Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (159)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Nocom eu asa am patit cu salvarea 112, eram singura cu Inisa, tati la Sibiu in sedintze si Inisa cu 40 ochi inchisi nu reactiona. Am chemat salvarea la 12 noaptea si a venit la 3
A venit un doctor somnoros si plictisit mi a lasat in mana o retzeta si a plecat. Io singura noaptea ce puteam sa fac la ora 3 cu retzeta aia
edit: i am dat si bani de fraira ce sunt in speranta ca i face ceva

Fetele fierb amandoua, acuma dorm, uf sa treaca mai repede

SEBI!

de Inisa Ana-Maria si Bianca Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Laureta, multa sanatate piticelor!

Radu se ridica in picioare frecvent deja... si sta asa intepenit si se uita cu jind in jur... mai e nitel si o ia din loc, biped
Azi l-am luat cu mine la baie... ca sa pot face si eu un pisu... imediat s-a ridicat tinandu-se de diverse...

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

pup toata bobocimea.
Cuscra, imi pare tare rau ca David e bolnavior. pup dulce puiul sa-i treaca repede.

Laureta multa sanatate printeselor tale.

Babytza, desi am citit la acel moment nu am pucat sa iti spun ca ma bucur enorm ca rezultatele mamemi tae sunt ok. Doamne ajuta in continuare.

Gaza mea e ok. astazi dimineata am auzit-o scrasnind din dinti. Daaaa, au spart cei 2 de sus. Sper sa se mai linisteasca noaptea.
Sta in picioruse, tropaim sustinute (jucam goool- o maaare bucurie). La gaurica de cercel de la o ureche a facut nodul si nu ii mai pot pune cercelul. Trebuie sa ma duc sa o impusc iar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

ma tin de nu-stiu-cand sa zic (si mai bine ma tineam, nu?!)... CD, mama, puteai sa-i dai Nan1 fara nicio problema... daca nu era expirat...

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ankussa spune:

Imi pare rau sa aud de atatia bobocei bolnaviori, offf..sa treaca repede si multa rabdare mamicilor (Laureta, Nushulica)

Tzitziri deci suntem in aceeasi barca/oala cu vampireii astia..offf..las` ca trece si asta mami si vin altele...

Gaia nu ca as vrea sa te supar dar de cand a venit soacra-mea apuc sa fac si eu una alta fara brotac, am norocul ca se inteleg bine si daca nu sunt eu in raza vizuala se inteleg si mai bine. Ce sa zic? Eu cred ca trece perioada asta cu "lipici" dar tare greu e cand esti de una singura si cu 2 puiuti.

Am tras azi o sperietura zdravana,vineri am fost sa-mi fac PAP-ul si asistenta mi-a zis ca in mod normal vin rezultatele in 2-3 saptamani daca totul e ok, daca nu, vin mult mai repede. Cand am vazut azi dimineata scrisoarea de la spital m-am albit..din fericire totul e ok sau cum spun ei "appeared normal. Si inca ceva, aici se preleveaza proba intre a 10 si 20 zi de la menstruatie. De ce? Habar nu am...

xoxo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aly_c20 spune:

HI!

Multa sanatate puiutzilor bolnavi Bianca, Inisa si David!

Rox, ma bucur ca mama ta e bine

Laura, ce mai face Alexia? Face nani singurica?

Sebi e bine...de vreo 2 luni tot zic ca tre sa iasa caninii de sus, dar....e destul de agitat, se vede ca l mananca tare gingia, mai ales in partea stanga.
Ii place la nebunie Puia "Undeva-n Balcani". Adica, daca o pun pe repeat sta singurel si cate juma de ora si se uita la videoclip, daca plange, tace imediat cum aude melodia. Voi ce ziceti? Oare o fi bine?Sa l las in continuare sa asculte Puia?Faza e ca am incercat si cu alta melodie de a lui Puia, si cu alta melodie hip-hop (e posibil sa fi gresit stilul) si nu reactioneaza.
aa...si i mai plac reclamele la Granini.

Ankussa, puiul tau ce mai face? Ma bucur ca a iesit bun PAP -ul:)

Anca, poate o fi si de la caldura, lipsa de pofta de mancare a Carlei. Sebi papa un iaurt, tzitzi la discretie (multumim Lui DD ca inca mai are mami laptic)si bea max 400 ml apa plata pe zi. Nu i plac fructele deloc, nici sucul (am incercat si Hipp si Humana).

Mamica de puiutz Sebi (02.09.2008)

Minunea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Codruta27 spune:

Buna seara bobocei, mamici, tatici si bunici,

Din Joi in Paste intru si eu, dar sa stiti ca incerc sa citesc cat pot de mult!Asa ca, sunt la zi cu progresele boboceilor!

L-am votat pe voinicul si curajosul Edi! multi pentru Leutz si Giuli!

Laureta si Nushulica, multa sanatate puilor! Sa se faca bine cat de repede!

Muuh, jos palaria!

Nerantula, o imbratisare si o floare pentru tine!

Aly_C si Vladut face aceeasi chestie cu mai multe melodii, printre care si Puia! Pur si simplu sta nemiscat si asculta melodiile de la cap la coada. E haios foc!

Tin sa va multumesc tuturor ca v-ati adus aminte ca astazi e ziua noastra! Bilantul de 10 luni (au trecut ca un gand): 10,8 kg si 78 cm, tot 7 dinti,si primul MaaaaMAaaaa rostit pe 10 Iulie. M-am topiit! Face Pa si e innebunit dupa mersul cu masina!

Din fericire pentru mine Vladut e ffff sociabil, imparte zambete in stanga si in dreapta fara retineri!. Daca stam la mama in timpul saptamanii, ramane cu ea fara probleme, atunci cand este imperios necesar (chestie care se intampla destul de rar, pentru ca mama are bypass coronarian facut in 2006 si incerc sa o protejez cat pot de mult!)

Va pup cu mult drag pe toate!

Mamica lui Vlad (23.09.2008)

Poze...pozulici

Asa cresc eu!

Povestea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Buna seara

So,la noi e nebunie cu caldura asta.Azi am stat mai mult in casa la mama,ca e racoare.Alexia e maraici,nu vrea sa puste dintzocul2 de sus

Giuli nu tre sa te xplici,stim ca nu l-ai lasa pe Edi sa planga

Laureta multa sanatate fetelor si o noapte fara febra

Nushu si sa treaca repede.

Aly nuuuu nici vorba,d-ne fereste sa o las singura la somn...cat despre Puia si Alexia la fel,inlemneste cand incepe melodia lui si mai da si din cap intr-un fel,tre sa incerc sa o filmez

Codruta..stati super la bilant.

Roxi ce mai faceti?Cum e Mikul?
Ce patanie cu laptele,eu sunt obsedata sa nu cumva sa raman fara

Nocom,Claudinna

Ankussa ma bucur ca a iesit k rezultatul

Roxana v-a mai trezit amorezul asa dimineata?

Ada felicitari ptr Radu

Iepurila si Alexia scrasneste asa din dintii de jos cu cel de sus

Laura, Andy (07.04.2002) &Alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

Intru si eu sa urez SANATATE MULTA BOLNAVIORILOR...si PUTERE MAXIMA MAMICILOR DE BOLNAVIORI...ca tare e greu cind sunt puiutzii bolnavi.

Noi am scapat de febra..cel putin la Stefan e sigur..bilantul : 4 zile febra mare ..si inca o zi cu febra 38.5..

Izabella cam la fel : 4 zile febra mare ..si insistenta ..adica ceda foarte greu ..si sarea repede la 40..azi dimineata a facut doar 38 ..de atunci nu a mai facut deloc..

Diagnosticul pus de medicul pediatru ..acum o saptamina si ceva..cind a debutat la Stefan ..a fost de ANGINA ACUTA .
Evolutia a fost aproape identica la amindoi..asa ca pe Izabella nu am mai dus-o la pediatru..de teama sa nu ma trimita la urgentza..

Tratamentul a fost exclusiv homeopat...suplimentat cu antitermice in perioada de febra.
Dumnezeu sa ii dea sanatare medicului nostru..daca pina acum inca eram destul de sceptica..acum ma declar pe deplin convertita la homeopatie.

Stefan e din ce in ce mai bine..tusea s-a mai diminuat ..si stare lui generala e buna..merge la gradi de 2 zile.
Izabella..sper ca a scapat de febra..astept cu interes sa scape si de tuse..bine macar ca nu mai vomita atunci cind tuseste ..cum se intimpla ieri.si a reusit sa mai manince cite ceva azi.

Eu sunt chiar ok.,,sunt pe duca si rusii..asa ca ramine doar sa ma mai recuperez cu somnul..Sotul meu ..e un pic mai bine..a trecut la faza de tuse..care trece putin mai greu.

M-am cam intins..dar sper sa fie de folos cuiva ..povestea noastra

LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)

Cit am slabit pina acum ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nausica spune:

Citat:
citat din mesajul lui babytza

nausica stiu ca tu ai protectie pentru scari interioare. De unde e luata ? ca trebuie sapun si eu la scarile mele

Rox, eu le-am luat de pe Bimbo, pt ca imi trebuia, pt dimensiunile atipice de la mine, o extensie care nu exista decit la ei, dar gardulete gasesti si la noi. Ale mele sint Brevi, se gasesc si pe site-urile de bebei de la noi. Mai exista o varianta si la Ikea. Dar ai grija sa masori exact.

Nausica si Ania
poze

"Life is what happens to you while you're busy making other plans" (John Lennon)

Mergi la inceput