Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (159)
Raspunsuri - Pagina 18
nikolici spune:
Seara buna,
Mai incerc sa scriu si eu...sau macar sa fiu la curent cu ce se scrie pe aici...dar sa+mi bag piciorul dc reusesc...de cand stau la Breaza...stau non stop afara...incercand sa o mai ajut si pe buni alias soacra+mea.Scuye pt tastatura ...dar a luat+o razna si nu am cratima si multe alte semne
.
Vroiam sa ma laud si eu cu noua jucarie a lu fii mea care merita toti banii nene...broasca care zice ma ma ma ..si canta.ESTE EXTRAORDINARA!!!Am vazut o la un alt bb si m a fascinat nene....atat pe mine cat si pe fii mea.Fiind la socrii, m am dus si am caut o prin magazinele din apropiere si mini oraselele de am innebunit, pana am gasit o la Ploiesti.De atunci fii mea nu mai zice numa TATA ci baga si timd un MAMA, ca a invat o broscaletele nostru.A meritat toti banii mai ales ca si inoata in baie si canta.
Ma rog eu am cautat o in ciuda auzirii a la TA TA mereu ...asa ca am trisat si am bagat o mic broscalete ajutator.
sa ma simt si eu strigata si bagat in seama....Acum pe bune eu trag greutatile si ta su ponoasele
Ma bag la patuz ca ma enerveaza tastatura asta de mor.
Poop fetili si bebeii
Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)
Nausica spune:
Lidia, ma bucur ca sint mai bine puii.
E foarte bine ca ai incredere in doctorul tau, e mare lucru.
O sa-ti cer si eu coordonatele lui, mai ales daca e la Similimum, e vizavi de noi. 
Nausica si Ania
poze
"Life is what happens to you while you're busy making other plans" (John Lennon)
laureta spune:
noi inca fierbem pe rand o data una o data alta. scriu cu biancu in carca acuma, deja vad triplu.
nushule cum stati cu febra?
mamidestefan ma bucur ca ati scapat, bravoooo
Ankussa bine ca e ok pap ul
merg sa imi intind oasele cu termometrul in mana si geamantanul de medicamente langa mine
SEBI!
de
Inisa Ana-Maria si
Bianca Nicole
Nausica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui laureta noi inca fierbem pe rand o data una o data alta. scriu cu biancu in carca acuma, deja vad triplu. |
Of... Sper sa treceti cu bine peste noaptea asta.
Nausica si Ania
poze
"Life is what happens to you while you're busy making other plans" (John Lennon)
Nausica spune:
| citat din mesajul lui sabinel 1. niciodata nu mi-am lasat copilul sa planga, am incercat sa gasesc cauza si s-o remediez. 2. de cand ne-am mutat amalia n-a dormit o noapte la ea in patut. normal ca doarme cu noi si e o reala placere, atat pentru mine cat si pentru al meu, s-o vedem cum se pune de-a curmezisul sau se baga in noi. |
Sabinel, inteleg foarte bine ce spui, dar, in contextul asta, imi suna un pic deplasat "normal" asta. Cred ca ai vrut sa spui ca e normal pentru voi.
Ania doarme in patul ei din prima zi cind a venit acasa, si in camera ei de la doua luni si un pic. Si, crede-ma, asta nu inseamna nici ca o las sa plinga, nici ca o iubesc mai putin, nici ca nu-mi face, si mie, o reala placere sa dorm cu ea dupa-amiaza sau cu alte ocazii. Motaim de multe ori si toti trei si savuram din plin caldura ei si mirosul si piciorusele cu care ne impunge.
Dar savurez in egala masura si momentele mele, de dupa ce o culc pe Ania si ma pun la mine in pat si citesc, si savurez in egala masura si momentele noastre
Au fost si exceptii, desigur, le numar pe degetele de la o mina, probabil, dar Ania doarme foarte bine in patul ei, in camera ei. Acum moda e sa o adorm in patul nostru (hm... ce ma chinui uneori sa nu adorm si eu cu ea) si sa o pun adormita la ea in pat. Dar apoi, ne vedem dimineata.
Nausica si Ania
poze
khristin spune:
Laureta, Nushulica, multa sanatate puilor vostri, sa se faca bine cat mai repede. 
Claudinna, multumim de aprecieri
. Fiimea a fost si ramane o scumpa, ca deh doar o fata are mama ![]()
Anamona, mai vorbesc in tara destul de des si am auzit ca salariile se miscoreaza uneori si parca mi-a venit greu sa cred, mai ales ca aici bancile declara criza terminata desi nu m-ar mira ca the worst is yet to come…
Ankussa, bine ca ai aflat ca e ok totul la pap test, eu ma ingrozesc la chestiile astea.
Fetelor eu reusesc sa ma tin destul de departe de disputele curente de pe subiectul asta dar nu inteleg sub nici un chip de ce trebuie sa va justificati in permanenta deciziile in legatura cu pruncii vostri, de la ce mananca bebelusii pana la culcatul in patut sau/si in patul parintilor. Eu citesc posturile respective ca FYI, si nu m-a deranjat absolut nici o parere si nici nu am simtit nevoia sa atrag atentia cuiva in vreun fel. Fiecare mamica isi creste copilul dupa propriile principii si cum crede cum e mai bine. Nu uitati ca asa cum fiecare dintre noi avem nevoi diferite la fel de normal e ca si copii nostri sa reactioneze diferit. Eu una am fost una din mamicile care a incercat cam de toate, fiind la al doilea copil si nu pot spune ca i-am crescut pe ambii la indigo. Spuneam ca am simtit sa intervin acum caci din ce in ce mai des apare cate o mamica care simte nevoie sa o ‘invete’ pe cealalta cum trebuie sa procedeze, musai aratand cat e de convingatoare cealalta metoda
. Girls please, nu uitati we’re all adults here iar unsollicited advice e de multe ori deplasat
. Nu va deranjati sa argumentati unele postari sau adresari, cred ca toate am inteles pana acum ca pt. a avea o atmosfera pasnica, ar trebui sa fim mai tolerante unele cu celelalte, sau macar daca nu sintem sa incercam sa salvam aparentele. 
Cristina
Mlle Yasmine et le bébé
Chris Anthony
The past is history, the future is a mystery, but today is a gift—that’s why it's called ‘present’.
Nocom spune:
Neata,
Multumim de cafea Anca cate treziri aveti la activ?
Noi suntem bine, nuami caldura asta care deja se simte ma omoara!!
Sa aveti o zi excelenta!!!
mami de
Daria Anastasia (24.09.2008) si
Matei (11.07.2004)
poze cu noi poze DARIA
slabesc cu superdieta
mamidestefan spune:
la 
Sunt foarte happy...Stefan azi nu a mai plins cind l-am lasat la gradi..
cintarul meu a fost foarte prietenos...am deja o pierdere totala de 6 kg ...inca 3 si un pic..si am scapat 
but...who cares.....sunt off-topic
..
gata fug afara 
LIDIA
de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)
Cit am slabit pina acum ?
anca81 spune:
| citat din mesajul lui Nocom Neata, Multumim de cafea Anca cate treziri aveti la activ? Noi suntem bine, nuami caldura asta care deja se simte ma omoara!! Sa aveti o zi excelenta!!! mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei (11.07.2004)poze cu noi poze DARIA slabesc cu superdieta |
Offf, nici nu le-am mai numarat, multe oricum...
O zi frumoasa si voua

Anca &
Carla (13.08.2008)