Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (159)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavida spune:

Giulliana, felicitari pt ca adoarme singur.As vrea sa reusesc si eu asta, doar ca Eliza imi plange din start si daca o las un pic sa planga in speranta ca ii trece pana la urma, dimpotriva, ea plange din ce in ce mai tare, pana incepe sa se inece si de-aia zic ca eu nu pot sa o las sa adoarma singura...

Ratusca mea lav1 si lavi2 e aici http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=8

mamica de Eliza (24.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Laureta multa sanatate printeselor

Nushulica angina a avut valentina acum cateva luni. Te anunt ca e foarte dureros pentru ei asa ca inarmeaza-te cu multa rabdare Offf saracutzul Valentina nu a mancat 3 zile de durere, asa ca nu te enerva daca va refuza total mancarea. Sa ai doar grija sa bea macar lichide zilele astea Si noi am luat antibiotic foarte puternic, altfel nu ceda deloc nenorocitul asta de virus....pupici multi puiului

...revin dupa ce schimb un cacacios

Babytza si puiiValentina David

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Octavia75 spune:

Pfiuuu, acuma am adormit si noi de pranz.
Trezit la 6.30 cand a plecat tati la lucru, papat la 7, mai atipit un pic pana pe la 8, jucat, marait, dat cu rotobilu, papat pe la 10.30 o banana cu biscu si un danonino si au plecat fetele la piatza. Cand ne-am intors i-am facut buburuzei un dusulet rapid, am cam protestat un pic cand a pus-o mami in patutz, au urmat miorlaielile de rigoare (care nu sunt deloc plansete), dupa care am bagat nani.
Noaptea doarme destul de bine, se trezeste de vreo 2-3 ori, isi mai ia cateodata singura sticluta de apa de la capul patului, bea apa si apoi nani din nou.
Azi papam ciorbita de zarzavat cu putina smantana si painica.

laureta, nushulica, multa sanatate puilor.

Octavia75 mami de Vesna, minune mica (16.10.2008)
Asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

lauretta ma bucur ca au reusit sa le scada febra. Apropos, ce le-a dat? ca eu cand a avea Matei febra 40 si a venit salvarea m-a intrebat ce i-am dat, ce i-am facut si au zis ca altceva in plus nu au ce sa-i faca, sa continui cu impachetarile si cu supozitoarele.. si au plecat asa cum au venit... si au costat numa 2 milioane!! SERIOS!
Sanatate multa si refacere rapida!

anca bine a spart in cele din urma!! mama lui de capos!!!

nushulica offf offf saracutii puii nostrii. Toate se prind de ei.. pe rand... Pup baiatul sa-i treaca repede!

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei (11.07.2004)

poze cu noi poze DARIA

slabesc cu superdieta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Deci fi-mea e integral la dieta, dieta cu lapte. Mai e vreun bebe care sa manance doar lapte? Pe bune ca nu inteleg . Ii dau fructe - ia doar asa putin pe varful limbii, cateva lingurite, legume & carne sau galbenus - nu, iaurt - nu, lapte cu cereale dat cu lingurita - nu, lapte cu cereale din bibe - daaaaaaaa. Ea care abia punea gura pe biberonul cu lapte

Nushulica, multi lui David, sa scapati cat mai repede de nenorocita de angina.

Anca & Carla (13.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Nocom eu i dadusem dim Novocalmin si nimic, tot 39.9. Doctoritza i a dat Diclogesic supozitor, este foarte bun la febra mare. Eu aveam o cutie dar m am trezit ca era expirata de doua luni
Acum Inisa tb sa ia Augmentin si Bianca Cedax, plus restul de Biotics, Calpol, Nurofen etc etc lista luuunga.

Febra se mentine adica revine cam in doua ore dupa medicatie. Asa ca alternez medicatia, in seara asta incep si antibioticul.

Eu am fost multumita de doctoritza, am mai fost la ea la cabinet si este ok. S a nimerit sa fie de urgenta. Si au venit si super rapid.
Dupa tratament o sa facem si analize complete sa vedem cum stam ca acum n are rost cu antibioticu pe noi.

Nushule multa sanatate la pui, nu te mai stresa de unde a luat microbu, asa sunt copii n ai ce sa i faci
Pt gatutz noua ne a dat Tantum Verde si glicerina cu anestezina sa o dau inainte de papa sa nu o doara gatul cand papa. Sa vedem cat va merge.

Anca felicitari pt dintzoc

SEBI!

de Inisa Ana-Maria si Bianca Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Hello dragele mele

Joy21 La Multi Ani si multa sanatate spunem si noi cu intarziere din pacate

Nerantula inca nu am luat tricicleta dar ma gandesc serios sa cumpar, mai mult ca sigur petrecerea de turta o vom face la tati la restaurant , nu am spatiu in curte atat de mare plus zapaceala…..

Anamona eu ii fac mancarica cu putina sare…chiar daca nu se da ea nu papa altfel si asa din cauza dintisorilor nu papa

Lidia cum va mai simtiti? Multa sanatate

Claudinna si eu ii dau biscuiti, mai nou azi am facut prajitura si a mancat din ea , budica la fel papa si ea. Tare bine ii sta bobocului tau pe tricicleta si cati pisoi aveti. Referitor la cresterea si educarea piticei si eu sunt singura…uneori tati se baga peste mine cum ca” stie ea ce ii spui, atunci cand ii spun “NU” sau e prea mica sa priceapa

MARK, MIHAIL, ALEXANDRU,EVA,ALISSA,SORINA,RADU

Anca speram sa revina Carla la ganduri mai bune asupra mancarii , felicitari pt ditzoc

AlexaM o vom tunde dupa turta cheliuta

Nocom multi ici pt Daria si tie, felicitari pt dintzoc

Muuh ce preturi au , amuzanta faza cu popica

Lumi am hunii si pe tine, esti un exemplu pt mine

Octavia75 bine ati revenit si felicitari pt ca face la olita, cum ai reusit?

Aveti dreptate cu ce spuneti…ma linistesc cand o iau in brate/pup/dragalasit…nu mai zic cand ne pupa ea pe noi

Dyanira speram sa fie totul bine

Irina felicitari pentru dintzoc

Lavida felicitari si tie, deja ma gandesc sa cumpar olita

Si pitica mea vrea sa muste, de fapt si incearca mai ales pe mine si manuta ei …oricum noi avem simptome ca ne ies dintzocii dar pana ies e jale

Paula Laura ce frumos sta Mihena pe olita, abia astept sa incerc si eu

CD mamico prin cate a trecut cu lapticul…noua ne cumpara tati in drum spre casa

Oana frumoasa foc tricicleta, am pe tine si David

Laureta multam de , uoff mamico multa sanatate puilor

Maia de Andreea ada , Vlad de Codruta

Andy_galro felicitari pentru BRAVO

Babytza am si soricelul,poate nu s-o mai lovi asa de rau

Giulianna, Crina mea a dormit singura de vreo 3 ori…de atunci neam nu vrea sa doarma neleganata, nici nu ma mai omor sa incerc..e in zadar …degeaba as incerca cu suzi…sta si se uita sau maraie pana nu mai pot eu

Nusha sanatate multa lui Davis

Noi am avut temperatura ieri 38 …dat nurofen si nu ma lasa sa ii dau cu calgel pe gingie..obligat i-am dat , se vad dintzocii dar mai e de tras…in schimb o noutate: am cumparat termos si bea cu si mai mare placere compot din el , refuza apa plata singura

De mancat asa si asa: inainte manca o banana acum jumatate

fericita de Crina Alexandra
Crinul Meu
Iunie 2009
Crina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

salutare!
imi pare rau sa citesc despre bobocei bolnaviori! sanatate multa!!

Nocom, scumpi rau astia de la salvare..ma gandesc ca e un serviciu privat, nu?

_giulianna_, sa stii ca eu chiar mi-l imaginam pe leutz in patut urland si tu bandu-ti cafeaua pe terasa:PPPPPPPPPP (daca bei cafea)
felicitari pentru reusita!

blog cu basca

Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

anca, sigur din cauza dintisorilor face Carla asa. daca mananca lapte e OK! o sa revina la sentimente mai bune
sunt pacatoase durerile de dinti!

ai incercat sa-i faci un nectar de fructe, caise, de ex...adica sa manance si ceva vitamine...?

blog cu basca

Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

caudinna privati erau dar nu pentru ca asa am vrut eu, ci pentru ca atunci cand am sunat la salvare mi s-a spus: doriti ambulanta de stat care vine in minim 2 ore jumatate caci sunt muulte urgente si costa 20 sau 30 ron sau Asta Privata care vine in max 10 de minute, dar costa 200 ron? Cum Matei avea febra 40 am zis sa vina cea privata doar sa-i faca ceva. Si i-au facut... cu mana!! Asta este!

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei (11.07.2004)

poze cu noi poze DARIA

slabesc cu superdieta

Mergi la inceput