebuie sa va zic, fetelor, mooooaaa' cum arata Lidia! Se vad ca lumea kilogramele pierdute, super ... ar trebui sa ne vedem mai des sa ma motivezi si pe mine!

Laureta, ma rog sa se faca fetele bine cat mai repede , ma ingrozesc de fiecare data cand aud de un bobocel bolnavior

Nocom, ai dreptate, e teribila caldura asta! Deja la ora asta afara nu se poate sta la soare, de fapt nu se poate sta de pe la 9

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didididi spune:

Buna dimineata!

Asta cu plimbatul la jucariile altor copii, ni se intampla si noua. In parculetul din spatele blocului vine o bunicuta cu un copil de vreo 4 ani. Sincera sa fiu n am mai vazut asa un copil egoist. Daca ii da bunica lui Mihai vreo jucarie, baietelul asta din celalalt colt al parculetului vine sa i o smulga din mana. Nu spun ce plange Mihai, care nu intelege ce se intampla. Am zis ca o sa ocolesc zona, ca imi vine sa ii zic vreo doua rasfatatului, plus ca nu pot sa ii explic lui bb ca asta e, sa nu se mai uite la celelalte jucarii.

Didi si bb Mihail (22.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Buna dimineata...la noi deja sunt 25grade..azi iar va fi groaznic,asa ca fugim la mama
Alexia nu se odihneste deloc noaptea..e ff cald,asa ca se tooot foieste ,se toot invarte...off.

Lidia ma bucur ca sunteti bine

Laureta sper ca ati trecut cu bine peste noapte

Nerantula sa-i faci poza pe tricicleta,cred ca e super incantat..peste cateva zile intram si noi in posesia uneia.

Nocom,Didi

Ancamultumim de cafea....sper sa treca cat mai repede perioada de treziri

Laura, Andy (07.04.2002) &Alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Andy, si eu sper, se pare ca piti nu are o perioada prea grozava acum. Dar e sanatoasa, vioaie si fericita, asta conteaza cel mai mult.

Laureta, multa muuuuuuuulta sanatate printeselor.

Ada, felicitari lui Oadu pentru reusita

Anca & Carla (13.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Matei,David,Ioana,Daria,Ruxandra,Anna,Eliza

Laura, Andy (07.04.2002) &Alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

Buna dimineata,
fac cinste cu cae un pahar de rece, pe vremea asta nici cafea nu ma intra. La noi sunt 29 de grade in casa, dupa ce hranesc copilul il echipez si revin acasa, e zi de smotru .

Ieri am stat toata ziua in parc, a fost cat de cat ok, azi mai bine in casa, maine... cum ne-o fi norocul.

de Andreea-Maria

"Nu meritã sã plângi pentru nimeni, iar cei care meritã nu te vor face sã plângi."
Gabriel Jose Garcia Marquez

Mergi la inceput