Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (159)
Raspunsuri - Pagina 15
_giulianna_ spune:
Simt ca trebuie sa fac o precizare. Poate m-ati inteles gresit, nu ma afecteaza prea tare ceea ce ati gandit, dar sa nu ramaneti cu impresia asta gresita.
Eu nu il las pe Edi sa planga, nu l-am lasat niciodata si nici n-am sa-l las, ar fi un act de cruzime din partea mea. Incerc sa-l obisnuiesc sa adoarma singur, nu leganat pe picioare asa cum faceam pana acum. Se pare ca am reusit, in astea doua zile de cand am inceput acest demers, Edi a adormit singur in patutul lui. Il pun acolo, ii dau suzeta si plec din camera. Nu inchid usa iar intre timp ma mai plimb prin camera ca sa ma vada el ca n-am plecat nicaieri. Adoarme cam in 5 minute timp in care se joaca prin pat, se ridica in picioare, maraie si uneori chiar plange.
Mami de
Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Ticker Edi
Ticker mami
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=7" target="_blank">Daca va place de mine, votati-ma! (giu1)
Nocom spune:
giuli nu cred ca a gandit nimeni altfel. Ne-am cam dat seama cum suntem fiecare de-a lungul acestui an si ceva cat am stat impreuna
Stim ca nu faci parte din categoria mamelor fara cap!!! Bravo pentru reusita!!!!! E chiar maaaare lucru!!!
Pup leutzu!!!!
Si mamica!!!

mami de
Daria Anastasia (24.09.2008) si
Matei (11.07.2004)
poze cu noi poze DARIA
slabesc cu superdieta
laureta spune:
A plecat si salvarea, au reusit sa i scada febra Inisului. Verdict, faringo amigdalita, amandoua, probabil de la piscina
Biancu pare ok. O sa le incep antibioticul cu totul ca stiu regula de 3 zile cu antitermice, asta e.
De ajutor io nu mai zic nemek ca n am pe nimeni aproape, parinti mei mii de km departe, socri la Galati
Inisu de mic a fost crescuta exclusiv de mine, si pina la piine o luam cu mine![]()
Acuma oriunde plecam toti 4
SEBI!
de
Inisa Ana-Maria si
Bianca Nicole
nushulica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anamona nushulica, ar fi si culmea sa fie numai din sare :)) oricum nu judec pe nimeni, e strict problema ta ce ii dai copilului sa manance, mesajul meu era cu multe stegulete albe asa ca tin neaparat sa nu mi le fure nimeni de acolo, da ? |
nici nu m-am gandit la asa ceva,doar m-a amuzat un pic ce ai scris de pufuletiraportez copil cu rosu in gat
azi noapte 38.2 ieri n-a mancat aproappe nimic,plans isteric,somn agitatdimineata am fost la pediatra angina nush cum,,,antibiotic 5 zile axycef , enterolactis pt refacerea florei si nurofen pt febra
e prima data cand ii dau antibiotic,bineinteles ca-l scuipa tot
...crize de plans cate juma de ora,nu-l pot consola nicium
daca mai adaug si o noapte nedormita si nemancata de alaltaieri
ma duc direct la balamucde la ce are rosu in gat??de la AC din masina
ca rece nu-i dau nik
de
DavidPoveste
baby_boy spune:

La multe lunite
Maia de andreea ada
si
Vlad de codruta 
Laureta multa sanatate printeselor..
Nushuleimi pare rau ca Davidutzu a facut rosu..si noi am avut pe la 6 luni parca..de la chiuit la greu..trece...multa rabdare si sa scapati repede
Noi raportam...nici nu mai stiu a cata noapte cu treziri din ora in ora....si inca n-a spart..mama lui de dinte..
Despre ce s-a discutat aici.
Radu nu plange ..nu urla..el doar maraie cand ceva nu-i convine..ii e foame rau. ..asta e principalul motiv..se trezeste cu o foameee..si incepe..miam..miam..iar daca nu sunt pe faza..si ma misc incet...incepe si el...
Nu l-am lasat niciodata sa planga...si nici n-o sa-l las.
Doarme cu noi in pat de la 1 luna, e mamos la greu..ne iubim toata ziua...sta numai in coada mea...dar zic eu e normal..ca eu ma ocup de toate..eu sunt dozatorul lui..eu il culc..de pe la 6-7 luni am scapat de leganat in brate..adoarme in pat..dupa putin laptic..stau langa el si in 10 minute a adormit. Deci e normal sa fie asa..cat eu eu sunt universul lui.
Dar mie imi place asa..si suntem amandoi fericiti asa.
Fiecare face asa cum crede ca ambii..si mama si pui sa fie fericiti![]()
Hai ca m-am intins![]()
Cristina , mamica implinita de
Raducu (7.10.2008)
Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez
Corrina spune:
hai ca mi=a placut de giuli, cum a scris ea sa "se explice"![]()
noroc ca ai scris, altfel imi schimbam impresia
felicitari pt ratzushcul de edi de pe locul 1
laureta of...imi pare rau ca fetitele sunt bolnavioare...eu imi amintesc cu groaza de episoadele de febra ale lui Mihnea de saptamana trecuta...aiurea. Sanatate multa!!
nushulica rosu in gat - laringita, nu? - se face si atunci cand copilul contacteaza un virus din aer.("il inghite") sper sa nu fie cazul la voi!
claudinna imi pare bine sa te citesc![]()
fericita de
Mihnea-Cristian - 17.08.2008
Ma fac mare
andy_galro spune:
laureta multa sanatate printzeselor
nushulica imi pare rau ca trebuie sa-i dai antibiotic ...sper sa va treaca repede...sanatate
babytza cum mai cucuiul?
am catelusul frumos
anca vai saracutzele de voi...macar ziua doarme ceva daca noaptea se trezeste atat de mult.....ca nu-si face somnul asa...of, of...multa putere si rabdare iti doresc
giuli stai linistita ca stim toate ce inseamna sa vrei sa il inveti pe copil cu ceva si nu a crezut nimeni ca il lasi pe Edi sa planga....ce eu daca ma mai plang ca Andrei urla inseamna ca il las sa urle toata ziua? nuuuuuuuuuu.....mai bine prefer sa-l tin in brate atarnat de mine....cum s-a mai zis de multe ori aici: fiecare mama stie ce e mai bine pentru puiul ei
baby_boy sper sa sparga dintele cat mai repede si sa reveniti la normal...atat cat se poate
laura, nocom, claudinna, sanziana

de
Andrei Petru(18.08.2008)
Asa creste strumfi
"You can learn many things from children. How much patience you have, for instance"
"Ca sa intelegi dragostea parintilor tai, trebuie sa cresti tu insuti un copil"
anca81 spune:
Andy
acum a adormit, de dimineata n-a mai pus defel capul jos, am fost insa afara si am alergat-o prin parc ![]()
Laureta, multa sanatate puilor.
In sfarsit a spart si incisivul indaratnic, acum sper sa-si revina si cu somnul si cu mancarea.
Anca &
Carla (13.08.2008)
ratonelu spune:
iar n-am timp
am bagat si eu un sw si am citit printre picaturi
laureta si nushulica, multa sanatate!
altceva n-am timp sa scriu, pup toate fetele...plec la banci
(
laura, iar n-am vazut urarea ...altfel nu : culcat la 12, trezit la 1..culcat la 3, trezit la 5 end! )
kllemi spune:
buna fetele vreau sa va zic, ca sunt praf, pulbere fina,
dupa ce ieri am umblat in parc pina pe la 8.30 de pe la 16.30 ajunseram acasa, facut baie la garga, dupa care a inceput sa maraie de somn, ok, ne mufam la tzitzi
adormit in 15 min (adica pe la 21.30) sa trezit pe la 22.35.....ok....a mai stat un pic a luat-o somnul din nou....sa trezit pe la 12 a mai mancat putin tzitzi....a adormit la loc.....trzit iar
pe la 1.30 nu a mai vrut nimic decat sa se joace...culcat iar pe la 3.15 dupa care a inceput trezitul din ora in ora
fir-ar mama lor de dinti 
....asa ca ratonelule eu te inteleg cel mai bine 
Cam asa stau treburile pe la noi pe acasa ![]()
nushulica imi pare tare rau ca a trebuit sa recurgi la antibiotice
....sa treaca repede...oooofffff
fericita de
AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)